Rendszergazda szolgáltatás

Rendszergazda szolgáltatás KKV vállalkozásoknak és nagyvállalatoknak: szakértőink akár távolról, néhány percen belül segítenek szerződött ügyfeleinknek a problémák elhárításában. Kérj cégedre szabott ajánlatot!

Üzleti igényekre szabott rendszergazda szolgáltatás

A korszerű, kiszervezett informatikai szolgáltatás stabil hátteret biztosít a mindennapi irodai munkavégzéshez – és mi az IT üzemeltetést teljes mértékben a te vállalkozásod méretére, igényeire szabjuk! A klasszikus rendszergazdai feladatokat úgy gondoltuk újra, hogy amíg mi biztosítjuk a profi irodai hardveres és szoftveres környezetet, addig te kizárólag a cégedre koncentrálhass.

Csapatunk a Systemfarmer Zrt.-nél hivatalos Microsoft vizsgával rendelkező szakértőkből áll, akik távolról, valamint helyszíni kiszállással is rendelkezésedre állnak. A rendszergazdai szolgáltatások nálunk kéz a kézben járnak és egy csomagban igénybe tudod venni azokat, amelyekre valóban szükséged van. A céges e-mailezés beállításától kezdve az új irodai laptopok beszerzésén át a licencek megújításáig minden feladatot leveszünk a válladról.

Kiknek ajánlottak a rendszergazdai szolgáltatások?

Ha te is profikra szeretnéd bízni a vállalati IT kezelését, akkor jó helyen jársz! A Systemfarmer Zrt.-nél rugalmas megoldást kínálunk 100-200 fős KKV cégeknek, de egyedi tervezést igénylő nagyvállalatoknak is. Csomagjaink méret, telephely és eszközök száma alapján is bővíthetők, de szoftveres és hardveres téren is előfordulhat, hogy a megrendeléshez speciális terméket kell hozzáadni.

Az IT kiszervezés olyan cégeknek válik be, akiknél egy belsős informatikai csapat fenntartása nem költséghatékony, és felszabadult erőforrásaikat inkább más vállalati területek fejlesztésére fordítanák. Természetesen, nemcsak új informatikai rendszer bevezetésekor kereshetsz minket. Akkor is bátran fordulj hozzánk, ha elérkezett az idő az IT infrastruktúra fejlesztésére, hiszen ezzel is növelheted a csapatod hatékonyságát, és az automatizációt.

Systemfarmer Zrt. rendszergazda szolgáltatás előnyei

Helyi, hibrid és cloud rendszerek üzemeltetése

Az informatikai rendszerüzemeltetés és karbantartás nagy erősségünk, amely rendszergazda szolgáltatásunkba is beletartozik. Fő szakterületünk a cloud és a hibrid rendszerek megtervezése, kivitelezése és felügyelete, de helyi infrastruktúra kialakításában is otthonosan mozgunk.

• Lokális infrastruktúra: magabiztosan végezzük meglévő helyi eszközök felügyeletét, megújítását.
• Hibrid munkahely: tapasztalatunk, hogy egyre több vállalat választja a hibrid IT rendszereket. Ilyenkor a legfontosabb irodai funkciók a felhőbe kerülnek, mint például a levelezés, vagy a dokumentumkezelés, de mellette a szerverek és hardverek karbantartása is fontos.
• Iroda a felhőben: ha egy munkahely 100 százalékban a felhőbe költözik, akkor nagyobb szabadságot (távmunka, bármikor bárhonnan elérhető vállalati alkalmazások) tud biztosítani a munkatársaknak. Mellette nem kell a költséges helyi eszközök fenntartására gondolni, és a céges adatok biztonságán aggódni.

Rendszergazdai szolgáltatások: mi tartozik bele?

• Helyi és megosztott eszközök felügyelete (szerverek, nyomtatók, számítógépek stb.)
•Irodai eszközpark megtervezése, kialakítása, rendszeres karbantartása
• Szoftveres háttér biztosítása a napi munkához (operációs rendszerek, levelezés, dokumentáció stb.)
• Microsoft üzleti termékek licencelése, bevezetése, oktatása, karbantartása (pl. Office 365, Microsoft Azure stb.)
• Költözés a felhőbe vagy hibrid munkahely kialakítása
• Home office támogatása

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül a rendszergazda szolgáltatás csomag?

A rendszergazda szolgáltatás árak rugalmasan alakíthatók a cégméret, esetszám, munkaállomások alapján. Gyakran Microsoft termékekkel és egyéb IT megbízásokkal is kiegészülnek a csomagok, ilyenkor ezek további költségeket jelentenek.

Hogyan működik rendszergazdai szolgáltatásnál az esetbejelentés?

Csomagtól függően ticket feladásával, e-mailen vagy telefonon keresztül is kapcsolatba tudnak lépni IT helpdesk munkatársainkkal ügyfeleink.

Távoli segítséggel vagy helyszíni kiszállással működik a felügyelet?

Ha a probléma távsegítséggel is orvosolható, akkor gyorsan megoldjuk a problémát. Viszont előfordulhat, hogy csak személyesen tudjuk kijavítani a hibát. Ilyenkor előre egyeztetett időpontban érkeznek házhoz rendszergazdáink.

Hol vehető igénybe a rendszergazdai szolgáltatás?

Magyarország egész területén elérhető havidíjas szolgáltatásunk.

Van belsős rendszergazdánk, így is kialakítható az együttműködés?

Több olyan ügyfelünk is van, ahol belsős csapattal is tartjuk a kapcsolatot. Mivel erősségünk a megfelelő kommunikáció, ezért ebben a formában is hatékonyan tudunk együttműködni, és bizonyos területeken profi segítséget nyújtani.

Bármikor hívhatom az ügyfélszolgálatot, ha probléma adódik?

Igen, csapatunk 24 órás felügyeletet biztosít ügyfeleinknek.

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

Rendszergazda szolgáltatás a te cégedre szabva:

KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT!.