“Magyar nyelven és magyar törvényi megfeleléssel április közepétől a magyar piacon is elérhető a Microsoft Dynamics 365 Business Central, amely egyedülálló módon, tervezhető költségek mellett, jelentősebb egyszeri beruházás nélkül biztosítja egy integrált ügyviteli rendszer legmodernebb funkcionalitását a hazai kis- és közepes vállalkozásoknak.”

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Eddig csak egyedi bevezetéssel tudtunk Business Centralt, hostolt környezetben használni. Mind az egyedi fejlesztés, mind a hostolt környezet üzemeltetése magasabb költséggel járt. Most mindezt egyszerű, felhasználó alapon történő licencelési móddal tehetjük meg, mint ahogy már megszoktuk az Office 365 vagy Dynamics 365 használata esetén.

Az alap licencek árai (jelenlegi információink szerint) /felhasználó/ hó:

  • Business Central Essential – 59 EUR
  • Business Central Premium – 84.3 EUR
  • Business Central Team Member – 6.7 EUR
  • Külső könyvelőknek – Ingyenes

Mi kell még? Bár a szoftver tud magyarul, jó lenne megfelelni a hazai jogszabályoknak is. Ezt egy külön lokalizációs csomag megvásárlásával és telepítésével tudjuk megoldani. (A hivatalos kommunikáció szerint az itthon elérhető partnereket az AppSource-ban fogjuk megtalálni. Árral, konstrukcióval kapcsolatban keress bennünket! https://systemfarmer.hu/kapcsolat)

Mi az a Business Central?

A Microsoft Dynamics, mint ügyviteli rendszer 19 éve van a piacon és a Microsoft egyik legdinamikusabban fejlődő terméke. Az elmúlt három évben ötszörösére növekedett azoknak a száma, akik ennek a megoldásnak a fejlesztésén dolgoznak. Világszerte több millió Dynamics felhasználó használja az üzleti életben nap, mint nap.

A Microsoft Dynamics 365 Business Central, amely egyedülálló módon, tervezhető költségek mellett, jelentősebb egyszeri beruházás nélkül biztosítja egy integrált ügyviteli rendszer legmodernebb funkcionalitását a hazai kis- és közepes vállalkozásoknak.

A felhőszolgáltatásként is igénybe vehető komplex ügyviteli rendszer a legmodernebb funkciókat biztosítja a közepes méretű vállalatoknak, akár mesterséges intelligencia, gépi tanulás és Power BI technológiákkal támogatva a valós idejű adatokra épülő ügyvitelt és üzleti döntéshozatalt. A felhő alapú komplett ügyviteli rendszer abban is egyedi, hogy mobil- PC- vagy tablet felületről is egységes felületen elérhető.