Felhőszolgáltatás vállalatoknak

A modern irodai környezet alapja a biztonságos adattárolás és megosztás. Üzleti felhőszolgáltatás keretében professzionális Microsoft termékekkel alakítjuk ki a te céged számára is a 100 százalékban felhő vagy hibrid munkahelyet. Microsoft OneDrive, SharePoint, Azure, Microsoft 365 és további alkalmazások a felhőben, állandó felügyelettel egy szakértő hivatalos Microsoft Gold Partner csapattól: kérd testreszabott ajánlatunkat!

Felhőszolgáltatás Microsoft alkalmazásokkal

A Systemfarmer Zrt.-nél vállalati megoldásainkat a 2010-es évek óta a Microsoft Cloud-ra építjük fel: mi a felhősítésben hiszünk, hiszen a felhőtárhely biztonságosabb és rugalmasabb alternatívát jelent a céges fájlok kezelésére, megosztására. Sőt! A Microsoft felhőben a megszokott irodai szoftvereken kívül olyan sokrétű programok is használhatók, mint az Azure felhőplatform, amellyel akár fejleszthetsz, virtuális számítógépeket hozhatsz létre, biztonsági mentést készíthetsz, hogy csak a legextrább funkciókat említsük.

A legnépszerűbb irodai alkalmazásokat, a OneDrive, a SharePoint és a Microsoft 365 vállalati verzióit is mind elérhetővé tesszük számodra. Ha nem kell dobozos programokat megvásárolnod, helyi szervereket fenntartanod, akkor céged már rövid távon látni fogja az előnyeit egy korszerű irodai informatikai infrastruktúrának. Célunk, hogy csomagajánlatunkkal csökkentsük az IT költségeket vállalatodban, támogassuk a távmunkát és a csoportmunkát, valamint segítsük a vállalati folyamatok eredményességét a zökkenőmentes irodai munkavégzés biztosításával.

Kapcsolódó termékeink:

Sharepoint és OneDrive: közös és személyes tárhely a felhőben, ahol szerkeszthetitek, megoszthatjátok és tárolhatjátok a fájlokat, dokumentumokat.

Microsoft 365: hagyományos irodai alkalmazások skálázható előfizetéssel a Word szövegszerkesztőtől kezdve a PowerPointon át az Outlookig.

Microsoft Azure: a Microsoft híres felhőplatformja, amely IaaS, SaaS és PaaS megoldásként is alkalmazható.

 

Mit jelent az üzleti felhőszolgáltatás, és mi az előnye?

Az üzleti felhőszolgáltatás lényege, hogy a mindennapi irodai munkához nélkülözhetetlen szoftverek, a céges levelezés, a tárhely és a dokumentumok részben vagy egészben a felhőben kapnak helyet. A te egyedi igényeid alapján segítünk a hibrid iroda vagy a felhő munkakörnyezet kialakításában.

Az irodai felhőszolgáltatás előnyei:

• Sokkal nagyobb és rugalmasan bővíthető tárhely áll rendelkezésére a cégednek (a OneDrive vállalati verziója pl. 1 terrabyte méretű tárhelyet biztosít!).

• Távmunka, home office minden munkatárs számára lehetővé válik.

• A közös fájlok biztonságosan, bárhol, bármikor, bármilyen eszközről elérhetővé válnak.

• Költséghatékonyabb, mint a teljesen on-premise rendszerek: nem kell karbantartási és fenntartási költségeket fizetned.

• Csak azért fizetsz, amit valóban használsz is: pay-per-use.

• Titkosítással is ellátott informatikai biztonság vállalati szinten is: napjainkban egyre kevésbé éri kritika a cloud biztonságot, hiszen a technológia sokat fejlődött az elmúlt években. Elérhető a kétfaktoros hitelesítés, információs jogkezelés (IRM) és az adatvesztés is megelőzhető (DLP).

• Nem fognak elveszni a fájlok, mert automatikusan mentésre kerülnek a felhőben.

• A véletlenül kitörölt fájlokat könnyedén vissza lehet állítani.

Ha te is szeretnéd a felsorolt előnyöket élvezni az irodában, akkor kérd ajánlatunkat!

Üzleti felhőszolgáltatás a Systemfarmer Zrt.-től: mit nyújtunk?

Csapatunkkal a Systemfarmer Zrt.-nél felhő és hibrid irodák megvalósításához kínálunk programokat és teljeskörű informatikai szolgáltatást. Ha velünk működsz együtt, akkor garantáljuk, hogy többé nem kell a fárasztó és körülményes IT feladatokkal bajlódnod, hanem teljes mértékben a saját feladataidra koncentrálhatsz – mi a háttérből stabil és korszerű környezetet szolgáltatunk. Íme, az együttműködés menete:

Felmérjük a terepet

Minden együttműködést a jelenlegi irodai IT környezet felmérésével kezdjük. Tapasztalatunk, hogy ahány cég, annyiféle megoldás, épp ezért az általunk kínált üzleti felhőszolgáltatás teljesen testreszabott. Veled együttműködve egy tanácsadás keretében megtervezzük azt a korszerű infrastruktúrát, amellyel a legeredményesebb lehet a működés. Lehet, hogy csak felhőtárhely igényetek van, de előfordulhat, hogy a növekedéssel könnyedén bővíthető teljeskörű felhőszolgáltatás lesz a befutó: mi segítünk eldönteni!

Bevezetjük a szoftvereket

Nem kell a hozzáférések létrehozásával bajlódnod, és mi intézzük a licenceket is számotokra. Te csak dőlj hátra, miután megkötöttük a szerződést a munka oroszlánrésze már a mi kezünkben van.

Felhőtárhely bemutató

Most először dolgoztok a felhőben? Pánikra semmi ok: miután elérhetővé tettük számotokra az előfizetés után a felhőszolgáltatást, akkor prezentáljuk is a használatot egy Microsoft workshop keretében. Elmagyarázzuk a legfontosabb funkciókat, válaszolunk a felmerülő kérdésekre, hogy a csapat minden tagja magabiztosan dolgozzon akár az otthona kényelméből nap mint nap.

Folyamatos felügyelet

Rendszerüzemeltetésben is jártasak vagyunk: bármely szoftver esetén lenne szükség Microsoft vizsgával rendelkező szakértőink segítségére, 24/7 supportot is biztosítunk szerződött ügyfeleinknek.

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

Kérd ajánlatunkat egyedi igényeidre szabva!.

Üzleti felhőszolgáltatás, amellyel modernizálhatod céged irodai IT infrastruktúráját: