Rólunk

A digitalizált világban a vállalkozások csak úgy tudnak hatékonyan működni, ha sziklaszilárd alapokon álló informatikai háttér biztosítja a működésüket. Ebben segítünk mi: levesszük a cégek válláról az IT infrastruktúra, megtervezésével, kiépítésével, karbantartásával járó terheket. Digitalizáció szolgáltatásainknak köszönhetően a vállalatok a profittermelésre, fejlődésre tudjanak koncentrálni.

2005 óta Microsoft szállítók vagyunk

Mi a Microsoft megoldásaiban hiszünk: működésünk alatt több ezer felhasználót migráltunk a Microsoft felhőbe, amelyre szolgáltatásainkat alapozzuk. Magyarországon először mi kaptuk meg 2016-ban a Microsoft Cloud Solution Provider Tier 1 Partner címet: kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk Microsoft Cloud, Microsoft 365, Microsoft Azure és Dynamics 365 bevezetésében, felügyeletében.

Microsoft Gold Partnerként csapatunk minden IT szakértője hivatalos Microsoft vizsgákkal rendelkezik. Háromszor is megszereztük Az év legdinamikusabb KKV Cloud Partner díjat, 2016-ban pedig az Év Microsoft Partnere díjat is bezsebeltük, ezzel is bizonyítva tapasztalatunkat az 50 fő feletti vállalkozások informatikai kihívásainak megugrásában. Ha minket választasz az IT kiszervezésére, akkor biztos lehetsz benne, hogy naprakész tudásunknak köszönhetően az irodai informatika többé nem egy szükséges rossz tényező lesz, hanem hozzájárul a hatékonysághoz.

Alapítóink 2001-ben a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki karán találkoztak. Már az első években elkezdték kamatoztatni és gyakorlatban használni az ott megszerzett tudást. Hitvallásunk, hogy Ügyfeleink üzleti igényit szeretnénk megismerni és megérteni a technológiai megoldások mögött. Hisszük, hogy így tudunk igazi értéket vinni egy vállakozás életébe, ami később számokra is lefordítható.

Csapatunk folyamatosan bűvülő, stabil, kiváló szakemberekből áll. Szeretjük a csapatmunkát és az együtt elért eredményeket.

Miben tudunk segíteni?

• Optimalizáljuk az informatikai kiadásokat
• Egyedi IT megoldást dolgozunk ki cégre szabottan
• Komplett vállalati IT infrastruktúra kiépítésével is megbízhatod csapatunkat
• Microsoft licencelési stratégiát alakítunk ki
• Megszüntetjük a mindennapi IT-s gondokat a munkahelyen
• Hibrid és felhő irodákat hozunk létre
• Modernizáljuk az irodai IT környezetet
• Tanácsot adunk, hogy lehetne korszerűbb az informatikai infrastruktúra

systemfarmer rolunk

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban