MEANWHILE – Friss szeletek az IT és az üzlet világából [Okt. 20-27.]

 In MEANWHILE, Microsoft

Baljós csend, pénztárcabarát VR élmény, csalafinta Android vírus, Harry Potter festmény és új sáv az autópályán. Ezekről szól a legújabb Meanwhile.

Vihar előtti csend?

Baljós felhők gyülekeznek az internet egén. Komor jóslatok a valaha volt legnagyobb kibertámadást várják a közeljövőben.

Bővebben

Új szint a VR piacon?

Mark Zuckerberg bejelentette a legújabb VR fejlesztésüket, mely az Oculus Go névre hallgat. Állítása szerint az eddigi legteljesebb élményt adja és mindezt töredék áron.

Bővebben 

A saját ábránk fordulhat ellenünk.

Új Androidra írt vírus jelent meg, mely első körben a saját feloldóábránkat változtatja meg így elvágva minket a telefonunk tartalmától. Igen nehéz megszabadulni tőle, de nem lehetetlen.

Bővebben

Új sáv, ahol senki nem vezethet majd.

A jövőben új, különálló sávot adnának az önvezető autóknak, ezzel segítve a technológia fejlődését. Szakértők szerint ezzel drasztikusan csökkenhet a közúti balesetek száma.

Bővebben

Egy kicsit mindenki a Roxfortban érezheti magát.

Pát tízezer forintért varázsolt magának mágikus festményt Dominick Marino. A Harry Potterből ismerős jelenség meglepően olcsó és könnyű konstrukcióként jött létre, ennek ellenére hihetetlen a hasonlóság.

Bővebben 

Érdekesnek találtad a témát? Add meg e-mail címed és mi elküldjük neked hónap végén négy legnépszerűbb blogbejegyzésünket!

Blogposzt hírlevél regisztráció
Sending
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

meanwhilemeanwhile