AZURE MEGOLDÁSAINK.

A Microsoft Azure segítségével teljes rendszereket tudunk a felhőbe költöztetni. Legyen szó ERP rendszerekről, pénzügyi háttér alkalmazásokról, vagy szerverekről, a felhőben jó helyen lesznek.

A felhőben futtatott rendszerek költséghatékonyak, bárhonnan elérhetők és biztonságosak, így bármelyik vállalkozásnak jó alternatívát nyújtanak a földi rendszerek drága fejlesztése felett.

Azure megoldások, érted és a cégedért.

TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLETI ELŐNYÖK.

A felhő alapú szolgáltatások segítségével megkönnyítheted mindennapi munkameneted. Az új szoftverekhez, informatikai rendszerekhez nem szükséges új, drága hardvereket venned (számítógépek, szerverek), így a beruházási költségeid is jelentősen csökken az fenntartási költség mellett. A felhő használata mellett az áramszámlád is kisebb lesz.

Érdekel!

HOGYAN SEGÍTÜNK.

Több mint 500 elégedett ügyfélnek segítettünk a digitális átalakulásban, a felméréstől kezdve, a bevezetésen és oktatáson át, a folyamatos támogatásig. Microsoft Cloudban vagyunk erősek.  Legyen szó licenszelésről, Azure, Microsoft 365, Office 365 vagy Dynamics 365 megoldásokról, minősített és tapasztalt kollégákkal rendelkezünk ezeken a területeken.

  • A felhőben hiszünk – Megoldásainkat javarészt a Microsoft Cloud szolgáltatásaira építettük

  • Microsoft Gold partner – Ami Microsoft Cloud, ahhoz van kompetenciánk és minősített szakértő csapataink

  • A teljes folyamatban segítünk – Az igényfelméréstől a bevezetésen és oktatáson át, a folyamatos támogatásig számíthatsz ránk

  • Fejlesztői csapat – Nem csak az alapbeállításban tudunk segíteni. SharePoint és Dynamics 365 fejlesztői csapatunk az egyedi igények megvalósításában is segít

  • Oktatói csapat – Helyszíni vagy online tréningek levezetésében is segítünk. Tartottunk előadást 10 főtől a több ezer fős vállalatig. Minden felszereléssel rendelkezünk, így neked ezzel sem kell foglalkoznod.

microsoft partner

Pár ügyfelünk, akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK
DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ.

Kérj ajánlatot
INGYENES PRÓBA