A megfelelő informatika hatalmas segítséget tud jelenteni egy vállalkozás életében. Itt az idő, hogy ne csak költségként, hanem produktív eszközként gondolj rá!

Tudtad, hogy egy jól működő céges informatika üzleti versenyelőnyt jelenthet vetélytársaiddal szemben? Blogposztunkban egyik partnerünk példáján keresztül mutatjuk be, hogyan tudja egyszerűen modernizálni egy vállalkozás életét az Office 365 felhőalapú szolgáltatás.

A következőkben a debreceni Infopolis Kft. munkatársának, Kiss Mihálynak a beszámolóját olvashatjátok arról, miért és hogyan állt át vállalkozásuk az Office 365 használatára!

A szolgáltatás bevezetése előtt milyen informatikai problémára kerestek megoldást?

A legfontosabb szempont a céges levelezés megbízhatóvá tétele volt. Emellett a magas színvonalú naptár funkció, és a SharePoint csak hab a tortán. Az, hogy online közösen tudjuk szerkeszteni a dokumentumokat, rendkívüli módon megkönnyíti a kollaborációt a cégen belül, és akár külsős partnerrel is.

A rendelkezésre álló szolgáltatások közül a Lync-et, amely azóta Skype for Business néven fut, napi rendszerességgel használjuk. Amikor közvetlen kommunikációt igénylő feladatunk, projektünk van, esetleg egyik kollégánk külföldön tartózkodik, a szolgáltatás lebontja a távolságokat és megkönnyíti az ügymenetünket.

Miért választották az Office 365-öt?

A magas rendelkezésre állás miatt. Korábban egy helybeli vállalkozás (debreceni cég) szolgáltatásait vettük igénybe, ám a tetőpont akkor érkezett, amikor rengeteg levelünk elveszett egy szerverhibájuk miatt. Ez nagyon felgyorsította a migrációs kényszerünket, ami zökkenőmentes volt az Office 365-be.

Mik a legnagyobb előnyök, amiket használni tudnak a szolgáltatás segítségével?

A levelezés kiemelkedő színvonala, aminek köszönhetően az e-mailjeink biztosan odaérnek a címzetthez.

Miért választották a Systemfarmer Kft.-t üzleti partnerüknek?

Precíz, gyors reagálásuk és kiemelkedő szakmai tapasztalatuk, hátterük van. Szakmailag kifogástalan válaszokat adnak a feltett kérdésekre. Habár volt olyan ügyünk amit velünk csináltak végig először, de – nem meglepő módon teljes mértékben körbejárták az adott témakört. Ez pontos, precíz ügymenetet szavatolt számunkra, ami által ügyfeleink és mi is maximálisan elégedettek voltak a szolgáltatással.

Külön kiemelném Veszprémi Tibor kollegájuk becsületes, fáradhatatlan munkakedvét. Ez a hozzáállás, amivel ő képviseli rendkívül magas színvonalon a Systemfarmert, úgy vélem, nagy mértékben hozzájárul a cég sikeréhez!

Mi az, amit még fontosnak tart megosztani velünk?

Bízva a minél több, jövőbeni közös projektben, további sikerekben gazdag új évet kíván az Infopolis Kft. csapata!