IT KONZULTÁCIÓ, TANÁCSADÁS.

IT konzultáció és tanácsadás során lehetőséget teremtünk arra, hogy bármilyen jellegű IT problémádat átbeszéljük. Ez lehet kisebb volumenű probléma, mint például egy lassú számítógép vagy egy rosszul beállított nyomtató; vagy komolyabb rendszerszintű probléma, mint a fájlok biztonságos tárolása. Szakértő kollégáink segítenek abban, hogy ezekre a problémákra megtaláld azt a megoldást, ami számodra a legelőnyösebb.

TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLETI ELŐNYÖK.

IT konzultáció és tanácsadás során több, mint 15 éves tapasztalatunkból és szakértelmünkből kapsz ízelítőt. Megismerheted gondolkodásmódunkat, problémakezelésünket és természetesen az általunk javasolt, személyre szabott megoldásokat.

Érdekel!

HOGYAN SEGÍTÜNK.

Több mint 500 elégedett ügyfélnek segítettünk a digitális átalakulásban, a felméréstől kezdve, a bevezetésen és oktatáson át, a folyamatos támogatásig. Microsoft Cloudban vagyunk erősek.  Legyen szó licenszelésről, Azure, Microsoft 365, Office 365 vagy Dynamics 365 megoldásokról, minősített és tapasztalt kollégákkal rendelkezünk ezeken a területeken.

  • A felhőben hiszünk – Megoldásainkat javarészt a Microsoft Cloud szolgáltatásaira építettük

  • Microsoft Gold partner – Ami Microsoft Cloud, ahhoz van kompetenciánk és minősített szakértő csapataink

  • A teljes folyamatban segítünk – Az igényfelméréstől a bevezetésen és oktatáson át, a folyamatos támogatásig számíthatsz ránk

  • Fejlesztői csapat – Nem csak az alapbeállításban tudunk segíteni. SharePoint és Dynamics 365 fejlesztői csapatunk az egyedi igények megvalósításában is segít

  • Oktatói csapat – Helyszíni vagy online tréningek levezetésében is segítünk. Tartottunk előadást 10 főtől a több ezer fős vállalatig. Minden felszereléssel rendelkezünk, így neked ezzel sem kell foglalkoznod.

microsoft partner

Pár ügyfelünk, akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK
DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ.

Kérj ajánlatot
INGYENES PRÓBA