RendszergazdaS1BG

Azzal foglalkozhat
ami igazán fontos

Vállalkozása fejlődésével

Miben segít rendszergazda csapatunk?

Felhasználói támogatás

Felhasználói támogatás

Dolgozzon Windows, OS X vagy Linux rendszeren, csapatunknál megfelelő tudást talál a gördülékeny üzemeltetéshez. Vegyes rendszerekben nagy tapasztalattal rendelkezünk. Segítőkész kollégáink mindig örömmel válaszolnak munkatársai kérdéseire. Célunk, hogy az Önök munkája minél könnyebb lehessen.

Szerver, hálózat üzemeltetés

Szerver, hálózat üzemeltetés

Microsoft és Linux szervereinek üzemeltetését egyaránt ránk bízhatja. Profi csapatunk tagjai, gyártók által tanúsított kompetenciákkal rendelkeznek. Célunk, hogy a szerverek rendelkezésre állása a lehető legmagasabb legyen, az IT miatt a munka ne álljon meg.

vCIO

vCIO

Virtuális CIO szolgáltatásunkkal dedikált informatikai vezetőt biztosítunk cégének. Ellátjuk tanácsokkal, segítünk a tervezésben, a költségek optimalizálásban és a kivitelezésben is. Célunk, hogy vállalkozása a szállított informatikai rendszerekkel minél hatékonyabban és jövedelmezőbben tudjon működni.

Ők már bennünket választottak

Mit kaphat még a rendszergazdai havidíjban?

Levelező szolgáltatás

Akár 50 GB e-mail postafiók minden munkatársának, ráadásul mindezt havidíjban a Systemfarmertől. Használjon korszerű Exchange levelezőszervert, vásárlási kockázat nélkül.

Fájltárolás

1TB, online, bárhonnan elérhető felhasználói tárhely minden munkatársának, valamit biztonságos céges tárterület a közös fájlok tárolásához.

Antivírus rendszerek

Korszerű és könnyen menedzselhető antivírus rendszerek és kliens biztonsági szoftverek havidíjban, beruházási költségek nélkül.

Windows Server

Szüksége van letelepített, helyszíni Active Directory szolgáltatásra és Windows szerverre? A havidíjban most ezt is biztosítjuk!

Office szoftverek

A Microsoft Irodai programcsomagja, bérleti konstrukcióban. Word, Excel, PowerPoint, Outlook kedvező havidíjban.

Webtárhely

Céges webtárhely, korszerű felhő alapú infrastruktúrával és napi szintű mentéssel.

Minden energiájával azzal foglalkozhat, ami igazán fontos: vállalkozása építésével. Az ezt támogató IT-munkakörnyezet problémamentes működését mi biztosítjuk. Igényeinek megfelelően akár önállóan, akár a belső informatikai munkatársaival együttműködésben. Windows, Mac/Apple, Linux és vegyes környezetben egyaránt dolgozunk.

Szolgáltatásaink

AZONNALI HIBAELHÁRÍTÁS

AZONNALI HIBAELHÁRÍTÁS

Az esetek 90%-ában a bejelentés után azonnal elkezdjük a probléma elhárítását. Nincs várakozási idő, érdemi segítségünk azonnal érkezik a távolból a LogMeIn rendszerén keresztül.

RENDSZERES FRISSÍTÉSEK

RENDSZERES FRISSÍTÉSEK

A program- és eszközparkját rendszeresen frissítjük. Az IT-outsource részeként nyújtjuk a következőket: számítógép-karbantartás, számítógép-üzemeltetés, számítógép-újratelepítés, szerverbeállítás, IT-biztonság, vírusirtás. Szervizeljük és beszerezzük a hardvereket, valamint gondoskodunk az e-hulladék kezeléséről is.

HELYSZÍNI HIBAELHÁRÍTÁS

HELYSZÍNI HIBAELHÁRÍTÁS

Tapasztalataink szerint a bejelentések 10%-a összetett, a helyszínen javítható probléma. A Systemfarmer rendszergazdacsapata szerződésben garantált, gyors kiszállási időket vállal.

FOLYAMATOS TÁVFELÜGYELET

FOLYAMATOS TÁVFELÜGYELET

Az IT-rendszer működését monitoringozó és arról számunkra jelentéseket küldő rendszerünk segítségével sok problémát proaktívan, még azok észlelhető kialakulása előtt oldunk meg. PC-felügyelet, szerverfelügyelet, hálózatfelügyelet – mindhármat biztosítjuk.

IT-TANÁCSADÁS, IT-KONZULTÁCIÓ

IT-TANÁCSADÁS, IT-KONZULTÁCIÓ

A szervezet IT-igényeinek változása és a technológiai fejlődés függvényében segítünk abban, hogy érdemi információk birtokában dönthessen a fejlesztési irányokról.

OKOSTELEFONOK, TABLETEK ÉS MÁS KIEGÉSZÍTŐK

OKOSTELEFONOK, TABLETEK ÉS MÁS KIEGÉSZÍTŐK

A céges IT-infrastruktúra szerves részét jelentő, de a hálózathoz nem vagy csak érintőlegesen kapcsolódó eszközök karbantartását is elvégezzük. Biztosítjuk telefonkönyve, e-mail beállításai, applikációi és egyéb információi szinkronizálását különböző eszközök között, valamint migrálásukat készülékcserekor.

Kérjen ajánlatot Ön is!

Név* Cégnév*
Email cím* Telefonszám*
Iparág Kliens gépek
Windows szerverek Egyéb szerverek
Segítse munkánkat! Hogyan talált ránk?

Segíthetünk?

+ 36 1 920 1780