MICROSOFT SURFACE.

Minden részlet számít – letisztult, karcsú design, aprólékos kivitelezés, lenyűgöző képernyők és a legmagasabb minőségű anyagok. A Surface-szel a technológia láthatatlan, csak az ötleteid számítanak. A Microsoft Surface a legjobb Windows és Office alkalmazások számára lett kifejlesztve, világszínvonalú ügyfélszolgálati támogatással – a Systemfarmertől.

SURFACE ESZKÖZÖK.

A Microsoft Surface, széleskörű és rugalmas üzleti portfóliójával, fantasztikus lehetőségeket nyújt a vásárlóknak mindennapi munkájukhoz. Minden részlet számít – letisztult, karcsú design, aprólékos kivitelezés, lenyűgöző képernyők és a legmagasabb minőségű anyagok. A Surface-szel a munka az élményekről szól, nem a technológiáról. Nézd meg a teljes portfóliót!

education

SURFACE HUB.

Csapatmunka határok nélkül! Tedd lehetővé munkatársaid számára, hogy bárhol és bármikor csapatban dolgozhassanak ötleteiken! A Surface Hub 2S vékony és könnyű eszköz, a vezeték nélküli, zavartalan mobil csoportmunkához. Bármilyen teret csoportmunka-helyszínné alakít!

Minden szükséges funkció közvetlen közelben, egy helyen elérhető. A Surface Hub 2 tolla és érintésvezérlése természetes interakciót tesz lehetővé. A Microsoft Whiteboard és a piacvezető iparági alkalmazások lendületben tartják a csapatmunkát. Minden tartalom könnyedén, egyetlen eszközről megosztható.

SURFACE KIEGÉSZÍTŐK.

Minden csatlakozó és kellék ami egy Surface eszközhöz kellhet. Jegyzetelj, vázold fel ötleteid, írj természetesen a Surface Pen segítségével. Használd a képernyőn a Surface Dial  gombot rajzeszközök, gyorshivatkozások és a kezelőszervek egyszerű eléréséhez. És még sokkal többet is kihozhatsz belőle!

development

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

SZOLGÁLTATÁSOK
FEJLŐDNI VÁGYÓ VÁLLALKOZÁSOKNAK.