MEANWHILE Extra – Friss szeletek a Microsoft háza tájáról

 In MEANWHILE, Microsoft

Te TO-DOd mit kell ma tenned? Ezt neked találták ki.

A Skype az online megbeszélések alfája és omegája? Már nem sokáig…jön egy Skype, ami Teams.

Töretetlenül közeledik a mesterséges intelligencia kora, és ezt a szekeret  most meg is toljuk egy kicsit.

To-do. Egyszerű és nagyszerű

Új alkalmazását vezette be a Microsoft To-Do névvel. A két szó nem hazudik és nem ígér semmi olyasmit, amit ne teljesítene. A modern kornak megfelelő lista napi teendőinkről, számos extra funkcióval ellátva. Természetesen eszközeink között zökkenőmentesen szinkronizálódnak a tételek, így mindig tudjuk, mi van még hátra ma, legyünk bárhol, bármikor.

A Teams az új Skype

Egy tudatos és hosszú folyamat tanúi lehetünk a Microsoft háza táján. Szépen lassan az üzleti kommunikáció teljes egésze a Teamsbe kerül, s ennek egyik utolsó fő bástyája a jelenleg még külön futó Skype for business. Az integráció már a végéhez közeledik és várhatóan a mostani hullám után legközelebb 2018 első negyedévében kerülnek áthelyezésre további funkciók. Végeredményként egy olyan platform fog létrejönni, ahol egy égisz alatt történhet a céges kommunikáció minden egyes részlete, így kényelmesebbé és hatékonyabbá téve azt.

Gyere AI, várunk!

Amúgy sem kell félteni a mesterséges intelligencia fejlődését mutató grafikonok emelkedését, ám a Microsoft most még ezt is egy igen nagy volumenű kiírással fejelte meg. Átszámítva kb. 910 millió forintot oszt szét az AI-val foglalkozó startup-ok legjobbjai között. Igen nagy összegről van szó, de nagy esély van rá, hogy a lehető legjobb helyre kerül.

Bővebben

Érdekesnek találtad a témát? Add meg e-mail címed és mi elküldjük neked hónap végén négy legnépszerűbb blogbejegyzésünket!

Blogposzt hírlevél regisztráció
Sending
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

meanwhile