ÜZLETI TERMÉKEK.

Üzleti termékeink segítségével a mindennapi munkavégzés biztonságossá és egyszerűvé válik. A felhő technológiára épülő szolgáltatások folyamatosan frissülnek, így mindig a legújabb változatot tudjátok használni. A Microsoft 365 biztosítja számotokra az ideális irodai IT környezetet, a Dynamics 365 a CRM rendszereket emeli új szintre. Az Azure, a Microsoft felhője mely rengeteg új lehetőséget nyit az irodai IT infrastruktúra modernizálására, míg az egyedi fejlesztésű szoftvereinkkel hétköznapi kihívásokra találtok megoldást, mint például a szabadságok kezelése.

BIZTONSÁGOS MUNKAHELY, MICROSOFT 365-TEL.

A Microsoft 365 összehozza azokat a nagyvállalati Microsoft funkciókat, amelyeket ma már kis- és középvállalkozások is könnyen elérhetnek. Biztonságos fájltárolás és kommunikáció, csapatmunkat támogatása, irodai IT szoftverek. És még ennél is több! Ismerd meg a Microsoft 365-öt a legapróbb részletekig!

Mi az a Microsoft 365
microsoft 365
dynamics 365

PROFESSZIONÁLIS ÜGYFÉLKEZELÉS, DYNAMICS 365-TEL.

A Dynamics 365 a Microsoft üzleti alkalmazás platformja a felhőben. A felület, ami megváltoztatja, hogyan kommunikálsz az ügyfeleiddel és a munkatársaiddal. Modernizáld az értékesítést, az ügyfélszolgálatot, a terep- és projektszolgáltatásokat, vagz akár a marketinget, HR-t.

A Dynamics 365 összekapcsolja a CRM és üzleti rendszerek funkcióit és információit intelligens alkalmazásokba, amelyek akadálymentesen működnek együtt

Mi az a Dynamics 365
SKÁLÁZHATÓ MEGOLDÁSOK

FELHŐ INFRASTRUKTÚRA, AZURE MEGOLDÁSOK.

A Microsoft Azure egy rugalmas felhő platform, amely lehetővé teszi, hogy fényévekkel megelőzd konkurenciáid. Gyorsan és kényelmesen indíthatsz el virtuális szervereket, készíthetsz és telepíts alkalmazásokat bármilyen nyelven vagy eszközön vagy juthatsz behozhatatlan üzleti előnyhőz a mesterséges intelligencia használatával. Biztonsági mentések készítésére pedig jobb helyet nem is lehet találni!

Mi az az Azure
azure
own apps

SAJÁT ALKALMAZÁSAINK.

Saját fejlesztésű Dynamics 365 és SharePoint alkalmazásaink egyszerűen telepíthetők és alkalmazhatók. Moduláris elemeknek köszönhetően külön-külön, de együtt is működő képesek, amivel a vállalat napi kihívásai könnyebben kezelhetők. Például szabadságok nyilvántartása, dokumentumok kezelése és iktatása, munkafolyamatok menedzselése.

Ismerd meg alkalmazásainkat

Pár ügyfelünk, akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK
ÜZLETI IGÉNYEKRE SZABVA.

Kérj ajánlatot
INGYENES PRÓBA