o365lead

Mire kíváncsi az Office 365-tel kapcsolatban?

Mi az Office 365?

Mi az Office 365?

Az üzleti szintű levelezéssel és naptárkezeléssel mindig szinkronban, az Online konferenciákkal mindenki naprakész lehet. Bővítse lehetőségeit egyszerű, biztonságosabb fájlmegosztással, építsen online jelenlétet üzemeltetési költségek nélkül. Használjon egy egységes, ismerős élményt, útközben is!

Az árak érdeklik?

Az árak érdeklik?

Induljon a vállalkozásának megfelelő szolgáltatási csomaggal. A termékekből többféle csomagot állítottak össze, hogy megfeleljen a különböző méretű vállalkozások igényeinek. Nézze át a kisvállalati, valamint a nagyvállalati előfizetések lehetőségekeit és válassza az optimális megoldást!

A bevezetésen gondolkozik?

A bevezetésen gondolkozik?

Már megtalálta a megfelelő csomagot és a következő lépés a bevezetés lenne? Kollégáink most ingyenes bevezetési tanácsadással segítik a megfelelő migrációs lépések tervezését, a Microsoft Cloud szolgáltatásainak testre szabott beállítását.

Milyen szolgáltatásokat tartalmaz az Office 365 szolgáltatás?

Az Office 365 a Microsoft felhőalapú szolgáltatásait foglalja magában, kiegészítve a letelepíthető, jól megszokott Office alkalmazásokkal. (Mint például a Word, Excel, Powerpoint vagy akár az Outlook) A felhőben működő Office-nak köszönhetően alkalmazásai és fájljai mindenhová elkísérik Önt, dolgozzon bár az asztali gépén offline állapotban, az interneten vagy egyik mobileszközén. Fájljait PC-n és Mac gépen is szerkesztheti. Táblagépéről megoszthatja vagy e-mailben elküldheti a fájlokat. Telefonjáról online értekezletekbe kapcsolódhat be. Ehhez mindössze egy bárhonnan elérhető, mindig készen álló és mindig friss szoftverre van szüksége.

Levelezés

Vállalati színvonalú e-mail szolgáltatást, naptárat és névjegyalbumot használhat számítógépen, telefonon vagy webböngészőben. Az Exchange Online-nal növelheti a hatékonyságot, megőrizheti a szervezet biztonságát, egyúttal a szükséges mértékben kezében tarthatja az irányítást. Az e-mail szolgáltatást a Microsoft globálisan redundáns kiszolgálóin futtathatja, amelyeket kártékony szoftverek és levélszemét elleni szűrők védenek, és a hét minden napján 24 órás telefonos informatikai ügyfélszolgálat támogat.

Bővebben az Exchange Online-ról>>

Csoportwebhely

Szeretné növelni a munkatársak közötti együttműködést vállalkozásán belül? Akkor bővítse lehetőségeit egyszerű, biztonságosabb fájlmegosztással! Az Office 365 egyszerűvé teszi a fájlok munkatársakkal, ügyfelekkel és partnerekkel való biztonságosabb megosztását. Dolgozzanak együtt a dokumentumokon, amelyek mindig naprakészek és szinte bárhonnan elérhetők.

Bővebben a SharePoint Online-ról>>

Telepíthető Office

Office, amikor és ahol éppen szüksége van rá! Telepítheti az Office-t PC vagy Mac rendszerű számítógépén, továbbá útközbeni használathoz táblagépeken és okostelefonokon, minden egyéb esetben pedig használhatja az Office Online-t a weben keresztül. Lenyűgöző megjelenésű dokumentumokat készíthet a már ismert és bevált, teljes értékű Office-alkalmazásokkal, mentheti azokat a felhőben, majd csapatával valós időben szerkeszthetik azokat, és közösen dolgozhatnak rajtuk az Office Online használatával.

Bővebben a Letelepíthető Office-ról>>

Közösségi hálózat

A változás az új állandó. A Yammer zárt körű közösségi hálózat, amely segít Önnek és vállalatának, hogy ura maradjon a dolgoknak. A Yammer csoportmunkaszoftverei és üzleti alkalmazásai segítségével kapcsolatba léphet az illetékesekkel, több csoportra kiterjedően is megoszthatja az információkat, projektalapon szervezheti munkát, hogy még messzebbre jusson el – még gyorsabban.

Bővebben a Yammer-ről>>

Online konferencia

Online konferenciákkal mindenki naprakész lehet! Az online konferenciák korában a távolság már nem akadály. Össze kell hívnia mindenkit? Tartson online értekezletet valós idejű jegyzeteléssel és képernyő-megosztással. Az Office 365 tudja a megoldást: megkönnyíti az emberek találkozását és kapcsolatba lépését az interneten, bárhol legyenek, bármilyen eszközt használjanak is. A hatékony együttműködést nagy felbontású videokép, képernyőmegosztás és valós idejű jegyzetelés segíti.

Bővebben a Skype for Business-ről>>

Ügyfélkapcsolat-kezelés

A Microsoft Dynamics CRM Online a Microsoft innovatív ügyfélkapcsolat-kezelő szoftverének felhős változata, mely közvetlenül nem eleme az Office 365 csomagoknak, de teljes mértékben integrálható ebbe a rendszerbe. Ez a szolgáltatás olyan forradalmi értékesítési, szolgáltatási, marketing és ügyfél intelligencia eszközöket tartalmaz, mellyel erősebb ügyfélkapcsolatokat, jobb ügyfél elégedettséget valamint lojalitást tud kiépíteni mind meglévő, mind új ügyfeleivel.

Bővebben a CRM Online-ról>>

Legnépszerűbb Office 365 csomagok árai

 • Ár
 • Angol elnevezés
 • Felhasználók maximális száma
 • Office 2016 alkalmazások
 • iPad és okostelefon app-ok
 • Office Online
 • Korlátlan OneDrive tárhely
 • 50GB E-mail (Exchange Online)
 • Online értekezletek, chat (Skype)
 • Csoportwebhely (Sharepoint)
 • Elkötelezettség
 • Elkötelezettség nélküli havidíj
 • Office 365 Vállalati
  Ft2 780 havonta
  • € 8,8+ÁFA
  • Office 365 Business
  • 300
  • Word Excel PowerPoint Outlook OneNote Publisher
  • 12 hónap
  • 10,7 €+ÁFA (online bankkártyával fizetendő)
 • Exchange Online
  Ft1 074 havonta
  • € 3,4+ÁFA
  • Exchange Online
  • korlátlan
  • 12 hónap

Office 365 szolgáltatásaink vállalkozások számára

Office 365 1-50 fős vállalkozások számára

Systemfarmer Office 365 bevezetési ajánlat kisvállalkozásoknak

Az Office 365 egy átfogó irodai megoldáscsomag.
Az Office 365 egy bérelt megoldás, így a szerverek üzemeltetését a Microsoft végzi, azok biztonságáért szintén a gyártó felel. Nem kell több időt fordítania a frissítésekre, patchekre, a felszabaduló időt a vállalat folyamatainak fejlesztésére használhatja. Az Office 365 könnyen használatba vehető: Akár egy hétvége alatt átállhatnak a teljes levelezéssel. Munkaidő kiesés nélkül, gördülékeny az átállás, ezzel jelentős költséget spórol meg.
Az Office 365 licencek tartalmazzák a verziókövetést, mind az Office, mind pedig a szerverek tekintetében, így  mindig a legfrissebb verziót használhatja. Külön költség nélkül tarthat lépést az informatika rohamos fejlődésével. A Systemfarmer hozzáadott szolgáltatásait igénybe véve Ön biztos lehet benne, hogy minden felmerülő problémájára azonnal választ kap: átvállaljuk a gyártó felé történő kommunikációt, segítünk a rendszeren belüli műveletek végrehajtásában.

Migráció
5000 forint/felhasználó

Az ügyféladatok (postafiók tartalmak, fájl szerver tartalmak) migrációja, kliensek beállítása: Ön akár egy hétvége alatt működő környezetben kezdheti meg a munkát. Több, mint 2.500 klienst már sikeresen átmozgattunk az Office 365 rendszerébe. Nagy gyakorlatunk van az Office 365 beállításaiban. Biztos kezekben tudhatja céges adatainak a migrációját.

Hibaelhárítás
4800 forint/felhasználó

A Systemfarmer Kft. a Microsoft Magyarország Kft. kiemelt viszonteladó partnere, így lehetőségünk van azonnal, közvetlenül a gyártóhoz fordulni, ha Ön bármilyen fennakadást tapasztal a szolgáltatásban. Kezeljük a felmerülő eseteket, felvesszük a kapcsolatot a Microsoft supporttal, és az eset lezárásáig követjük a folyamatot.

Prémium támogatás
14 000 forint/felhasználó

Az általános, szolgáltatással kapcsolatos hibajegyeken túl segítjük Office 365 környezete állandó működését (új felhasználó hozzáadása, törölt levelek visszaállítására, elfelejtett jelszavak helyreállítására, stb.) Mindig elérhetőek vagyunk, felmerülő problémáira azonnal reagálunk. Informatikai rendszere mindig stabilan fog működni. 

Office 365 50+ fős vállalkozások számára

Systemfarmer Office 365 bevezetési ajánlat nagyvállalkozásoknak

Az Office 365 egy átfogó irodai megoldáscsomag.
Az Office 365 egy bérleti konstrukció, így akár havi, vagy éves díjfizetéssel is kérheti a licenceket. Ennek a verziónak a választása nem igényeli egyszeri, nagy beruházást. A beruházásra szánt költség az üzletmenetre fordítható, reális hasznot termel, a tőkét fejlesztésre fordíthatják
A havi és éves díjfizetéses modell költségként leírható, csökkenti az adóalapot, így tényleges megtakarításuk keletkezik. Az örökös licenc vásárlása beruházásnak minősül.
Az Office 365-tel a Microsoft magasabb szintre emeli a biztonságot és a megfelelőséget. A szoftver saját adatvédelmi és átláthatósági funkciói, illetve kifinomult felhasználói beállításai révén nagyobb biztonságban vannak az adatok, és a megfelelőség is javult.

Migráció
420 forint/felhasználó

Meglévő rendszeréből az ügyféladatok (postafiók tartalmak, fájl szerver tartalmak) migrációja, kliensek beállítása havi díjelosztással. Több ezer fiókot migráltunk már az Exchange Online-ba, nagy tapasztalatunk van a különböző rendszerekről indított átállásban. Egyik ügyfelünk 250 felhasználóját 3 hét alatt költöztettük át Zimbráról Exchange Online-ra (természetesen az átállás alatt párhuzamosan futott a két rendszer, így a levelezés nem állt le).

Hibaelhárítás
400 forint/felhasználó

A Systemfarmer Kft. a Microsoft Magyarország kiemelt viszonteladó partnere, így lehetőségünk van azonnal, közvetlenül a gyártóhoz fordulni, ha Ön bármilyen fennakadást tapasztal a szolgáltatásban. Folyamatosan kommunikálunk rendszergazdájukkal, a megnyitástól az eset lezárásáig követjük és menedzseljük a folyamatot, így Önnek ez nem jelent időkiesést. 

Prémium támogatás
1200 forint/felhasználó

Az általános, szolgáltatással kapcsolatos hibajegyeken túl segítjük Office 365 környezete állandó működését. Ide tartozik az új felhasználók hozzáadása, licencek törlése, átruházása, törölt levelek visszaállítása, elfelejtett jelszavak helyreállítására. Mindig elérhetőek vagyunk, felmerülő problémáira azonnal reagálunk. Informatikai rendszere mindig stabilan fog működni.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat most!

Megoldások- Office 365
Sending

+36 1 920 1780