Microsoft Power BI üzleti intelligencia szoftver

Adatelemzés és vezetői döntéshozás magasfokon. A Microsoft Power BI üzleti intelligencia szoftverrel te is egyszerűen beleláthatsz a céges folyamatokba: kérj ajánlatot a Power BI-ra!

Miért előnyösek az üzleti intelligencia rendszerek a vállalatok számára?

• Az üzleti intelligencia (Business Intelligence vagy röviden BI) szoftverek segítik a cégeket korábbi és valós idejű adataik elemzésében.

• A business intelligence rendszerre bátran lehet támaszkodni, ha stratégiai fontosságú döntéseket kell meghozni a vállalat életében.

• Alkalmazásukkal javítható a cég üzleti eredményessége, de hatékonyabbá válik a mindennapos feladatok gyors és pontos elvégzése is.

• A cég különböző részlegei össze tudják hangolni munkafolyamataikat, ha rálátnak az adatokra.

•Segít rendszerben látni a vállalati folyamatokat, megvilágítja az erősségeket, gyengeségeket, üzleti előnyhöz juthatunk BI alkalmazások használatával.

Power BI termékcsalád a Microsoft-tól

• Power BI Desktop: a Microsoft üzleti intelligencia programjának asztali változata, amelyben ingyenes funkciók is megtalálhatók.

• Power BI Service: egy SaaS alkalmazás, így a felhőben rugalmasan dolgozhatsz a vállalati adatokkal.

• Power BI Mobile Apps: Android vagy iOS operációs rendszerű telefonodra is letöltheted a Power BI mobilalkalmazást.

• Power BI Gateway: adatokat szinkronizálhatsz más Microsoft szoftverekből (Dynamics 365, Sharepoint stb.) a Power BI-ba vagy épp fordítva.

• Power BI Embedded: adatvizualizációidat beágyazhatod egyedi alkalmazásokba, és ott folytathatod az elemzést.

• Power BI Report Server: jelentéskészítő megoldás olyan cégek részére, amelyek nem akarják az érzékeny vállalati adatokat a felhőben tárolni.

•Power BI Visuals Marketplace: piactér, ahol egyedi vizualizációkat és R-vizualizációkat szerezhetsz be.

Mi az a Power BI?

A Microsoft Power BI egy üzleti elemző alkalmazás, amely interaktív adatvizualizációval segíti a vezetői döntéshozást. Cégvezetők, ügyvezetők, menedzserek vagy akár csapatvezetők is készíthetnek vele részletgazdag jelentéseket, amelyekkel eredményesebbé tehető a munkavégzés.

A Microsoft üzleti intelligencia megoldása támogatja a napi munkavégzést úgy, hogy átláthatatlan adathalmazokból részletgazdag jelentéseket készít. A Systemfarmer Zrt. a te cégedbe is bevezeti a Power BI programokat a te cégedbe is, hogy a döntéshozás és az operatív folyamatok gördülékenyek legyenek.

Kiknek ajánlott a Microsoft Power BI?

Projektvezető vagy egy nagyvállalatnál? Vagy 20-30 fős KKV céget vezetsz? Esetleg vezető fejlesztőként vagy pénzügyi vezetőként dolgozol? Bármelyik igaz rád, mindegyik esetben gyakorlatban használható kimutatások segítik a munkádat valós időben, ha a Power BI-t használod.
Felejtsd el az excel táblázatok sokaságát: lásd egy kezelőfelületen az összes fontos kimutatást. A Microsoft üzleti intelligencia alkalmazása neked való, ha korszerű, felhasználóbarát és nyomon követhető módon akarsz belelátni a vállalkozásod, területed működésébe.

Ebben segítünk, ha a Systemfarmer Zrt.-t választod

Power BI bemutató: szeretnéd testközelből látni a Microsoft üzleti intelligenciájának működését? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és egy konzultáción megismertetjük veled az alkalmazás működését. Megtapasztalhatod, milyen egyszerűen kezelhető jelentésekből tájékozódni a céges folyamatokról. A programból ráadásul ingyenes próba lehetőséget is tudunk biztosítani számodra, amellyel 30 napig élvezheted az üzleti intelligencia előnyeit.

Licencelés: ha eldöntötted, hogy szeretnéd magasabb szintre emelni a vállalati döntéshozást, akkor megtervezzük a hatékonyságban és árban megfelelő licencstruktúrát a céged számára.

Bevezetés: a folyamat legfontosabb része, hogy akkor sem hagyunk magadra, ha már kifizetted a szoftver használati árát felhasználónként. Megtanítjuk, hogyan szabhatod a saját szerepkörödre az alkalmazást, így hozhatod ki a legtöbbet az előfizetésedből.

Támogatás, Microsoft Power BI support: Microsoft Gold Partnerként munkatársainkat akkor is keresheted, ha valamilyen probléma vagy kérdés merült fel benned a rendszer használatával kapcsolatban. IT supportos kollégáink rendelkezésedre állnak akár távolról, akár a helyszínen szükséges a segítség.

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

Microsoft Power BI Gy.I.K

Nem elég a Power BI ingyenes verziója számomra?

A program ingyenes verziója véleményünk szerint arra tökéletes, hogy megismerd a szoftver alapfunkcóit, megjelenését és beállításait. Azonban, ha átfogó képet szeretnél kapni a cégedről és a vállalati adatokat rendszerezetten akarod látni, trendeket azonosítani, akkor mindenképp a Pro vagy a Premium változat a javasolt.

Milyen szektorokban javasolt a program használata?

Az alábbi iparágakban rendkívül hasznos lehet egy olyan adataelemező megoldás, mint a Microsoft Power BI: szoftverfejlesztés, IT szolgáltatók, gyártás, egészségügy, pénzügyi szolgáltatók, kis- és nagykereskedelem, felsőoktatás és közigazgatás. Azonban ezeken a kiemelt területeken kívül más iparágak is jövedelmezhetnek a valós idejű adatelemzésből.

Mennyibe kerül a cégemnek a Power BI licenc?

A Pro előfizetás 9,51 euro/felhasználó havonta, amelyet akár a nagyvállalati Microsoft 365 E5 részeként is meg tudsz venni. A Premium ára 19,03 euro/felhasználó havonta.”

KKV vállalkozásom van, megéri megvennem a szoftvert?

A legnagyobb arányban a közepes méretű cégek használják a Power BI-t, akiknek a létszáma 50 és 200 fő között van. A vezetői döntéstámogatás már nemcsak a nagyvállalatok kiváltsága.

Kérd ajánlatunkat.

és emeld profi szintre a céges stratégiaalkotást magasszntű adatelemzéssel!