10 ÉRV AMIÉRT ÉRDEMES CSP-RE VÁLTANI.

Összegyűjtöttük azokat az érveket, amikért érdemes a Microsoft licencek beszerzésekor a Cloud Solution Provider modellt választanod a klasszikus mennyiségi licencek helyett. (mint az EA, OV, OVS)

EGYSZERŰ, RUGALMAS.

1.Csökkentett Microsoft bürokrácia:Nem kell bajlódnod mindenféle igazolásokkal, kézzel történő aláírásokkal és hetekig tartó várakozással. CSP licenceket egyszerűen, távolról is megrendelheted és papírmentes szerződési lehetőségünkkel a több hétig tartó vásárlási procedúra helyett néhány óra, vagy (meglévő ügyfeleink esetében) akár néhány perc alatt hozzájuthatsz a licencekhez.

2. Rugalmasság: Nincs elköteleződés és felesleges várakozás szerződésfordulókig. A CSP előfizetésekben elérhető termékskála 90%-a havidíjas konstrukcióban is beszerezhető, így az üzleti igényeket a megfelelő licencmennyiségekkel, havi szinten lehet követni.

3. Nincsenek korlátok és felesleges megkötések: Már egyetlen felhasználó esetén is igényelhető CSP licenc és a több tízezres darabszámú igény is kielégíthető vele.

4. Nincs többé keresgélés: Nem kell többet portálok és azonosítók tömkelegében kutatni a megvásárolt licenceket és egyéb szoftverhasználati jogosultságokat. A megvásárolt licencek bármikor átruházhatóak egyik kollégától egy másikhoz, adatvesztés, üzemi leállás, üzletkiesés mentesen.

5. Egyszerűbb a licencelés: A legtöbb csomag felhasználó alapú, így minden szükséges alkalmazást tartalmaznak, melyre egy kis-közép és nagyvállalatnak is szüksége lehet a hatékony irodai munkavégzéshez. Nem kell többé SA (Software Assurance) benefitekkel bajlódnunk, mert mindegyik licenc tartalmaz frissítési és további jogokat.

microsoft csp
education

OPTIMÁLIS.

6. Cash flow optimalizálás: Nincs szükség nagyértékű beruházásra, mert a CSP csatornában elérhető licencek, havidíjban is beszerezhetőek. Pilot projektek kifejezetten könnyedén megvalósíthatóak a segítségével.Az IT költségkeret pontos felhasználását támogatják a könnyen igazítható mennyiségek, illetve az üzleti igények csúcsaihoz köthető havidíjak.

7. Nincs elkötelezettség: Microsoft Azure szolgáltatások esetén a CSP csatorna legnagyobb előnye, hogy nem szükséges hűségszerződést kötni, előre elköteleződni, vagy feltöltő egységekkel bajlódni. Minden hónapban a pontos használat után kerül számlázásra a fogyasztás.

8. Számlás fizetés: A bankkártyás fizetéssel szemben a CSP esetében mindig követhető, egyszerű számla érkezik tőlünk, melyet akár Euróban, vagy Forintban is ki tudunk állítani. Banki átutalással vagy akár készpénzben is befizethető a szolgáltatás ellenértéke. Nincs feleslegesen bonyolult procedúra a lejárt bankkártyák cserélésekor.

9. Támogatás: Partneri hozzáadott értékként a segítségünkkel CSP konstrukcióban vásárló ügyfeleink számára hatékony segítséget tudunk nyújtani az előfizetések kezelése során, így csak a használatukra kell fókuszálni.

10. Nem szükséges várni az átállással. Gyakorlatilag bármikor beszerezhetőek licencek és előfizetések abban az esetben is, ha már rendelkeznek valamilyen klasszikus licencelési csatornában vásárolt termékekkel. Akár hibrid megoldás is kialakítható és egy átmeneti státusz is kialakítható.

+1. A Systemfarmer a CSP licencek esetén Microsoft direkt partner, amely azt jelenti, hogy közvetlenül tőlünk megvásárolhatóak a Microsoft szolgáltatások és közvetlenül tőlünk igényelhető hozzá támogatás is, melyben magyar nyelven kommunikáló és lokálisan elérhető kollégáink segítenek.

A Systemfarmer a Microsoft felhő előfizetések és megoldások közvetlen szállítója. Folyamatosan bővülő ügyfélkörünkben már több, mint 400 ügyfél választott bennünket a CSP licenceik szállításához és támogatásához. Nyerj időt és takaríts meg a licenc költségeiden. Válts havi előfizetésre és optimalizáld vállalkozásod működését!

KAPCSOLÓDJUNK ÖSSZE A MICROSOFT TÉRBEN.

*A Systemfarmer Zrt. felügyeleti beállításokat végezhet el a Microsoft 365 előfizetői környezetemben, amennyiben szerződött ügyfél vagyok.
**A Systemfarmer Zrt. új licenceket adhat hozzá a meglévő előfizetésemhez a saját Microsoft 365 környezetemben – függetlenül a már meglévő licenceimtől.

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban