ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSAINK.

A cégvezetők 80% -a úgy véli, hogy ha nem modernizálják informatikai rendszereiket, az negatívan fogja befolyásolni szervezetük hosszú távú növekedését. Szolgáltatásainkat 15 éves tapasztalatunk alapján alakítottuk ki, hogy a hazai vállalkozások üzleti igényeit a lehető legjobb módon tudjuk támogatni, a tervezéstől a bevezetésen át, a folyamatos fejlődésig.

PROAKTÍV ÜZEMELTETÉS.

Több, mint 15 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött bizton állíthatjuk, hogy értünk az informatikához. Ügyfeleink olyan magyar vállalkozások, akik már bátran támoszkadnak az informatikai megoldásokra és nem problémaforrásként gondolnak arra.

proactive maintenance
education

OKTATÁS.

Hisszük, hogy egy rendszer bevezetése csak a megfelelő használattal lehet sikeres. Ennek alapja a felhasználók és adminisztrátorok teljeskőrű tudással való ellátása.

Segítünk helyszíni oktatással, on-line traininggel, vagy akár tanácsadással és workshopokkal, hogy sikeresen használhassátok a bevezetett megoldásokat.

FEJLESZTÉS.

A tervezéstől kezdve a kódoláson át a projekt menedzsmenten keresztül segítünk nektek a megfelelő szoftver megalkotásában!

MIRE FEJLESZTÜNK?

  • SharePoint: Információ és folyamatkezelés felsőfokon
  • Dynamics 365: Ügyfélkezelés, CRM újragondolva
  • Azure: Infrastruktúra-modernizálás a felhő segítségével
development
occasional service

ESETI SZOLGÁLTATÁSAINK.

Még nem vagy partnerünk vagy éppen váratlan probléma vagy kérdés lépett fel? Keress minket bátran és segítünk megoldani! Ha kell újratervezzük, összerakjuk, kivizsgáljuk, megoldjuk! Legyen minden egy kézben!

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

SZOLGÁLTATÁSOK
FEJLŐDNI VÁGYÓ VÁLLALKOZÁSOKNAK.