OFFICE 365 BEVEZETÉS ÉS TÁMOGATÁS.

Szakértői csapatunk segít neked az Office 365 szolgáltatások teljes potenciáljának kiaknázásában. Teljeskörű támogatási és bevezetési szolgáltatást nyújtunk vállalkozások számára, az üzleti igényeket szem előtt tartva. A Systemfarmer Micorosft Gold Partner, Direkt Tier-1 CSP partner. Légy te is tagja a több mint 500 céges ügyefelet tartalmazó közösségünknek.

MIÉRT A SYSTEMFARMER.

Érdekel!

HOGYAN SEGÍTÜNK.

Több mint 500 elégedett ügyfélnek segítettünk a digitális átalakulásban, a felméréstől kezdve, a bevezetésen és oktatáson át, a folyamatos támogatásig. Microsoft Cloudban vagyunk erősek.  Legyen szó licenszelésről, Azure, Microsoft 365, Office 365 vagy Dynamics 365 megoldásokról, minősített és tapasztalt kollégákkal rendelkezünk ezeken a területeken.

  • A felhőben hiszünk – Megoldásainkat javarészt a Microsoft Cloud szolgáltatásaira építettük

  • Microsoft Gold partner – Ami Microsoft Cloud, ahhoz van kompetenciánk és minősített szakértő csapataink

  • A teljes folyamatban segítünk – Az igényfelméréstől a bevezetésen és oktatáson át, a folyamatos támogatásig számíthatsz ránk

  • Fejlesztői csapat – Nem csak az alapbeállításban tudunk segíteni. SharePoint és Dynamics 365 fejlesztői csapatunk az egyedi igények megvalósításában is segít

  • Oktatói csapat – Helyszíni vagy online tréningek levezetésében is segítünk. Tartottunk előadást 10 főtől a több ezer fős vállalatig. Minden felszereléssel rendelkezünk, így neked ezzel sem kell foglalkoznod.

microsoft partner

Pár ügyfelünk, akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

OFFICE 365 BEVEZETÉS ÉS TÁMOGATÁS
MICROSOFT GOLD PARTNER.

Kérj ajánlatot