MEANWHILE – Friss szeletek az IT és az üzlet világából (aug. 25 – szept. 1)

 In MEANWHILE, Microsoft

A kriptopénzek már mindenhol ott vannak: Észtországban nemzeti valutának képzelik el, a Burger King pedig Whoppercoint ad ki. Eközben a mesterségek intelligencia is szárnyal: megírta a legjobban várt sorozat folytatását az eredeti író előtt.

Észtország lehet az első ország, aki átáll a kriptovalutára

Óriási pénzügyi húzás lehet, ha Észtország véghez viszi tervét, mindehhez pedig az Ethereum atyja segédkezik… mi lesz ebből?

Bővebben

A Burger King is saját kriptovalutában gondolkozik 

Saját, külön pénzt vezet be a Burger King. Whoppercoin néven lesz elérhető és pontosan úgy fog viselkedni, mint bármilyen más pénz.

Bővebben

Megérkezett a Trónok Harca folytatása… habár egy szoftver írta, legalább van min rágódni a következő másfél évben.

Most, hogy vége a Trónok harca legújabb évadának nincs más hátra, mint másfél évnyi könyörtelen várakozás. Most ráadásul a könyvekhez sem fordulhatunk bánatunkban, ugyanis az eredeti író még javában dolgozik az új kötetet. Erre lépet az informatika világa és az eddigiek nyomán egy szoftverrel íratták meg a folytatást… már 5 fejezet kész.

Bővebben

Könyörtelen teszt a szemnek: Stock fotók vagy Rembrandt 

Az Adobe nem kis fába vágta a fejszéjét, hogy bizonyítsa szoftverei hatékonyságát. Megkértek egy pár művészt, hogy hozzanak létre híres eltűnt festményeket egy adag ingyenes stockphotoból… az eredmény egyszerre ijesztő és bámulatos.

Bővebben

 Az új akkumulátortechnológia úgy kéne a világnak, mint egy falat kenyér. Lehet, hogy lassan itt van?

Semmi konkrétumot nem lehet még tudni arról, hogy mi folyik a Tesla háza táján akkumulátor ügyben, de egy-egy elejtett félmondat Elon Musk szájából bizalomra adhat okot.

Bővebben

Érdekesnek találtad a témát? Add meg e-mail címed és mi elküldjük neked hónap végén négy legnépszerűbb blogbejegyzésünket!

Blogposzt hírlevél regisztráció
Sending
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

meanwhile