A Microsoft idén tavasszal is új Surface eszközökkel jelentkezett, amelyek részben a már ismert termékek új generációi, részben pedig teljesen új típusú hardverek. Letisztult, karcsú design, aprólékos kivitelezés, lenyűgöző képernyők és a legmagasabb minőségű anyagok jellemzik a Surface brand minden tagját, nincs kompromisszum az olcsóság javára.

A májusi megjelenés részeként kijött az olcsóbb, kisebb, kevésbé a hardcore felhasználókra fókuszáló Surface Go 2, amely főként a munkaállomás nélküli, ügyfelekkel közvetlen kapcsolatban lévő munkatársak kedvelt eszköze lehet. 

Kijött azonban a teljesítményorientált, mégis variálható Surface Book 3 laptop is, ennél az eszköznél a motorháztető alatt igazi fenevad dolgozik. A konvertálható gép választható ugyanis a legújabb i7 Intel® Core processzorokkal, és akár NVIDIA® GeForce® dedikált videokártyával valamint 32GB rammal, így nincs az a feladat, ami megizzasztaná az eszközünket, akár munkaállomáson bedokkolva, akár út közben használjuk. Az irodában, vagy kötöttebb munkahelyen dolgozók legnagyobb örömére az újdonságok között találjuk a Surface Dock 2 hubot is, amelyen 4 USB type C port kapott helyet, két 4k kijelzőt is csatolhatunk vele, sőt, a 10Gbps átviteli sebességet tud nyújtani, sajnos azonban az új eszközről lemaradt a minidisplay port.

Az audiofilek sem maradnak csemege nélkül a Microsoft piacra dobta a vadiúj Surface Headphones 2 kényelmes és esztétikus fejhallgatót, de megjelent a saját teljesen vezetéknélküli, szintén érintésvezérléssel felszerelt Surface Earbuds is. Mindkét eszköz csúcsminőségű, gazdag hangzást, sőt, a Cortana integrációval együtt hangvezérlést is lehetővé tesz.

Az új eszközökről bővebb információt találsz weboldalunkon, árajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot!