I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[/vc_column]

Miben segít a Systemfarmer?

Systemfarmer Zrt. egyéni és hálózati munkakörnyezetek teljes körű IT-infrastruktúrájának kialakítását és üzemeltetését végzi, a kapcsolódó feladatok ellátásával együtt. Célunk, hogy partnereink igényeikhez szabott, optimális erőforrás-kihasználtsággal üzemelő, karbantartott, fejlesztett, biztonságos és hatékony hardver-szoftver infrastruktúrát használjanak. Megbízóink rendszerint több – esetenként több száz – munkaállomással rendelkező kkv-k és nagyvállalatok, de alakítottunk ki és üzemeltetünk rendszereket oktatási intézmények, otthoni irodák (home office), valamint helyfüggetlen, távoli elérésű IT-igénnyel rendelkező szabadúszók számára, továbbá létesítettünk távmunka-állomásokat is. A Systemfarmer vezetői és munkatársai rendszermérnökök. A csapat tagjai jogosultak az alábbi titulusok használatára:

Ideje váltani, regisztráljon most!

Üzemeltetés ajánlatkérés
Sending

Felhasználói támogatás

Dolgozzon Windows, OS X vagy Linux rendszeren, csapatunknál megfelelő tudást talál a gördülékeny üzemeltetéshez. Vegyes rendszerekben nagy tapasztalattal rendelkezünk. Segítőkész kollégáink mindig örömmel válaszolnak munkatársai kérdéseire. Célunk, hogy az Önök munkája minél könnyebb lehessen.

Szerver, hálózat üzemeltetés

Microsoft és Linux szervereinek üzemeltetését egyaránt ránk bízhatja. Profi csapatunk tagjai, gyártók által tanúsított kompetenciákkal rendelkeznek. Célunk, hogy a szerverek rendelkezésre állása a lehető legmagasabb legyen, az IT miatt a munka ne álljon meg.

Virtuális CIO

Virtuális CIO szolgáltatásunkkal dedikált informatikai vezetőt biztosítunk cégének. Ellátjuk tanácsokkal, segítünk a tervezésben, a költségek optimalizálásban és a kivitelezésben is. Célunk, hogy vállalkozása a szállított informatikai rendszerekkel minél hatékonyabban és jövedelmezőbben tudjon működni.

Szolgáltatásaink

Felhő támogatás

Mind Microsoft, mind pedig Google alapú céges felhasználásra szánt felhőszolgáltatások bevezetésében, valamint supportálásában is nagy tapasztalatunk van. A bevezetés során kialakítjuk a munkakörnyezetet, átmigráljuk meglévő levelezését az új rendszerbe és beállítjuk a fiókokat.

Szerver üzemeltetés

A szerverek folytonos monitorozásával biztosítjuk munkatársai számára a zökkenőmentes, gördülékeny munkát. Ezáltal igyekszünk elkerülni az esetleges leállásokat, ha pedig bekövetkezik a baj, akkor célunk, hogy minél hamarabb felfedjük a problémaforrását és megszüntessük a fennakadást!

Azonnali hibaelhírítás

Az esetek 90%-ában a bejelentés után azonnal elkezdjük a probléma elhárítását. Nincs várakozási idő, érdemi segítségünk azonnal érkezik a távolból a LogMeIn rendszerén keresztül.

Rendszeres frissítések

A program- és eszközparkját rendszeresen frissítjük. Az IT-outsource részeként nyújtjuk a következőket: számítógép-karbantartás, számítógép-üzemeltetés, számítógép-újratelepítés, szerverbeállítás, IT-biztonság, vírusirtás. Szervizeljük és beszerezzük a hardvereket, valamint gondoskodunk az e-hulladék kezeléséről is.

Helyszíni hibaelhárítás

Tapasztalataink szerint a bejelentések 10%-a összetett, a helyszínen javítható probléma. A Systemfarmer rendszergazdacsapata szerződésben garantált, gyors kiszállási időket vállal.

Folyamatos távfelügyelet

Az IT-rendszer működését monitoringozó és arról számunkra jelentéseket küldő rendszerünk segítségével sok problémát proaktívan, még azok észlelhető kialakulása előtt oldunk meg. PC-felügyelet, szerverfelügyelet, hálózatfelügyelet – mindhármat biztosítjuk.

Tanácsadás

A szervezet IT-igényeinek változása és a technológiai fejlődés függvényében segítünk abban, hogy érdemi információk birtokában dönthessen a fejlesztési irányokról.

Okostelefonok és tabletek

A céges IT-infrastruktúra szerves részét jelentő, de a hálózathoz nem vagy csak érintőlegesen kapcsolódó eszközök karbantartását is elvégezzük. Biztosítjuk telefonkönyve, e-mail beállításai, applikációi és egyéb információi szinkronizálását különböző eszközök között, valamint migrálásukat készülékcserekor.

Ügyfeleink

36_pic1_m
sager
SagerPharma
hd
OTP_Mobil_logo_color
omexon
su
vareg

Kérje személyre szabott ajánlatunkat most!

Exchange_ONLINE_also
Sending

+36 1 920 1780

hello@systemfarmer.hu

Start typing and press Enter to search