ÜZELTI

ALKALMAZÁSOK

Digitális átalakulás? Siker? Elérhető - ha minden eszköz rendelkezésre áll

DYNAMICS 365

A TÉNYEK magukért beszélnek

19,4B$

VAN AZ ÉRTÉKESI ÉS ÜGYFÉLSZOLGÁLATI SZEKTORBAN

12.8%

NÖVEKEDÉS ÉRHETŐ EL AUTOMATIZÁLT SALES FOLYAMATOKKAL

30%-a

A B2B VÁLLALKOZÁSOKNAK HASZNÁL AI MEGOLDÁSOKAT

Elemezz valós idejű, átfogó adatokat a munkafolyamatokról és hozz általuk jövedelmező döntéseket! Légy képben az aktuális trendekkel kapcsolatban és lásd mögöttük az összefüggéseket! Fókuszálj a valódi problémákra és a hatékony megoldásokra!

AZ ÜZLETI ALKALMAZÁSOK FŐ TERÜLETEI

ÜZLETI ALKALMAZÁS PLATFORM

Derítsd fel céged egyedi igényeit ezzel a modern üzleti platformmal. A Microsoft Dynamics 365 használatával gyerekjáték a testreszabás és a bővítés: gyorsan létrehozható alkalmazások, automatizált munkafolyamatok, bármilyen további adatok bevonása a munkába.

ÜZLETI FOLYAMATOK

Ismétlődő folyamatoknál automatizáld a munkafolyamatokat a Microsoft Flow segítségével. Minden részletet tetszőlegesen beállíthatsz, a kedvenc alkalmazásaidat használva. Az üzleti folyamatok leegyszerűsödnek, akár telefonról is menedzselheted a dolgokat!

LEGYEN MINDENRE RÁLÁTÁSOD!

Igazi adu ász az üzleti világ versenyében! A Power BI segítségével nem pusztán egy rakás adatod lesz – hanem részletes rálátásod mindenre, ami számít. Bármilyen adat, bármilyen módon, bárhonnan. És mindez percek alatt, átláthatóan. Csatlakozz több száz adatforráshoz, egyszerűsítsd az adatok feldolgozását, hajts végre ad hoc elemzést, számíts ki mindent, amire kíváncsi vagy, maximális biztonság keretében.

ESZKÖZÖK AZ ÜZLETI FOLYAMATAIDHOZ

MICROSOFT FLOW

PowerApps

Dynamics 365

Power BI

Ajánlataink a Business Platformra épülnek

Az értékesítés beindítása

A sikeres értékesítés receptje: megfelelő információk összessége a megfelelő kollégák kezében, megfelelő időben és helyen – megfelelő formátumban.

A Sales Enablement olyan feladatok és eszközök gyűjteménye, amelyek megkönnyítik a kulcsfontosságú értékesítési tevékenységeket, például a telefonhívásokat, a lehetőségek felmérését, a fő ügyfelek kezelését és a távolabbi kilátások feltérképezését.

A Dynamics 365 platform a hatékony sales csapat legjobb barátja. A Sales Enablement egy stratégiai, állandó mozgásban lévő folyamat, amely segít az értékesítési csoportoknak, a következetes és produktív munkavégzésben.

Ügyfélszolgálat

Manapság az ügyfelek pontosan tudják, hogy milyen a jó ügyfélszolgálati élmény és mindenkitől, akivel üzleti kapcsolatban állnak elvárják, hogy hozza a színvonalat.

Ennek tudatában a te cégednek is magasan kell teljesítenie. A digitális átalakulás hatással volt az üzlet világára, akárcsak a teljes kommunikációnkra.

Ennek a változásnak az egyik hozadéka, hogy egyre kevesebb a direkt, személyes beszélgetés, és egyre több az online felületen töltött idő!

Az internet világához alkalmazkodva kell olyan gyors, hatékony kényelmes és nem tolakodó kommunikációt folytani a vevőkkel, hogy elégedettek legyenek.

Projektmenedzsment

Vidd át régi, fizikai szervereidet az Azure felhőinfrastruktúrájába, vagy engedélyezd a csapatod számára távolról elérhető szolgáltatások használatát (pl. ERP, számlázó szoftverek).

A meglévő Linux, Windows Server, SQL Server, Oracle, IBM és SAP kiszolgálók mozgatásával az Azure Virtual Machines hatalmas rugalmasságot nyújt számotokra, IT-megoldások széles választékát biztosítva.

Ott sem kell lenned az adatközpontban, mégis másodpercek alatt telepíthetsz egy új alkalmazást – hetek helyett. Egy szuperszámítógép teljesítménye kombinálva a felhő skálázhatóságával!

A költségek alacsonyan tarthatók és kiszámíthatók: a percenkénti számlázással ugyanis csak a felhasznált idő után kell fizetni.

Partner Checker

Sikeresen átvittük az SAP Business One-t és más SAP-hez kapcsolódó szolgáltatásokat az Azure-ba.

A kritikus fontosságú SAP megbízhatóan futtaható, minden egyéb tevékenység pedig tökéletesen mérhető.

Az Azure skálázhatósága, rugalmassága és költségmegtakarításai a te céged számára is óriási pozitívumot fog jelenteni. A Microsoft és az SAP közötti kiterjesztett partnerség révén az SAP alkalmazások teljes mértékben támogatottak lesznek az Azure-ban: az SAP NetWeaver, az SAP S4/HANA (Linux), az SAP HANA (Windows) és az SQL is.

A magas rendelkezésre állás hozzájárul az üzleti folyamatok zavartalan működéséhez.

Üzleti folyamatok

Juttasd igazi előnyökhöz a rendszeresen visszatérő felhasználókat!

Hozz létre és automatizálj munkafolyamatokat és üzleti folyamatokat különböző alkalmazások és szolgáltatás használatával – fejlesztői segítség nélkül. A Microsoft Office Flow lesz a kulcs a függetlenséged megvalósításához.

Indítsd el a SharePoint űrlapon benyújtott kérések egyszerű kezelői jóváhagyását, ütemezd az e-mail alapú adatmódosításait az adatbázisban. Az összes létfontosságú szolgáltatás könnyen összekapcsolható.

Egyedi fejlesztés

Készíts felhasználóidnak web appokat gyorsabban, mint valaha! A .NET, a Java, a Node.js, a PHP, a Python (Windows) vagy a .NET Core, a Node.js, a PHP és a Ruby (Linux) használatával megállíthatatlan leszel. Használj egy teljesen felügyelt platformot az operációs rendszert futtató alkalmazások, a kapacitásbővítés és a terheléselosztás menedzseléséhez.

Konfigurálj a CLI-ből vagy az Azure portálról, de választhatsz előre elkészített sablonokat is, amelyek egy kattintással telepíthetők. Megtapasztalhatod, milyen a magas rendelkezésreállás, ami Azure régiókon belül és kívül is érvényes. Több helyen telepíthető adatok és host szolgáltatások egyetlen egérkattintással! Vertikális és horizontális skálázhatóság, ami az alkalmazások teljesítményén vagy egyénileg beállított szabályokon alapulva irányítja a működést – így végeredményben csökkenti a költségeidet.

PLATFORMOK, AMELYEKET HASZNÁLUNK

Hozzájárulok, hogy felvegyék velem a kapcsolatot. *
Hozzájárulok, hogy adataimat direkt marketing tevékenység során felhasználják.
Feliratkozok a hírlevélre.
 

Az üzlet világa villámgyorsan változik. Segítünk, hogy versenyben tudj maradni, sőt, elhúzz a többiek mellett. Ne maradj le, keress meg minket!

Miért a Systemfarmer?