Microsoft 365 vállalati workshop

Prémium biztonsági és megfelelési funkciók a Microsoft 365-ben: termékbemutató KKV méretű vállalatok részére. Ha te is licenc vásárlás előtt állsz, és szeretnél belelátni a Vállalati prémium verzió haladó szintű funkcióiba, akkor jelentkezz!

Miről szól a workshop?

• A Microsoft 365 Vállalati prémium verzió bemutatása: tartalma, legfőbb funkciói.
• Milyen kibertámadások érhetik a KKV cégeket? Hogyan nyújt ezekre megoldást az M365 Business Premium?
• A Vállalati prémium verzió előfizetés előnyei: segítünk, hogy milyen konstrukcióban fizess elő a Microsoft legnagyobb vállalati csomagjára.

 

Kiknek szól Microsoft 365 IT biztonsági termékbemutatónk?

Olyan hazai KKV vállalatoknak (50-250 fő között), akik magas szinten szeretnének gondoskodni a céges adatok védelméről és még nincs Microsoft 365 előfizetésük. A célunk, hogy a workshop résztvevőinek bemutassuk a Microsoft Business Premium, azaz a Microsoft 365 Vállalati prémium verzió haladó szintű IT biztonsági és megfelelési funkcióit, hiszen a kibertámadások már a KKV méretű vállalatokat is érinthetik. Ha te is biztonságban szeretnéd tudni a céges adatokat, és kíváncsi vagy, miért lehet a vállalatod számára tökéletes választás a M365 Business Premium licenc, akkor foglalj le egy időpontot!

Jelentkezés menete:

Ha szeretnéd jobban megismerni a Microsoft legújabb kollaborációs és üzleti biztonsági megoldásait, akkor ez a workshopunk neked szól! Mindegy, hogy többfaktoros hitelesítést szeretnél a belépésekhez vagy kiszűrni a phishing támadásokat, bemutatónkon minden részletre kitérünk. Válassz az alábbi időpontok közül, és mi megkeresünk a workshop részleteivel, időtartamával!

 

Keressünk egy szabad időpontot!

Microsoft 365 Vállalati prémium verzió bemutató: jelentkezz workshopunkra!.