BEMUTATJUK
A SURFACE HUB 2S-T.

A Surface Hub 2S vékony és könnyű eszköz a vezeték nélküli, zavartalan mobil csoportmunkához. Bármilyen teret csoportmunka-helyszínné alakít. Már Magyarországon is, a Systemfarmertől!

CSAPATMUNKA TÉRBELI KORLÁTOK NÉLKÜL.

Tegye lehetővé munkatársai számára, hogy bárhol és bármikor csapatban dolgozhassanak ötleteiken! A Surface Hub 2S vékony és könnyű eszköz a vezeték nélküli, zavartalan, mobil csoportmunkához. Akár a nappali is lehet a csoportmunka helyszíne!

education

PRECÍZIÓS TECHNOLÓGIA.

A Surface Hub 2S kamerának, nagy hatótávolságú mikrofonjainak és kristálytiszta hangzású hangszóróinak köszönhetően a távol dolgozó csapatok tagjai is bevonatók a munkába.

A videók tisztán és élesen jelennek meg a nagy fényerejű és felbontású, kimagasló grafikus teljesítményt nyújtó 4K+ képernyőn.

8. generációs négymagos Intel® Core™ i5 processzor, 8 GB RAM memória, 128 GB SSD

Háromutas full-range sztereó hangszórók (elöl), 8 elemű full-band MEMS mikrofontömb, Microsoft Surface Hub 2 kamera, 4K, USB-C™ csatlakozás, 90 fokos HFOV

TERMÉSZETES INTERAKCIÓ.

A Surface Hub 2S tolla és érintésvezérlő funkciója természetes interakciót biztosít.

A Surface Hub 2S-be bejelentkezve a felhasználó hozzáférhet a OneDrive-on tárolt fájljaihoz vagy projektjéhez. A Miracast technológia révén vezeték nélkül vetítheti ki notebookja, vagy telefonja kijelzőjét is a hatalmas képernyőre.

A Microsoft Whiteboard magasabb szintre emeli a csapatszintű brainstormingot. A digitális vásznat a csapatok bárhol, bármikor, bármilyen eszközről elérhetik.

TELJES TEAMS INTEGRÁCIÓ.

A felhasználó minden olyan alkalmazást használhat, amelyre szüksége van, élvezheti az Office 365-tel, a Teams-sel, a megújult Edge böngészővel és a legismertebb külső alkalmazásokkal megvalósított natív integráció előnyeit.

MOBILITÁSRA TERVEZVE.

A Steelcase Roam™ mobil állvánnyal és az APC™ Charge Mobile akkumulátorral¹ a vezeték nélküli, zavartalan mobil csapatmunka bárhol megvalósítható.

Wi-Fi 5 (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac kompatibilis), Bluetooth Wireless 4.1 technológia, Miracast kijelző.

A Surface Hub 2S segítségével a csapat bárhol együtt dolgozhat – a mindössze 28 kg súlyú eszköz 40%-kal könnyebb elődjénél.

Az elegáns, modern formaterv, az ultravékony szélek és 15 mm-es keret a munkahely vizuális minőségét is javítja.

GYORS SZÁLLÍTÁS.

A Surface Hub 2S már Magyarországon is elérhető. Megrendelés után, akár 1 napon belül irodádban élvezheted az általa nyújtott előnyöket! Kérj ajánlatot most az elérhető opciókról szakértőnktől.

SURFACE HUB 2S 
FEJLŐDNI VÁGYÓ VÁLLALKOZÁSOKNAK.