Fejlesztés

Meglévő Office 365 licenceihez a bevezetésen túl hasznos, gyakorlati tanácsadást tudunk Önnek nyújtani, mind az informatikus kollégák, mind a kulcsfelhasználók számára. Kitérünk az Office365 használatára, az Outlook beállításaira, Onedrive és SharePoint használatának alapjaira.

Emellett speciális igényeikre adnak választ tapasztalt SharePoint fejlesztőink,így a dokumentumkezelést, egyedi munkafolyamatokat az igényeknek megfelelően alakítjuk, hasznos alkalmazásokkal ( pl. Szabadság nyilvántartás) segítjük a közös munkát.

Az egyedi fejlesztések sokat segíthetnek a munkafolyamatok optimalizálásában, az ügyfelek gyorsabb kiszolgálásában. Néhány gyakori példa a megoldásokra:

Ideje váltani, regisztráljon most!

Fejlesztés és tanácsadás ajánlatkérés
Sending

Feladatkezelés

 Az utazó kollégák a faliújság helyett már okos készülékükön láthatják napi feladataikat, útvonalaikat.  Mindenki hozzáfér a felülethez, így könnyen priorizálni, és nyomon követni, mely feladatok vannak elvégezve.

Szabadság nyilvántartás

A naptárfunkció használatával azonban minden érintett láthatja, hogy ki, és mikor megy szabadságra, ennek következtében pontosan tervezhetők a távollétek.

Formanyomtatványok

A közösen szerkeszthető formanyomtatványok lehetőséget adnak arra, hogy a kollégáknak ne kelljen egymásra várni, ha többen dolgoznak egy ajánlat/bemutató elkészítésén. A verziókövetés segítségével minimálisra csökken a hibalehetőség.

Tanácsadás

Systemfarmer Zrt. egyéni és hálózati munkakörnyezetek teljes körű IT-infrastruktúrájának kialakítását és üzemeltetését végzi, a kapcsolódó feladatok ellátásával együtt. Célunk, hogy partnereink igényeikhez szabott, optimális erőforrás-kihasználtsággal üzemelő, karbantartott, fejlesztett, biztonságos és hatékony hardver-szoftver infrastruktúrát használjanak. Megbízóink rendszerint több – esetenként több száz – munkaállomással rendelkező kkv-k és nagyvállalatok, de alakítottunk ki és üzemeltetünk rendszereket oktatási intézmények, otthoni irodák (home office), valamint helyfüggetlen, távoli elérésű IT-igénnyel rendelkező szabadúszók számára, továbbá létesítettünk távmunka-állomásokat is. Igényeihez igazodva lehet a teljes projekttervezés és projektvezetés a Systemfarmer feladata, illetve külsős IT-tanácsadóként is működhetünk együtt a belső informatikai csapattal. Szolgáltatási csomagunk teljes körű, de moduláris, vagyis részfeladatokat is ellátunk:

Ideje váltani, regisztráljon most

Fejlesztés és tanácsadás ajánlatkérés
Sending

Igényfelmérés

Akár új rendszer telepítésén gondolkodik, akár a meglévőt szeretné átalakítani, érdemes már a feladat felmerülésekor bevonni bennünket, hogy a célokat közösen határozzuk meg. Rendszermérnökökként nagy elméleti tudással, a Systemfarmer munkatársaiként pedig széles körű gyakorlattal rendelkezünk. Amit nyújtunk, az nemcsak egyszerűen IT Consulting, IT-tanácsadás: pszichológusként megfejtjük a vállalati vágyakat, amelyeket aztán lefordítunk a technikai lehetőségek nyelvére.

Rendszertervezés

A céloknak, igényeknek és a várható változásoknak megfelelően megtervezzük a teljes IT-rendszert vagy a meglévő átalakítását. Méretezzük a rendszer egészének és egyes elemeinek kapacitását, és megtervezzük a teljes hálózatot – a szervereket, munkaállomásokat, printereket és egyéb perifériákat, az alkalmazandó hardvereket, szoftvereket, valamint az ellenőrzés, a karbantartás, a backupok és a frissítések szabályait. Olyan praktikus dolgokra is odafigyelünk, hogy a PC-s rendszerhez a gyakorlatban sokszor társul a grafikusok vagy a vezetők oldaláról Mac-es, Apple eszközös környezet. Természetesen a kettő illesztése nem jelent problémát rendszermérnökeinknek.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat most!

Fejlesztés és tanácsadás ajánlatkérés
Sending

Start typing and press Enter to search