BEMUTATÓK, WORKSHOP.

Hisszük, hogy egy rendszer sikere a megfelelő képzen nagymértékben múlik. Több száz sikeres bevezetés tapasztalatával a tarsolyunkban, üzleti kihívásokra fókuszálunk az IT technológia segítségével. Online, helyszínen, akár saját eszközeinkkel segítünk konzultációban, workshopokban is.

Milyen jellegű bemutatókat tartunk? Legtöbb ügyfelünk az Office 365, Dynamics 365Microsoft 365 és Microsoft Teams termékekre épített Digitalizációs oktatásainkat választja.

oktatas

HOGYAN SEGÍTÜNK.

Tantermi bemutatók, workshopok

Kiscsoportos, oktatótermi workshop. Ismerd meg az egyes Cloud szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket.

Tantermi bemutatók, workshopok

Gyere el oktatótermünkbe, ahol maximum 10 fős csoportokban ismeritek meg a szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket. Az oktatáson más cégektől is lesznek érdeklődők, így lehetőség lesz mélyebb eszmecserére is.

Felhasználói workshopok

Szeretnétek kihozni modern irodai környezetetekből a maximumot? Ismerjétek meg a Microsoft Office 365, Dynamics 365 megoldásokat igazán részletesen!

Felhasználói workshopok

Fontos, hogy tisztában legyünk vele, pontosan mire is képes a felhő és hogy hogyan tudjuk idő-, és energiahatékonyan kiaknázni a funkcióit. Felhasználói oktatásunk során az alapoktól, konkrét példákon keresztül, rugalmasan és jó hangulatban magyarázzuk el, mit, mikor, miért tudsz használni. Tanuld meg milyen eszközöket ad a kezedbe az Office 365, a Microsoft 365 vagy akár a Dynamics 365 a mindennapi munkavégzéshez.

Rendszergazdai workshopok

Rendszergazdaként még csak most ismerkedsz a felhővel? Oktatóink segítésével rövid idő alatt megtanulod kezelni, irányítani azt!

Irányítsd a rendszered!

A Microsoft 365, az Azure és a Dynamics 365 is elképesztő lehetőségeket ad a kezünkbe, érdemes tisztában lenni az üzemeltetési feladatokkal is. Rengeteg kihívás adódik, ha át akarjuk látni a működését és meg akarjuk zabolázni a folyamatait. Ebben segítünk rendszergazdai oktatásunk során. Szakértőktől szakértőknek.

Workshop és konzultáció

Egy igazán mély, tartalmas beszélgetésre vágysz a céges IT-val és a digitalizációval kapcsolatban? Mi meghallgatunk!

Konzultáció

Ebben az esetben a beszélgetést ti irányítjátok, minden figyelem rátok irányul. Személyes konzultáció során a ti kérdéseiteket, munkafolyamataitokat nézzük át, azokra fogunk megoldásokkal szolgálni, hogy a mindennapi munka még hatékonyabban működjön.

Microsoft Certified Trainer
for who

KINEK AJÁNLJUK.

Kétféle esetben tudunk hatékonyan segíteni. Elsősorban olyan vállalkozásoknak ajánljuk, ahol már megfoglamazódott, hogy szeretnének optimalizálni folyamatikon és ehhez keresnek egy tapasztalt partnert. Másik eset, ha már elindultatok az úton, akár már bizonyos részei bevezetésre kerültek az Office 365, Microsoft 365 vagy Dynamics rendszereknek.

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

BEMUTATÓK,
DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ 

WORKSHOP.