OFFICE 365 MENTÉSI MEGOLDÁSOK.

Az Office 365 adatait a Microsoft, kiemelkedő biztonsággal, geo-redundánsan tárolja. Beépített automatizálással és intelligenciával járul hozzá a kiberfenyegetések elleni védelemhez. Mégis előfordulhat, hogy külön off-site mentésre van szükségünk, például egy vállalati szabály, vagy egy MNB jogszabály miatt. Ezekre nyújtunk megoldást Office 365 mentési szolgáltatásokkal.

VEEAM CLOUD BACKUP.

A Veeam® Backup for Microsoft Office 365 segít kiküszöbölni annak a kockázatát, hogy elveszítsd az Office 365 adatokhoz való hozzáférést, beleértve az Exchange Online, a SharePoint Online, a OneDrive for Business és a Microsoft Teams szolgáltatást – így adataid mindig védettek és hozzáférhetőek maradnak.

Biztonsági mentés a legegyszerűbb formájában. Office 365 adataid másolata, amelyet a VEEAM a forrástól függetlenül tárol. Ez enyhíti a kockázatokat és nyugalmat biztosít. Az adataid szükség esetén helyreállíthatóak maradnak.

MAILSTORE EXCHANGE BACKUP.

Kerüld el a véletlen adatvesztést. A MailStore használatával saját másolatod lehet az összes, Office 365 Exchange Online-ban tárolt üzleti emailről, postafiók méret vagy időbeli korlátozások nélkül.

A MailStore Server egyetlen központi levélarchívumban gyűjti össze a vállalat évek során felhalmozott összes emailjét. Az archívum villámgyorsan kereshető és bármely felhasználó számára elérhető közvetlenül Microsoft Outlookban, a MailStore Web Access felületen és mobil okos eszközökön.

AVEPOINT OFFICE 365 BACKUP.

Bármilyen adatot is tárolsz az Office 365-ben, az AvePoint Cloud Backup for Office 365 meg tudja védeni azokat. A 100% -osan SaaS-platform, automatikus biztonsági mentéssel védi az üzleti szempontból kritikus e-maileket, naptárakat, webhelyeket, csoportokat, csapatokat, projekteket, fájlokat és beszélgetéseket.
Ezenkívül az AVA, az AvePoint virtuális asszisztensének segítségével az elveszített tartalmakat bárhol és bármikor megtalálhatod és helyrehozhatod az elemszintű visszaállítás révén.

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

OFFICE 365 MENTÉSI MEGOLDÁSOK
OFF-SITE MENTÉS .