IT

OUTSOURCE

IT SUPPORT, RENDSZERÜZEMELTETÉS, FELHŐ TÁMOGATÁS

PROFIKNAK

Mivel foglalkozunk?

IT környezet

Foglalkozz azzal, ami igazán fontos: vállalkozásod építésével. Az informatikával járó feladatokat pedig bízd ránk! Legyen szó egy teljesen új rendszer kiépítéséről, szervereitek üzemeltetéséről vagy munkatársaid támogatásáról, felkészült kollégáink segítenek!

Felhő támogatás

Microsoft 365, Office 365, Azure, Enterprise Mobility Suite, Dynamics 365 és egyéb cloud rendszerek bevezetésére és támogatására profi csapattal rendelkezünk. Már több mint 400 vállalkozást modernizáltunk a felhő technológiák segítségével. Ne maradj le versenytársaidtól!

Mérnöki segítség

Ha kifogytál a belső erőforrásokból, vagy nincs házon belül kompetencia, segítünk! Fejlesztő csapatunk Dynamics 365 és Sharepoint Online rendszerek fejlesztésére és bevezetésére szakosodott, felhő csapatunk segíti kollégáidat Azure rendszerek kiépítésében és hibaelhárításában.

ÜZEMELTETÉS A JÓL MŰKÖDŐ IT KÖRNYEZETÉRT

HOGYAN SEGÍTÜNK EBBEN?

A Systemfarmer vállalati munkakörnyezetek teljes körű IT-infrastruktúrájának kialakítását és üzemeltetését végzi, a kapcsolódó feladatok ellátásával együtt. Célunk, hogy partnereink igényeikhez szabott, optimális erőforrás-kihasználtsággal üzemelő, karbantartott, fejlesztett, biztonságos és hatékony hardver-szoftver infrastruktúrát használjanak.

 • Beszerzés

  Az üzemeltetés részeként a kiválasztott eszközök, hardverek és szoftverek beszerzésében, kiszállításában is segítünk. Bemutatjuk az optimális alternatívákat – Te döntesz, a többit pedig mi intézzük. Házhoz szállítunk, konfigurálunk, beüzemelünk, ha kell, oktatást is biztosítunk, valamint elszállítjuk az e-hulladékot.

 • Új rendszerek kiépítése

  Megbízóink igényeihez igazodva lehet a teljes projekttervezés és projektvezetés a feladatunk, de külsős IT-tanácsadóként is működhetünk együtt a belső informatikai csapattal. Kiválasztjuk a legjobb konstrukciót kínáló beszállítót, a tervezett rendszert, eszközökkel és szolgáltatásokkal kiépítjük.

 • Meglévő szerverek üzemeltetése

  Microsoft Windows és Linux szervereinek üzemeltetését egyaránt ránk bízhatod. Profi csapatunk tagjai, gyártók által tanúsított kompetenciákkal rendelkeznek. Célunk, hogy a szerverek rendelkezésre állása a lehető legmagasabb legyen, az IT miatt a munka ne álljon meg.

 • Szerver monitoring

  A szerverek folytonos monitorozásával biztosítjuk munkatársaid számára a zökkenőmentes, gördülékeny munkát. Ezáltal igyekszünk elkerülni az esetleges problémákat és leállásokat.

 • IT Tanácsadás

  A szervezet IT-igényeinek változása és a technológiai fejlődés függvényében segítünk abban, hogy érdemi információk birtokában dönthess a fejlesztési irányokról.

 • Felhasználói támogatás

  Dolgozz Windows, OS X vagy Linux rendszeren, csapatunknál megfelelő tudást találsz a gördülékeny üzemeltetéshez. Vegyes rendszerekben nagy tapasztalattal rendelkezünk. Segítőkész kollégáink mindig örömmel válaszolnak munkatársaid kérdéseire. Célunk, hogy  munkátok minél könnyebb lehessen.

ESZKÖZÖK, AMIKET HASZNÁLUNK

Felhő rendszerek támogatása

Microsoft Cloud

Legyen szó Microsoft 365, Office 365, Dynamics 365, Azure vagy Enterprise Mobility Suite szolgáltatásokról, felkészült csapatunk megoldást tud szállítani. Rendelkezünk a szükséges kompetenciákkal és már több mint 400 céget modernizáltunk a Microsoft felhőtechnológiániak segítségével.

Bevezetés

Szakértő csapatunk segít felmérni a jelenlegi infrastruktúrát, a használt szolgáltatásokat és adataitokat. Ezek alapján javaslatot teszünk, hogy milyen felő rendszert és hogy érdemes bevezetni.

Segítünk az alap infrastruktúra kiépítésében (pl Office 365 tenant kialakítása, Azure Sync, ADFS, magas rendelkezésreállású infrastruktúra, stb), beállítjuk a rendszereket, hogy azok a ti igényiteket minél jobban kiszolgálja.

Admin támogatás

Juttasd igazi előnyökhöz a rendszeresen visszatérő felhasználókat! Hozz létre és automatizálj munkafolyamatokat és üzleti folyamatokat különböző alkalmazások és szolgáltatás használatával – fejlesztői segítség nélkül. A Microsoft Office Flow lesz a kulcs a függetlenséged megvalósításához.

Indítsd el a SharePoint űrlapon benyújtott kérések egyszerű kezelői jóváhagyását, ütemezd az e-mail alapú adatmódosításait az adatbázisban. Az összes létfontosságú szolgáltatás könnyen összekapcsolható.

Migráció

Vidd át régi, fizikai szervereidet az Azure és az Office 365 felhőinfrastruktúrájába. Az Office 365 rendszerébe migráljuk a meglévő leveleiteket, naptárbejygezéseket és kontaktlistákat, valamint a mindennapi munkához szükséges fájlokat. A meglévő Linux, Windows Server, SQL Server, Oracle, IBM és SAP kiszolgálók mozgatásával az Azure Virtual Machines hatalmas rugalmasságot nyújt számotokra, IT-megoldások széles választékát biztosítva.

Felhasználói támogatás

Készíts felhasználóidnak web appokat gyorsabban, mint valaha! A .NET, a Java, a Node.js, a PHP, a Python (Windows), és a Ruby (Linux) használatával megállíthatatlan leszel. Használj egy teljesen felügyelt platformot az operációs rendszert futtató alkalmazások, a kapacitásbővítés és a terheléselosztás menedzseléséhez.

Megtapasztalhatod, milyen a magas rendelkezésreállás, ami Azure régiókon belül és kívül is érvényes. Több helyen telepíthető adatok és host szolgáltatások egyetlen egérkattintással!

PLATFORMOK, AMELYEKET HASZNÁLUNK

Miért a Systemfarmer?

Hozzájárulok, hogy felvegyék velem a kapcsolatot. *
Hozzájárulok, hogy adataimat direkt marketing tevékenység során felhasználják.
Feliratkozok a hírlevélre.
 
 • +36 1 920 1780

 • hello@systemfarmer.hu

 • 1075 Budapest, Károly körút 5/A