IT outsourcing

Az IT outsourcing vagy IT kiszervezés költséghatékony, korszerű és rugalmas módja az irodai informatikai háttér üzemeltetésének. Ha a te cégedben is szerteágazóak az informatikai tennivalók, akkor bízd ránk a feladatok összefogását: Microsoft licencelés, rendszergazda szolgáltatás, fejlesztés is az erősségünk. Kérd ajánlatunkat!

Miért éri meg az IT outsourcing?

Az IT kiszervezés célja, hogy időt, kapacitást és költségeket takarítson meg neked. Amikor egy vállalatnál külső szolgáltató felel az informatikai infrastruktúra működéséért, akkor teljeskörűen leveszi a válladról az IT terheket. Nincs hozzáférése az új kollégának a felhőhöz? Beléptetjük. Kimaradozik a céges levelezés? Microsoft vizsgával rendelkező szakértőink távolról azonnal vagy akár személyesen is rendelkezésedre állnak.

A lényeg, hogy te cégvezetőként leveheted a kezed az informatikai háttér biztosításáról, és helyette azokra a vállalati területekre koncentrálhatsz, amelyek a te tudásodat igénylik, vagyis a profittermelő tevékenységekre. Mi egy teljes teammel és szakértelemmel gondoskodunk arról, hogy az irodai munkavégzés hétfőtől péntekig zökkenőmentes legyen. Ráadásul belsős rendszergazdákat sem kell alkalmaznod, ha az IT outsourcing mellett teszed le a voksod: hosszútávon külső szolgáltatásért fizetni sokkal jobban megéri, mint egy belsős csapatot fenntartani, fejleszteni.

Ezért válaszd IT outsourcing szolgáltatásunkat!

Cégre szabott megoldás: skálázható megoldásainkat úgy alakítottuk ki, hogy 5-10 munkaállomástól kezdve akár több száz alkalmazottat foglalkoztató cégek is igénybe tudják venni szolgáltatásainkat. Legyen szó szerverüzemeltetésről, vállalati Microsoft termékek licenceléséről vagy akár 0/24 karbantartásról, mi a te vállalkozásodra szabjuk a költségeket.

Nem maradsz le a legújabb IT technológiákról: ha egy informatikai szakértő szolgáltatja neked az infrastruktúrát (legyen az helyi, hibrid vagy akár korszerű felhő környezet), akkor biztos lehetsz benne, hogy mindig naprakészek lesznek az általatok használt szoftverek és hardverek. A Systemfarmer Zrt.-nél rendszeresen képezzük magunkat és Microsoft vizsgákat teszünk le, hogy ismerjük az aktualitásokat az IT szakmában.

Szakértelmünket is megszerzed, ha a kiszervezést választod: Microsoft Gold Partner cégként a legszigorúbb Microsoft követelményeknek kell megfelelnünk. A knowledge outsourcing az egyik keveset emlegetett, mégis igen nagy előnye a kiszervezésnek. Folyamatosan tanácsokat és javaslatokat adunk, milyen irányba fejlesztheted az IT rendszert, hogy szolgálhatná az informatikai háttér is a hatékonyság növelését, profittermelést.

Kiknek ajánlott az IT kiszervezés?

Azoknak a közepes és nagyméretű vállalatoknak, akik:

• nem érnek rá a mindennapokban az informatikai hibák megoldásával foglalkozni, és inkább külső szakértőre bíznák a feladatot,
• szeretnék, hogy az IT infrastruktúra hatékonyabban szolgálja a mindennapi munkavégzést,
• költséghatékony informatikát szeretnének fenntartani
• és akik az informatikára nem szükséges rosszként tekintenek, hanem egy eredményességet növelő faktorra, amelyet szívesen fejlesztenétek.