RendszergazdaS1BG

Azzal foglalkozhat
ami igazán fontos

Vállalkozása fejlődésével

Miben segít rendszergazda csapatunk?

Felhasználói támogatás

Dolgozzon Windows, OS X vagy Linux rendszeren, csapatunknál megfelelő tudást talál a gördülékeny üzemeltetéshez. Vegyes rendszerekben nagy tapasztalattal rendelkezünk. Segítőkész kollégáink mindig örömmel válaszolnak munkatársai kérdéseire. Célunk, hogy az Önök munkája minél könnyebb lehessen.

Szerver, hálózat üzemeltetés

Microsoft és Linux szervereinek üzemeltetését egyaránt ránk bízhatja. Profi csapatunk tagjai, gyártók által tanúsított kompetenciákkal rendelkeznek. Célunk, hogy a szerverek rendelkezésre állása a lehető legmagasabb legyen, az IT miatt a munka ne álljon meg.

vCIO

Virtuális CIO szolgáltatásunkkal dedikált informatikai vezetőt biztosítunk cégének. Ellátjuk tanácsokkal, segítünk a tervezésben, a költségek optimalizálásban és a kivitelezésben is. Célunk, hogy vállalkozása a szállított informatikai rendszerekkel minél hatékonyabban és jövedelmezőbben tudjon működni.

Ők már bennünket választottak

Minden energiájával azzal foglalkozhat, ami igazán fontos: vállalkozása építésével. Az ezt támogató IT-munkakörnyezet problémamentes működését mi biztosítjuk. Igényeinek megfelelően akár önállóan, akár a belső informatikai munkatársaival együttműködésben. Windows, Mac/Apple, Linux és vegyes környezetben egyaránt dolgozunk.

Szolgáltatásaink

AZONNALI HIBAELHÁRÍTÁS

AZONNALI HIBAELHÁRÍTÁS

Az esetek 90%-ában a bejelentés után azonnal elkezdjük a probléma elhárítását. Nincs várakozási idő, érdemi segítségünk azonnal érkezik a távolból a LogMeIn rendszerén keresztül.

  RENDSZERES FRISSÍTÉSEK

  RENDSZERES FRISSÍTÉSEK

  A program- és eszközparkját rendszeresen frissítjük. Az IT-outsource részeként nyújtjuk a következőket: számítógép-karbantartás, számítógép-üzemeltetés, számítógép-újratelepítés, szerverbeállítás, IT-biztonság, vírusirtás. Szervizeljük és beszerezzük a hardvereket, valamint gondoskodunk az e-hulladék kezeléséről is.

   HELYSZÍNI HIBAELHÁRÍTÁS

   HELYSZÍNI HIBAELHÁRÍTÁS

   Tapasztalataink szerint a bejelentések 10%-a összetett, a helyszínen javítható probléma. A Systemfarmer rendszergazdacsapata szerződésben garantált, gyors kiszállási időket vállal.

    FOLYAMATOS TÁVFELÜGYELET

    FOLYAMATOS TÁVFELÜGYELET

    Az IT-rendszer működését monitoringozó és arról számunkra jelentéseket küldő rendszerünk segítségével sok problémát proaktívan, még azok észlelhető kialakulása előtt oldunk meg. PC-felügyelet, szerverfelügyelet, hálózatfelügyelet – mindhármat biztosítjuk.

     IT-TANÁCSADÁS, IT-KONZULTÁCIÓ

     IT-TANÁCSADÁS, IT-KONZULTÁCIÓ

     A szervezet IT-igényeinek változása és a technológiai fejlődés függvényében segítünk abban, hogy érdemi információk birtokában dönthessen a fejlesztési irányokról.

      OKOSTELEFONOK, TABLETEK ÉS MÁS KIEGÉSZÍTŐK

      OKOSTELEFONOK, TABLETEK ÉS MÁS KIEGÉSZÍTŐK

      A céges IT-infrastruktúra szerves részét jelentő, de a hálózathoz nem vagy csak érintőlegesen kapcsolódó eszközök karbantartását is elvégezzük. Biztosítjuk telefonkönyve, e-mail beállításai, applikációi és egyéb információi szinkronizálását különböző eszközök között, valamint migrálásukat készülékcserekor.

       Kérjen ajánlatot Ön is!

       Név* Cégnév*
       Email cím* Telefonszám*
       Iparág Kliens gépek
       Windows szerverek Egyéb szerverek

       Segíthetünk?

       + 36 1 920 1785

       Start typing and press Enter to search