Migrálás

Migrálás KKV és nagyvállalati szinten. Segítünk a felhőbe költözni és új, modern köntösbe öltöztetni az IT munkafolyamatokat a te cégedben is. Kérj ajánlatot!

Mi az a migrálás?

A migrálás azt jelenti, hogy különféle adatokat, üzleti alkalmazásokat vagy akár egy teljes IT infrastruktúrát áthelyezünk a Microsoft nyilvános felhőjébe. Leggyakrabban on-premise, azaz helyi rendszereket költöztetünk át a Microsoft Cloudba, de a különféle felhőrendszerek közötti áthelyezés sem ritka. Neked is tudunk segíteni, ha céged informatikai hátterét szeretnéd korszerűsíteni felhőalkalmazásokkal:

Hibrid munkahely kialakítása: rengeteg vállalat dönt úgy, hogy folyamatainak egy részét hatékonyságnövelési vagy költségcsökkentési céllal a felhőbe költözteti. A fájlok megosztása és a levelezés történhet a felhőben, míg más funkciók helyi kiszolgálón maradnak. A hibrid felhő népszerű megoldás
Felhőből felhőbe költözés: egyszerre több felhőt használtok a cégen belül, de az egyszerűbb munkavégzés kedvéért szeretnétek egy szolgáltató előnyeit élvezni? Vagy esetleg nem vagytok megelégedve a jelenlegi felhővel, ezért szívesebben dolgoznátok egy profi rendszerből? A Microsoft többféle felhőmegoldást is kínál cégeknek: válassz minket!
Teljes infrastruktúra felhőbe költöztetése: az adatbázis és minden egyes alkalmazás átemelésében is szakértők vagyunk. 100% felhő, 100% hozzáférhetőség, 100% megbízhatóság.
Szerver migrálás: a helyi szervert is át tudjuk költöztetni a felhőbe, például a Microsoft Azure felhőplatformba, ahonnan további cloud szolgáltatások is elérhetők, mint például hálózatépítés, biztonsági mentés vagy épp virtuális számítógép létrehozása.

Miért éri meg a felhőbe költözni?

Alacsonyabb IT költségek: az on-premise rendszerek fenntartása olyan informatikai kiadásokat jelent, amelyeknek a felhőbe költözéssel búcsút inthetsz. A Microsoft felhőszolgáltatása rugalmas előfizetéses alapon működik, amelyet akár 1 éves konstrukcióban, elköteleződéssel is igénybe vehetsz.

Nagyobb biztonság: a tévhitekkel ellentétben nem kell attól tartanod, hogy a felhőben illetéktelenek is hozzáférhetnek a bizalmas céges adatokhoz, mert kétfaktoros hitelesítés, titkosítás és további biztonsági beállítások gondoskodnak az adatok védelméről. Cserébe rendelkezésedre áll biztonsági mentés, valamint a fizikai számítógépek meghibásodásai sem fenyegetnek többé adatvesztéssel.

Home office és csapatmunka támogatás: a céges munkafolyamatokat is modernizálhatod, ha a felhőt választod. Míg néhány évvel ezelőtt a home office még csak tucatnyi vállalatnál volt bevett szokás, napjainkra már elvárás a munkáltatók felé. Ha egy közös felhőben vannak a projektek, akkor bárki, bárhonnan, bármikor könnyedén hozzáfér. Ráadásul egyszerre is dolgozhattok a feladatokon, akár egy időben.