Hardver- és szoftverbeszerzés, hálózatkiépítés

A Systemfarmer az üzemeltetés részeként a kiválasztott eszközök, hardverek és szoftverek beszerzésében, kiszállításában is segít. Bemutatjuk az optimális alternatívákat – Ön dönt, a többit pedig mi intézzük. Házhoz szállítunk, konfigurálunk, beüzemelünk, ha kell, oktatást is biztosítunk, valamint elszállítjuk az e-hulladékot.

Miben segítünk:

  • Felmérés, tanácsadás
  • Igények felmérése, megfelelő alternatívák kiválasztása
  • Beszerzés, kiszállítás, beüzemelés
  • Garanciális ügyintézés
  • Finanszírozási megoldások, pályázatírás

Ideje váltani, mi segítünk benne!

Beszerzés és kiépítés ajánlatkérés
Sending

Miért érdemes a Systemfarmer csapatát választania?

A nagyobb gyártókkal kiemelten jó kapcsolatot ápolunk

Megkeressük az Ön számára megfelelő megoldást

Különböző finanszírozási megoldások közül választhat

Mindent egykézből: házhoz szállítjuk, beüzemeljük, karbantarjuk

Karbantartás

Systemfarmer az IT-rendszer tervezésétől az üzemeltetésig minden feladatot ellát, így a számítástechnikai eszközök beszerzését, szállítását, garanciális ügyintézését, szervizelését, beüzemelését, konfigurálását, frissítését, fejlesztését, cseréjét és az e-hulladék elszállítását is. Az egyedi igényekre erőforrás-optimalizált, testreszabott megoldást adunk.

Beszerzés

Hardverbeszállítói programunk minden általánosan használt eszközre kiterjed, legyen az akár PC, monitor, notebook, printer (nyomtató), szerver, router, más periféria vagy irodai hálózati eszköz, esetleg telefon.

Felhő megoldások

A Systemfarmer a hardverigényt csökkentő cloud IT, cloud computing, vagyis felhőalapú megoldások, szervervirtualizáció terén is megbízható megoldásokat nyújt. Ez erőforrás-optimalizációt tesz lehetővé, azaz segítségével csökkenthető a hardvereszközökre fordított pénz, idő és energia, cserébe pedig megbízható, folyamatosan fejlesztett, adatvesztésbiztos megoldást és szolgáltatást kapnak a felhasználók.

Hálózat kiépítése

A tervezett rendszert, munkaállomásokat kiépítjük. Kiválasztjuk a legjobb kondíciókat kínáló beszállítót, valamint beszerezzük a szükséges gépeket és szoftvereket. Mindehhez igény és lehetőség esetén finanszírozási segítséget, pályázati tanácsadást is nyújtunk.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat most!

Beszerzés és kiépítés ajánlatkérés
Sending

+36 1 920 1780

Start typing and press Enter to search