IT tanácsadás

Vállalati IT tanácsadás, hogy te is a legtöbbet hozhasd ki céged informatikai hátteréből. Jelentkezz be személyes vagy online IT konzultációra!

Miért nélkülözhetetlen a céges IT tanácsadás?

Gondoltál már arra, hogy az üzleti célokat is támogató vállalati IT infrastruktúra versenyelőny lehet a piacon? Ha az irodai eszközök nem állandó problémát jelentenek, hanem az automatizációt segítik elő, akkor jelentős erőforrásokat takaríthatsz meg, amelyeket fontosabb területekre csoportosíthatsz át.

Csapatunkkal azért állítottuk össze vállalati informatikai tanácsadás szolgáltatásunkat, hogy olyan tudatos cégvezetőknek segíthessünk, mint te is. Mielőtt meggondolatlanul szoftvervásárlásba vagy eszközbeszerzésbe fognál, mi nulladik lépésként veled közösen átbeszéljük a kisebb-nagyobb IT problémákat, majd méretre, célokra szabott megoldást javaslunk. Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Mikor szükséges az IT tanácsadás?

Új rendszer, program bevezetése előtt: gyakori eset a vállalatoknál, hogy felmerül egy bizonyos IT megoldásra az igény (pl. bárhonnan, bármikor elérhető dokumentáció, profibb ügyfélkezelés, felhőplatform stb.), de annyi féle termék létezik rá a piacon, hogy a választás önállóan lehetetlennek tűnik. A Systemfarmer Zrt.-nél a Microsoft nagy tudású és felhasználóbarát szoftvereit 15 éves tapasztalattal licenceljük, így neked is tudunk segíteni a döntésben. Kezdjük a közös munkát egy konzultációval!

Meglévő rendszer modernizálásakor: az elavult számítógéppark, a kizárólag lokális eszközök, a korszerűtlen szoftverek lassabb munkavégzést és gyakori fennakadásokat jelentenek egy irodában. Ha te is azt érzed, hogy céges IT rendszeredet ráncba kell szedni, akkor ajánlott egy alapos konzultációval belevágni a folyamatba. Szakértőink ismerik a legújabb informatikai trendeket és programokat, amelyekre neked is szükséged van!

Apró-cseprő IT gondok a mindennapokban: rosszul beállított nyomtatók, lassú számítógépek, akadozó hozzáférések – az informatikai rendszerüzemeltetés szolgáltatásunk erre nyújt hatékony megoldást, de előtte érdemes szakértőnkkel konzultálnod, aki a cég méretének és kapacitásának megfelelő csomagot ajánlja számodra.

Miért válaszd IT tanácsadás szolgáltatásunkat?

Sokrétű informatikai tanácsadás a Systemfarmer Zrt.-nél

Ezeken a területeken számíthatsz a segítségünkre:

  • IT stratégia kidolgozása
  • Az informatikai költségek optimalizálása
  • Informatikai folyamatok felülvizsgálata
  • Felhőstratégia kidolgozása
  • Szoftverek, rendszerek kiválasztása (azok későbbi bevezetése, felügyelete)
  • Eszközpark tervezés

Informatikai tanácsadás menete a Systemfarmer Zrt.-nél

  • Az ajánlatkérés után informatikai szakértőnk felveszi veled a kapcsolatot, és leegyeztet egy kényelmes időpontot a konzultációra.
  • A tanácsadáson először megismerjük az üzleti céljaidat, hiszen olyan IT megoldást szeretnénk javasolni számodra, amely 100 százalékban támogatja a célkitűzéseket.
  • A konkrét IT problémák felmérése után szélesebb rálátást kapunk a hiányosságokra.
  • Megtervezzük azt az infrastruktúrát, amellyel a hibák megszűnnek, te pedig időt és hosszú távon akár költségeket is megtakaríthatsz.
  • A javasolt hardverekre és szoftverekre, valamint IT szolgáltatásra árajánlatot is készítünk neked.
  • Amennyiben a konzultációt hasznosnak találtad és elégedett vagy ajánlatunkkal, akkor bele is vágunk a céges IT átalakításába.

IT tanácsadás Gy.I.K.

Meglévő ügyfelek is igénybe vehetik az informatikai tanácsadást?

Minden rendszerben kialakulhatnak új kihívások, ezért természetesen szerződött ügyfeleinknek is elérhető konzultációs szolgáltatásunk, akiket proaktívan segítünk a fejlődésben.

Miért ajánlják a szakértők az informatikai konzultációt?

Egy informatikai beruházás, fejlesztés előtt azért ajánlott felmérni a folyamatokat és stratégiát alkotni, mert így csökkenthető a kockázat, és megfontoltan lehet döntést hozni.

Kiknek érhető el az IT konzultációs lehetőség?

Vállalatoknak KKV szinttől (50 főtől felfelé), valamint rugalmas megoldásokat igénylő nagyvállalatoknak Magyarország teljes területén.

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

Segítünk az IT folyamatok optimalizálásában:

Kérj időpontot vállalati informatikai konzultációra!.