Microsoft Dynamics 365

A változás most kezdődik

Ha szeretnél kitűnni versenytársaid közül, válaszd a cégednek leginkább megfelelő CRM megoldást! A Microsoft Dynamics 365 számtalan olyan előnyt nyújt, melyek támogatják céged hatékony folyamatait és segítik eredményes működését

Az átalakulásod itt kezdődik

Az új Microsoft Dynamics 365 már nem csak ügyfélkapcsolat menedzselésre alkalmas (CRM) rendszer, hanem vállalatirányítási eszközökkel (ERP) kiegészítve egy olyan modern üzleti alkalmazás, ami a legújabb technológiákkal és mesterséges intelligenciával segít Neked tovább fejleszteni az üzletszerzési folyamataidat.

Microsoft Dynamics 365

Az új Dynamics 365 különböző modulokból épül fel, amik remekül működnek önmagukban is, de együtt még jobbak.

Microsoft Dynamics 365

Sales – Változtasd a kapcsolatokat értékké

Dynamics 365 for Sales – Vértezd fel az eladókat minél több adattal, hogy igazán személyre szabhassák kapcsolataikat, előre jelezhessék az ügyfelek igényeit és növeljék az eladások számát.

Dynamics 365 for Retail – Alakíts ki olyan személyre szabott vásárlási élményeket, amelyek egységesítik a digitális, a bolti és a háttérbeli folyamatokat is.

Microsoft Dynamics 365

Szolgáltatások – Nyerd meg az ügyfelet egy életre

Dynamics 365 for Customer Service – A motivált és támogatott ügyfélmenedzserek csodákat tudnak elérni. Teljesítsd az ügyfelek elvárásait személyre szabottan.

Dynamics 365 for Field Service – Szolgáld ki az ügyfeleket jobban egy proaktív, előre jelző és fix időzítés segítségével.

Dynamics 365 for Project Service Automation – Teljesítsd a feladatokat, projekteket időben, költségkereten belül és válj az ügyfeleid bizalmas tanácsadójává.

Microsoft Dynamics 365

Pénzügy és működés – Gyorsítsd fel az üzleti növekedést

Dynamics 365 for Finance and Operations – Modernizáld a vállalkozásod a pénzügyi rendszereden és az ellátási láncon keresztül, hogy új lendületet hozz vállalkozásod növekedésébe.

Microsoft Dynamics 365

Tehetség – Hozd ki a legjobbat az embereidből

Dynamics 365 for Talent – Vonzd be a megfelelő embereket zökkenőmentesen a fedélzetre és bontakoztasd ki, fejleszd tehetségüket.

Microsoft Dynamics 365

Marketing – Kapcsold össze a Salest és a Marketinget

Dynamics 365 for Marketing – egyesítsd a Sales és Marketing tartalmakat, adatokat és folyamatokat az Adobe Marketing Clouddal segítségével

Miért Microsoft Dynamics 365?

Az új Dynamics 365 egy újgenerációs üzleti alkalmazás, ami segít fejleszteni a munkatársaidat, elkötelezni az ügyfeleidet és optimalizálni a működésedet.

Microsoft Dynamics 365

Kezd azzal, amire szükséged van

 

Válassz a moduláris alkalmazásokbók, amik specifikus folyamatokra, szerepekre és iparágakra vannak tervezve– így megoldhatod az adott üzleti problémát és később könnyen kibővítheted a rendszert, hogy utána az egész üzletet a felhőben futtasd.

Microsoft Dynamics 365

Optimalizáld a produktivitást

 

Legyél hatékonyabb az üzleti adatok, az Office 365 és a LinkedIn zökkenőmentes összekapcsolásával – fedezd fel az új analitikákat ismerős alkalmazásokkal, mint az OutLook, Excel vagy PowerBI.

Microsoft Dynamics 365

Adj hozzá egy kis Mesterséges Intelligenciát

 

Olyan adatokra van szükséged, amik megsúgják, mi lesz a következő lépés? Használd a mesterséges intelligencia és a Microsoft felhő előnyeit, hogy proaktívan segítsd munkatársaidat a nagyobb üzleti célhoz.

Microsoft Dynamics 365

Fogadd el a változást

 

 

Szabd át, bővítsd és építs! Ezek az új Dynamics 365 kulcsszavai. Használd a már meglévő alkalmazásokat, alakítsd át őket vagy akár kód nélkül fejlessz újakat és a specifikus üzleti problémáid lassan megszűnnek.

DYNAMICS 365 FOR SALES – A SALES ÁTALAKULÁSOD ITT KEZDŐDIK!

Használd a mesterséges intelligenciát és értékesíts okosabban

Az ügyfélszerzés és üzletkötés bonyolult folyamat. Tarts bárhol ebben a folyamatban a beépített mesterséges intelligencia ajánlásokat és iránymutatásokat ad neked, hogy fókuszált maradhass és a következő lépésed mindenképpen előre mozdítsa az ügyet.

Támogasd a kapcsolatokat autentikus és személyes elköteleződéssel

Sales Navigator és Dynamics 365 for Sales összekapcsolásával találd meg a megfelelő vevőidet, kerülj velük kapcsolatba és növeld az értékesítési kapcsolatrendszered.

Adj lendületet a produktivitásnak, növeld a bevételt – integráld a rendszerbe a legjobb gyakorlatokat

Kapcsold össze az Office 365-öt, a LinkedIn-t és a Dynamics 365-öt zökkenőmentesen, hogy segítsen az értékesítő csapatnak megtalálni a legkönnyebb utat a sikeres üzletkötés felé.

Gyorsítsd fel a sales teljesítményét

Az analitikus kimutatások, historikus és prediktív adatok segítségével a sales teljesítmény láthatóvá válik. Az adatok láthatósága motiválja az értékesítőket, támogatja a csapatmunkát és a kiszámíthatóságot.

Fejleszd tovább a vállalkozást egy modern és alkalmazkodó sales platformmal

Vezess be innovációt olyan sales alkalmazásokkal, amiket könnyű átszabni, bővíteni és más, már használatban lévő alkalmazásokkal összekapcsolni.

DYNAMICS 365 FOR CUSTOMER SERVICE – A HATÉKONY ÜGYFÉLKEZELÉS ITT KEZDŐDIK

Nyerd meg az ügyfelet egy életre

Az elvárások folyamatosan nőnek. Az ügyfelek gyors és egyértelmű válaszokat akarnak minden kommunikációs csatornán, akár irodán kívül is. Légy más, mint a többiek a Microsoft Dynamics 365 for Customer Service használatával. A beépített mesterséges intelligencia segítségével gyorsabban és személyre szabottabban tudsz szolgáltatásokat nyújtani, ami minden interakció során értéket teremt.

Kötelezd le az ügyfelet bármilyen csatornán vagy eszközön

Találd meg az ügyfeled igényeihez legjobban illő csatornát vagy eszközt és szolgáld ki igényeit a leghatékonyabban.

Adj gyors és személyreszabott megoldásokat

Könnyítsd meg a munkatársaid munkáját olyan eszközökkel és intelligens folyamatokkal, amik segítik őket az ügyfélkapcsolatok ápolásában és követik a növekvő igényeket is.

Tanulj minden interakcióból

A folyamatos fejlődés közben csökkentheted a szolgáltatásaid költségiet a korábbi adatok és a mesterséges intelligencia felhasználásaval, így modernizálni tudod folyamataidat.

Fejleszd tovább a vállalkozást egy modern és alkalmazkodó platformmal

Vezess be innovációt olyan sales alkalmazásokkal, amiket könnyű átszabni, bővíteni és más, már használatban lévő alkalmazásokkal összekapcsolni.

Start typing and press Enter to search