Nagy örömünkre szolgál beszámolni róla, hogy a Systemfarmer Zrt. egy újabb nagy presztízsértékű elismerésben részesült – elsőként szereztük meg Magyarorszon a Meetings and Meeting Rooms for Teams specializációt. A Microsoft haladó specializációk (Advanced Specialization) eléréséhez komoly szakmai felkészültség (több vizsga megszerzése) mellett az ügyfelek magas szintű kiszolgálása, és konkrét ügyfélprojektről szóló esetleírás is szükséges volt.

A frissen megszerzett Meetings and Meeting Rooms specializáció arról tesz tanúbizonyságot, hogy a Systemfarmernél magas szintű felkészültséggel segítünk ügyfeleinknek Microsoft alapú tárgyalótermi megoldások bevezetésében és a használat megkezdésében. Határozott célunk, hogy az igényeket leginkább kielégítő és a professzionális, Microsoft Teams meeting funkcióit alkalmazó tárgyalók szolgálják ügyfeleinket.

Microsoft Surface Hub viszonteladó partnerként olyan eszközöket is tudunk szállítani és konfigurálni ügyfeleink számára, amelyek – kiegészítve a Microsoft Teams lehetőségeivel a modern produktivitási elvárásoknak is megfelelnek.

Keress minket weboldalunkon keresztül, vagy a Microsoft Megoldásszállítók oldalon található profilunkon található kapcsolatfelévteli űrlapon keresztül, dolgozzunk együtt!