Rendszergazda szolgáltatás

Rendszergazda szolgáltatás KKV vállalkozásoknak és nagyvállalatoknak: szakértőink akár távolról, néhány percen belül segítenek szerződött ügyfeleinknek a problémák elhárításában. Kérj cégedre szabott ajánlatot!

Üzleti igényekre szabott rendszergazda szolgáltatás

A korszerű, kiszervezett informatikai szolgáltatás stabil hátteret biztosít a mindennapi irodai munkavégzéshez – és mi az IT üzemeltetést teljes mértékben a te vállalkozásod méretére, igényeire szabjuk! A klasszikus rendszergazdai feladatokat úgy gondoltuk újra, hogy amíg mi biztosítjuk a profi irodai hardveres és szoftveres környezetet, addig te kizárólag a cégedre koncentrálhass.

Csapatunk a Systemfarmer Zrt.-nél hivatalos Microsoft vizsgával rendelkező szakértőkből áll, akik távolról, valamint helyszíni kiszállással is rendelkezésedre állnak. A rendszergazdai szolgáltatások nálunk kéz a kézben járnak és egy csomagban igénybe tudod venni azokat, amelyekre valóban szükséged van. A céges e-mailezés beállításától kezdve az új irodai laptopok beszerzésén át a licencek megújításáig minden feladatot leveszünk a válladról.

Kiknek ajánlottak a rendszergazdai szolgáltatások?

Ha te is profikra szeretnéd bízni a vállalati IT kezelését, akkor jó helyen jársz! A Systemfarmer Zrt.-nél rugalmas megoldást kínálunk 100-200 fős KKV cégeknek, de egyedi tervezést igénylő nagyvállalatoknak is. Csomagjaink méret, telephely és eszközök száma alapján is bővíthetők, de szoftveres és hardveres téren is előfordulhat, hogy a megrendeléshez speciális terméket kell hozzáadni.

Az IT kiszervezés olyan cégeknek válik be, akiknél egy belsős informatikai csapat fenntartása nem költséghatékony, és felszabadult erőforrásaikat inkább más vállalati területek fejlesztésére fordítanák. Természetesen, nemcsak új informatikai rendszer bevezetésekor kereshetsz minket. Akkor is bátran fordulj hozzánk, ha elérkezett az idő az IT infrastruktúra fejlesztésére, hiszen ezzel is növelheted a csapatod hatékonyságát, és az automatizációt.

Systemfarmer Zrt. rendszergazda szolgáltatás előnyei