OFFICE 365 MENTÉSI MEGOLDÁSOK.

Az Office 365 adatait a Microsoft, kiemelkedő biztonsággal, geo-redundánsan tárolja. Beépített automatizálással és intelligenciával járul hozzá a kiberfenyegetések elleni védelemhez. Mégis előfordulhat, hogy külön off-site mentésre van szükségünk, például egy vállalati szabály, vagy egy MNB jogszabály miatt. Ezekre nyújtunk megoldást Office 365 mentési szolgáltatásokkal.

VEEAM CLOUD BACKUP.

A Veeam® Backup for Microsoft Office 365 segít kiküszöbölni annak a kockázatát, hogy elveszítsd az Office 365 adatokhoz való hozzáférést, beleértve az Exchange Online, a SharePoint Online, a OneDrive for Business és a Microsoft Teams szolgáltatást – így a adataid mindig védettek és hozzáférhetőek maradnak.

Biztonsági mentés a legegyszerűbb formájában. Office 365 adataid másolata, amelyet a VEEAM a forrástól függetlenül tárol. Ez enyhíti a kockázatokat és nyugalmat biztosít. Az adataid szükség esetén helyreállíthatóak maradnak.

Érdekel!

MAILSTORE EXCHANGE BACKUP.

Kerüld el a véletlen adatvesztést. A MailStore használatával saját másolatod lehet az összes, Office 365 Exchange Online-ban tárolt üzleti emailről, postafiók méret vagy időbeli korlátozások nélkül.

A MailStore Server egyetlen központi levélarchívumban gyűjti össze a vállalat évek során felhalmozott összes emailjét. Az archívum villámgyorsan kereshető és bármely felhasználó számára elérhető közvetlenül Microsoft Outlookban, a MailStore Web Access felületen és mobil okos eszközökön.

Érdekel!

AVEPOINT OFFICE 365 BACKUP.

Bármilyen adatot is tárolsz az Office 365-ben, az AvePoint Cloud Backup for Office 365 meg tudja védeni azokat. A 100% -osan SaaS-platform, automatikus biztonsági mentéssel védi az üzleti szempontból kritikus e-maileket, naptárakat, webhelyeket, csoportokat, csapatokat, projekteket, fájlokat és beszélgetéseket.
Ezenkívül az AVA, az AvePoint virtuális asszisztensének segítségével az elveszített tartalmakat bárhol és bármikor megtalálhatod és helyrehozhatod az elemszintű visszaállítás révén.

Érdekel!

HOGYAN SEGÍTÜNK.

Több mint 500 elégedett ügyfélnek segítettünk a digitális átalakulásban, a felméréstől kezdve, a bevezetésen és oktatáson át, a folyamatos támogatásig. Microsoft Cloudban vagyunk erősek.  Legyen szó licenszelésről, Azure, Microsoft 365, Office 365 vagy Dynamics 365 megoldásokról, minősített és tapasztalt kollégákkal rendelkezünk ezeken a területeken.

  • A felhőben hiszünk – Megoldásainkat javarészt a Microsoft Cloud szolgáltatásaira építettük

  • Microsoft Gold partner – Ami Microsoft Cloud, ahhoz van kompetenciánk és minősített szakértő csapataink

  • A teljes folyamatban segítünk – Az igényfelméréstől a bevezetésen és oktatáson át, a folyamatos támogatásig számíthatsz ránk

  • Fejlesztői csapat – Nem csak az alapbeállításban tudunk segíteni. SharePoint és Dynamics 365 fejlesztői csapatunk az egyedi igények megvalósításában is segít

  • Oktatói csapat – Helyszíni vagy online tréningek levezetésében is segítünk. Tartottunk előadást 10 főtől a több ezer fős vállalatig. Minden felszereléssel rendelkezünk, így neked ezzel sem kell foglalkoznod.

microsoft partner

Pár ügyfelünk, akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

OFFICE 365 MENTÉSI MEGOLDÁSOK
OFF-SITE MENTÉS .

Kérj ajánlatot