LICENCELÉSI TANÁCSADÁS.

Licencelési tanácsadás során segítünk kiválasztani a megfelelő felhős előfizetési formákat, csomagokat. Ez elérhető csomagokon kívül még különböző kiegészítő elemeket is lehet vásárolni, a felhasználóknak nem feltétlenül kellenek egyforma csomagok – így lesz egy egyszerű kérdésből komplikált. Szakértőink a vállalkozásaid egyedi igényeihez igazodva segítenek kiválasztani a megfelelő licenceket.

TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLETI ELŐNYÖK.

Több, mint 15 éve költöztetünk hazai vállalkozásokat a felhőbe. Több, mint 500 elégedett ügyfelünk van. Hisszük, hogy ennyi tapasztalattal megismertük a felhős rendszereket és mindenki számára a legideálisabb megoldást ajánljuk.

Érdekel!

HOGYAN SEGÍTÜNK.

Több mint 500 elégedett ügyfélnek segítettünk a digitális átalakulásban, a felméréstől kezdve, a bevezetésen és oktatáson át, a folyamatos támogatásig. Microsoft Cloudban vagyunk erősek.  Legyen szó licenszelésről, Azure, Microsoft 365, Office 365 vagy Dynamics 365 megoldásokról, minősített és tapasztalt kollégákkal rendelkezünk ezeken a területeken.

  • A felhőben hiszünk – Megoldásainkat javarészt a Microsoft Cloud szolgáltatásaira építettük

  • Microsoft Gold partner – Ami Microsoft Cloud, ahhoz van kompetenciánk és minősített szakértő csapataink

  • A teljes folyamatban segítünk – Az igényfelméréstől a bevezetésen és oktatáson át, a folyamatos támogatásig számíthatsz ránk

  • Fejlesztői csapat – Nem csak az alapbeállításban tudunk segíteni. SharePoint és Dynamics 365 fejlesztői csapatunk az egyedi igények megvalósításában is segít

  • Oktatói csapat – Helyszíni vagy online tréningek levezetésében is segítünk. Tartottunk előadást 10 főtől a több ezer fős vállalatig. Minden felszereléssel rendelkezünk, így neked ezzel sem kell foglalkoznod.

microsoft partner

Pár ügyfelünk, akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK
DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ.

Kérj ajánlatot
INGYENES PRÓBA