Szerverüzemeltetés

A belsős IT csapat tehermentesítése a szerverüzemeltetés alól egyre gyakoribb megoldás a vállalatoknál. Csapatunk a Systemfarmer Zrt.-nél 15 éves tapasztalattal végzi új szerverek bevezetését vagy a régiek karbantartását. Kérj személyre szabott ajánlatot!!

Miért előnyös kiszervezni a szerverfelügyeletet?

Amikor a céges informatikai csapat leterhelt az újonnan belépő kollégák kiszolgálásával, a munkatársak IT-s kérdéseivel, valamint a mindennapi irodai munka zökkenőmentességének biztosításával, akkor a szerverinfrastruktúra modernizálására, karbantartására már nem jut elegendő kapacitás a vállalaton belül. Ez a jelenség igen gyakori: sorra döntenek úgy a cégvezetők, hogy ezt a komoly szakértelmet igénylő feladatot inkább külsős szolgáltatóra bízzák.

A Sytemfarmer Zrt-nél több mint 10 éves működésünk alatt több száz szervert helyeztünk már üzembe, és jelenleg is különböző méretű szerverek felügyeletét látjuk el. Célunk, hogy ügyfeleink hátradőlhessenek, amíg mi felelősséget vállalunk a ránk bízott szerverek működéséért. Erősségeink közé tartoznak a Windows szerverek és a felhő technológia, hiszen Microsoft Gold Partnerként ehhez van kompetenciánk.

Teljeskörű szerverüzemeltetés szolgáltatás

Szerverek beszerzése
Nemcsak meglévő szerver karbantartásában tudunk a segítségedre lenni. Ha még csak most szeretnél on-premise vagy felhő szerverinfrastruktúrát kialakítani, esetleg a régit korszerűsíteni, akkor csapatunkra a kezdetektől számíthatsz. Javaslatokat teszünk, hogy vállalatod számára milyen szervertípus válna be a legjobban (fizikai vagy virtuális) kihasználtság és az IT költségek szempontjából is.

Telepítés
Ha kiszervezed a szerverfelügyeletet, akkor nem kell az informatikus kollégák kapacitását még arra is használni, hogy üzembe helyezzék például az új felhőtárhely szolgáltatást. Már meglévő szerver esetén az adatok migrálását is elvállaljuk az új szerverkörnyezetbe.

Folyamatos szerverfelügyelet
Nem hagyunk magadra a szerver konfigurálása után: support csapatunk 24/7 rendelkezésedre áll proaktív rendszergazda szolgáltatásunknak köszönhetően.
Ha kisebb szerverterem karbantartását kell vállalni, akkor ebben is számíthatsz ránk: KKV ügyfeleinknek számára kisebb, 5-10 m2 nagyságú szerverszobákat felügyelünk zökkenőmentesen.

Miért válaszd a Systemfarmer Zrt. szerverkarbantartást?