ESETI SZOLGÁLTATÁSOK.

Az informatikai rendszerek egyre megbízhatóbbak, mégis tudjuk, hogy bármikor előkerülhet egy probléma, ami akár azonnali beavatkozást igényel. Eseti szolgáltatásaink azokat a területeket fedik le, amiket nem lehet előre tervezni vagy nem lehet különböző szolgáltatási csomagokkal lefedni.

IT segítség nem várt helyzetekhez.

services

A KÖVETKEZŐKBEN BIZTOS SEGÍTÜNK.

IT tervezés

Az IT rendszer igenis ki tudja szolgálni a vállaltod igényeit. Az alapoktól kezdeni és megfelelő szakértelemmel felépíteni azt.

Építsük fel együtt, biztos alapokra

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egy olyan rendszert tudunk Neked megtervezni, ami teljes mértékben megfelel az elvárásaidnak. A rendelkezésre állás a fő szempont? Nem probléma! Alacsony a költségvetés? Megoldjuk! A tervezés során pedig bemutatunk különböző opciókat is, amiből Te választhatod ki a számodra legjobb megoldást.

Azonnali hibaelhárítás

Nem indul. Nem reagál. Lefagyott. Nem nyomtat. Hibaüzenet. E-mailküldési hiba. Fura üzenetek. Fura tevékenységek. Keress minket és segítünk!

Segítünk!

Bármilyen IT problémád merül is fel a mindennapok során, ránk számíthatsz. Akár azonnali hibaelhárítást is biztosítunk. Hívj minket még most!

IT konzultáció, tanácsadás

Szeretnél fejleszteni az informatikai rendszereden, vagy éppen egy új probléma ütötte fel a fejét? Keress minket és beszéljünk róla!

Ha meg akarod beszélni valakivel

Hogy hatékonyan tudjunk segíteni, fontos, hogy részletesen el tudd mondani, hogy milyen problémával, nehézséggel is találkoztál. Szakértői csapatunk pedig akár már az első megbeszélés alkalmával (ami lehet személyesen is vagy online) megoldási javaslatokkal tud szolgálni.

Licenszelési tanácsadás

Felhős előfizetéseket használsz vagy tervezel használni? Összegabalyodtál a csomagokban, árakban funkciókban? Keress minket, segítünk!

Hogyan optimalizáld a felhős költéseket?

Egy cég számára a licenszelési kérdések nem zárhatók le azzal, hogy mindenkinek a legolcsóbbat vagy éppen a legdrágábbat vegyétek meg. A különböző beosztásokhoz különböző csomagok passzolnak, mi pedig segítünk kialakítani egy olyan csomagot, ahol mindenki pont annyi szolgáltatást fog kapni, amire tényleg szüksége van.