5 ÉRV, MIÉRT HOZD HOZZÁNK Microsoft Szerződésedet.

Kösd meg nálunk Microsoft szerződésedet! Akár személyes megjelenés nélkül nélkül, online szerződéskötéssel, néhány perc alatt be tudod szerezni a szükséges mennyiségű licencet, legyen az például Open Value Subscription (OVS) , Software Assurance (SA), vagy Open Value License (OVL). Összegyűjtöttük azokat az érveket, amiért érdemes ezen licencek beszerzésekor a Systemfarmert választanod.

TAPASZTALT PARTNER.

1. Tapasztalt Microsoft Gold Partnerhez kerülsz. A Systemfarmer már közel 10 éve foglalkozik Microsoft megoldások szállításával, amely keretében nem csak licencekkel látjuk el ügyfeleinket, hanem a szerződés megkötésével hosszútávú együttműködésre törekszünk.

2. Minősített szakértői támogatás. Már a beszerzés előkészítése során segítünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást, és később is számíthatsz ránk, ha segítség kell. Nem csak a szerződésfordulókor hallasz rólunk!

3. Naprakész tudás. Ismerjük az aktuális folyamatokat, licenc típusokat és a Volume Licensing kapcsán elérhető Microsoft eszkalációs csatornákat.

4. Gyors, egyszerű, digitális szerződéskötési folyamat. Az Adobe Sign megoldását használva akár személyes jelenlét nélkül, rövid átfutási időkkel, villámsebesen intézhetők a szerződéssel kapcsolatos tennivalók. 

5. Egyszerűsítheted a licencelésed. A Systemfarmer közvetlen Cloud Solution Provider (CSP) felhatalmazással rendelkezik, így a Volume License szerződése mellett szupergyorsan tudunk biztosítani olyan termékeket, amelyek a hagyományos konstrukciókban már nem elérhetőek!

proactive maintenance

+1. Akár a teljes szerződés is átvihető Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) konstrukcióba – így egy modern, könnyen kezelhető és rugalmas licencelési megoldásra térhetsz át! (Olvasd el, miért érdemes a CSP-t választani)

A Systemfarmer a Microsoft felhő előfizetések és megoldások közvetlen szállítója. Folyamatosan bővülő ügyfélkörünkben már több, mint 400 ügyfél választott bennünket a CSP licenceik szállításához és támogatásához. Nyerj időt és csökkentsd licenc költségeidet. Válts havi előfizetésre és optimalizáld vállalkozásod működését rugalmasan skálázható licencekkel!

KAPCSOLÓDJUNK ÖSSZE A MICROSOFT TÉRBEN.

*A Systemfarmer Zrt. felügyeleti beállításokat végezhet el a Microsoft 365 előfizetői környezetemben, amennyiben szerződött ügyfél vagyok.
**A Systemfarmer Zrt. új licenceket adhat hozzá a meglévő előfizetésemhez a saját Microsoft 365 környezetemben – függetlenül a már meglévő licenceimtől.

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

HOZD HOZZÁNK 
Microsoft Volume License mennyiségi szerződésedet .