MICROSOFT AZURE

A Microsoft Azure egy rugalmas felhőplatform, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és kényelmesen indíts el olyan innovatív szolgáltatásokat, amelyek eddig csak a nagyvállalatoknak voltak elérhetőek, magas beruházási költségek árán. Testreszabott, előfizetéses felhőszolgáltatás: kérj ajánlatot Microsoft Azure bevezetésre!

Mi a Microsoft Azure?

A rugalmas felhőinfrastruktúra napjaink modern irodáinak alapja, amely lehetővé teszi a hibrid vagy a 100 százalékban felhőben történő munkavégzést. A Microsoft Azure egy olyan folyamatosan bővülő felhőplatform, amely a kis és közepes méretű vállalatok számára is elhozza a nagyvállalatok üzleti előnyeit. A cégek búcsút inthetnek a költséges helyi irodai infrastruktúrának, és élvezhetik a felhő előnyeit, miközben a vállalat üzleti fejlesztésére koncentrálhatnak.

A Microsoft Azure több mint 200 terméket és cloud szolgáltatást foglal magába. IaaS, PaaS és SaaS megoldásai alkalmazhatók virtuális számítógép létrehozására, adattárolásra, hálózatépítésre, elemzések készítésére, fejlesztésre és számtalan más vállalati folyamat hatékonyságának növelésére.

microsoft azure systemfarmer

A Microsoft Azure előnyei más felhőszolgáltatásokkal szemben

• A Microsoft Azure teljesen testre szabható: ha a te céged 40 fős vagy akár 200 munkavállalót számlál, akkor is alkalmas különböző üzleti alkalmazások létrehozására és használatára. A tárhely mérete az igényeknek megfelelően bővíthető, így még rohamos növekedés sem jelent akadályt a használatában.

• Rendkívül gyors a szolgáltatás sebessége: zökkenőmentesen készíthetsz és üzemeltethetsz különféle vállalati alkalmazásokat, hiszen a Microsoft több mint 30 adatközpontból működteti az Azure felhőszolgáltatást. A gyorsaság azonban máshogy is értelmezhető a Microsoft Azure esetében: a gördülékeny napi munkavégzést beépített sablonok és felhasználóbarát kezelőfelület is segítik.

• Az egyik legrugalmasabb felhőplatform: szinte bármilyen nyelven, operációs rendszeren és bárhonnan képes másolatot készíteni az adatokról. Ezen kívül te határozhatod meg a biztonsági mentések gyakoriságát (naponta, hetente stb.)

• Előfizetés alapú felület: csak annyi erőforrásért fizetsz, amelyet valóban használsz is. Igényeidhez és technológiai felkészültségedhez alakíthatók a költségek.

• Biztonságos felhőszolgáltatás: az Azure-ban adatait nagyobb biztonságban lesznek, mintha lokális infrastruktúrán tárolnád őket. A fájlokat titkosítási folyamat védi az illetéktelent behatolóktól, míg a Microsoft adatközpontjait kétfaktoros hitelesítéssel, proxy kártyaolvasóval és biometrikus szkennerekkel teszik megközelíthetetlenné a fizikai infrastruktúrát a szakértők.

A legnépszerűbb Microsoft Azure szolgáltatások

A Microsoft Azure egy sokrétű felhőplatform, szolgáltatások és termékek széles skálájával. Kiválogattuk azokat a megoldásokat, amelyeket a vállalkozások előszeretettel használnak és könnyen, gyorsan tudnak értéket adni a működésükhöz. Egyedi igényekben Azure specialista csapatunk tud segíteni.

Miért válaszd Microsoft Azure bevezetés szolgáltatásunkat?

Több, mint 500 elégedett ügyfélnek segítettünk a digitális átalakulásban a felméréstől kezdve a bevezetésen és oktatáson át a folyamatos informatikai rendszerüzemeltetésig. MS Azure terén is üzleti és technológiai előnyökkel tudunk szolgálni a cégednek:

  • Felhőspecialisták vagyunk – Üzleti megoldásainkat a felhőben képzeljük el
  • Microsoft Gold partnerek vagyunk – Több mint 15 éve foglalkozunk Microsoft vállalati termékekkel
  • A teljes folyamatban segítünk – Az igényfelméréstől a bevezetésen és oktatáson át, a folyamatos támogatásig számíthatsz ránk, ha a Microsoft Azure termékünket választod
  • Microsoft Azure fejlesztői csapat – Felkészült Azure fejlesztőink korszerű üzleti megoldásokat is előkészítenek neked Azure keretrendszerben
  • Oktatói csapattal rendelkezünk – Helyszíni vagy online tréningek keretében bemutatjuk, mi mindenben segíti az Azure a vállalati működést
microsoft partner

Kulcsrakész MS Azure csomagok

Azure App Service

12 /hó-tól
  • Webtárhely Linux vagy Windows alapon.

Azure Recovery Services Vault Azure Backup

15 /hó-tól
  • Azure VM, vagy On-Prem fájlok mentése