Migrálás

Migrálás KKV és nagyvállalati szinten. Segítünk a felhőbe költözni és új, modern köntösbe öltöztetni az IT munkafolyamatokat a te cégedben is. Kérj ajánlatot!

Mi az a migrálás?

A migrálás azt jelenti, hogy különféle adatokat, üzleti alkalmazásokat vagy akár egy teljes IT infrastruktúrát áthelyezünk a Microsoft nyilvános felhőjébe. Leggyakrabban on-premise, azaz helyi rendszereket költöztetünk át a Microsoft Cloudba, de a különféle felhőrendszerek közötti áthelyezés sem ritka. Neked is tudunk segíteni, ha céged informatikai hátterét szeretnéd korszerűsíteni felhőalkalmazásokkal:

Hibrid munkahely kialakítása: rengeteg vállalat dönt úgy, hogy folyamatainak egy részét hatékonyságnövelési vagy költségcsökkentési céllal a felhőbe költözteti. A fájlok megosztása és a levelezés történhet a felhőben, míg más funkciók helyi kiszolgálón maradnak. A hibrid felhő népszerű megoldás
Felhőből felhőbe költözés: egyszerre több felhőt használtok a cégen belül, de az egyszerűbb munkavégzés kedvéért szeretnétek egy szolgáltató előnyeit élvezni? Vagy esetleg nem vagytok megelégedve a jelenlegi felhővel, ezért szívesebben dolgoznátok egy profi rendszerből? A Microsoft többféle felhőmegoldást is kínál cégeknek: válassz minket!
Teljes infrastruktúra felhőbe költöztetése: az adatbázis és minden egyes alkalmazás átemelésében is szakértők vagyunk. 100% felhő, 100% hozzáférhetőség, 100% megbízhatóság.
Szerver migrálás: a helyi szervert is át tudjuk költöztetni a felhőbe, például a Microsoft Azure felhőplatformba, ahonnan további cloud szolgáltatások is elérhetők, mint például hálózatépítés, biztonsági mentés vagy épp virtuális számítógép létrehozása.

Miért éri meg a felhőbe költözni?

Alacsonyabb IT költségek: az on-premise rendszerek fenntartása olyan informatikai kiadásokat jelent, amelyeknek a felhőbe költözéssel búcsút inthetsz. A Microsoft felhőszolgáltatása rugalmas előfizetéses alapon működik, amelyet akár 1 éves konstrukcióban, elköteleződéssel is igénybe vehetsz.

Nagyobb biztonság: a tévhitekkel ellentétben nem kell attól tartanod, hogy a felhőben illetéktelenek is hozzáférhetnek a bizalmas céges adatokhoz, mert kétfaktoros hitelesítés, titkosítás és további biztonsági beállítások gondoskodnak az adatok védelméről. Cserébe rendelkezésedre áll biztonsági mentés, valamint a fizikai számítógépek meghibásodásai sem fenyegetnek többé adatvesztéssel.

Home office és csapatmunka támogatás: a céges munkafolyamatokat is modernizálhatod, ha a felhőt választod. Míg néhány évvel ezelőtt a home office még csak tucatnyi vállalatnál volt bevett szokás, napjainkra már elvárás a munkáltatók felé. Ha egy közös felhőben vannak a projektek, akkor bárki, bárhonnan, bármikor könnyedén hozzáfér. Ráadásul egyszerre is dolgozhattok a feladatokon, akár egy időben.

Migrálás a Microsoft vállalati alkalmazásokkal

SharePoint migrálás: szeretnéd megúszni a fontos céges doksik elvesztését? Fontos, hogy rövid időn belül átköltöztessétek a felhőbe a fájlokat? Akkor a Microsoft egyik legnépszerűbb céges alkalmazását, a SharePoint felhőtárhelyet nektek találták ki! Könnyen kezelhető felület, amely elősegíti a remote munkahely kialakítását, valamint támogatja a csapatmunkát és a kollaborációt. Maximalizáld ki a SharePointban rejlő lehetőségeket, hozz létre webtárhelyet a közös munkához vagy iktasd ki a megbízhatatlan, on-premise szervert az irodából.

Azure migráció: készítsd fel a jövőre vállalatodat az Azure felhőplatformmal! Az Azure Backup biztonsági mentés mellett számos további, a felhőből elérhető alkalmazás vár rád: virtuális számítógép, SAP vállalatirányítás a felhőből, adatbázis migráció és még sorolhatnánk.

Üzleti levelezés migrálása az Exchange-be: folyamatosan törölgetni kell a leveleket, mert megtelik az e-mail fiók? Akkor itt az ideje áttenni a levelezést a felhőbe. A Microsoft Exchange-ben intelligens postaláda, munkastílushoz alakítható rendszerezés és hatékony naptárkezelés is megkönnyíti az üzenetek managelését.

azure migrálás
systemfarmer migrálás szolgáltatás

Miért bízd csapatunkra a migrációt?

10+ éve a felhőben gondolkozunk: a Systemfarmer Zrt.-nél 2010 óta fejlesztjük a Microsoft Cloudra felépített szolgáltatásainkat. Mi a felhőben hiszünk és azt valljuk, hogy a felhőalapú irodák már nem a jövőről, hanem a jelenről szólnak.

Microsoft Gold Partnerek vagyunk: munkatársaink folyamatos fejlesztésének (minden évben számos hivatalos Microsoft vizsgát elvégzünk) és ügyfélközpontú hozzáállásunknak köszönhetően a Microsoft legmagasabb partneri, Gold minőségét szereztük meg,

Nem hagyunk egyedül a felhőben: a migrálás előkészítésétől, megtervezésétől kezdve a kivitelezésen át a karbantartásig minden részfolyamatban számíthatsz ránk. Sőt, további MS üzleti termékeket is licencelünk cégeknek, mint a legismertebb és leggakrabban használt üzleti szoftver, a Microsoft 365.

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

Migrálás profik segítéségével villámgyorsan, adatvesztés nélkül:

Kérj tőlünk ajánlatot!.