MICROSOFT SURFACE ESZKÖZÖK.

Minden részlet számít – letisztult, karcsú design, aprólékos kivitelezés, lenyűgöző képernyők és a legmagasabb minőségű anyagok. A Surface-szel a technológia láthatatlan, csak az ötleteid számítanak. A Microsoft Surface a legjobb Windows és Office alkalmazások számára lett kifejlesztve, világszínvonalú ügyfélszolgálati támogatással – a Systemfarmertől. Nézd meg a teljes portfóliót!

SURFACE PRO 8 FOR BUSINESS.

Dolgozz bárhol és bármikor, hiszen a Surface Pro 8 egy ultrakönnyű és sokoldalú laptopból pillanatok alatt egy erős tabletté, vagy egy hordozható stúdióvá alakítható. Az USB-C™ csatlakozóknak köszönhetően minden eddiginél sokoldalúbban párosíthatsz különböző eszközöket Surface-edhez. Az USB-C portok segítségével pedig kijelzőket, dokkolókat csatlakoztathatsz, valamint könnyedén töltheted telefonodat és a különböző kiegészítőidet. A Surface Pro 8 mind a munka, mind a magánélet területén nagy segítségedre lesz!

Készen áll, amikor te is. Az új Surface pro 8 üzleti sorozata lépést tart veled és a munkahelyi igényeiddel, mivel az alapvető üzleti alkalmazásaidat futtatja továbbfejlesztett multitasking lehetőségekkel és lenyűgöző kijelző-felbontással. Élvezd az eddigi legnagyobb teljesítményt a legújabb, 11. generációs Intel® Core™ processzornak és az akár egész napon át kitartó akkumulátornak köszönhetően. Térj vissza a félbehagyott munkádhoz azonnal az Instant On funkcióval, a villámgyors töltéssel, valamint a tovább tökéletesített standby móddal.

Lenyűgöző megjelenés a kreativitás felszabadításáért. A felhasználók kéréseinek megfelelően a Microsoftnál optimalizálták a fejlesztéseket, miközben a szemet gyönyörködtető dizájn nem változott, így továbbra is használni tudod a már meglévő billentyűzetedet és Surface kiegészítőidet. A nálunk kapható Matte Black gépekhez már párosíthatod az új lenyűgöző színű Type Cover billentyűzeteket is.

A Surface Pro 8 egy ultra könnyű, hordozható laptop és tablet, amely értéket teremt az üzleti ügyfelek számára. Vedd igénybe a nagyvállalati szintű biztonságot a Windows 10 Pro segítségével, használd ki a gyorsabb processzorsebességet a legújabb Intel® Core ™ processzorokkal, és élvezd a Systemfarmer prémium IT támogatása nyújtotta előnyöket!

SURFACE LAPTOP 4.

Tökéletes laptop a mindennapokra. Prémium kidolgozás a produktivitás szolgálatában.

Vékony, könnyű, elegáns formatervével felhívja magára a figyelmet. Többféle színben, kétféle kidolgozású billentyűzettel rendelhető. Kiváló minőségű, interaktív PixelSense™ érintőképernyője mindkét méretváltozatban (13,5” és 15”) borotvaéles képet kínál, és edzett üveggel igazodik az igénybevételhez.

SURFACE GO 2.

Eddigi legkönnyebb Surface modell, ügyféloldali munkatársak számára.

Természetes adatbevitel érintőképernyőn keresztül, és egyszerű használat. A táblagépként és laptopként is használható Surface Go for Business rugalmassága még több feladat elvégzését teszi lehetővé.

Az elegáns, modern formaterv lenyűgözi az ügyfeleket, és képviseli a vállalat innovatív hozzáállását.

SURFACE STUDIO 2.

Erőteljes, egybeépített érintőképernyős asztali számítógép, a legintenzívebb szoftverigények kielégítésére. Gyors processzor, észvesztő grafikus sebesség és villámgyors SSD tároló. A Surface Studio 2 egy erőmű, amely nagy ötleteket kelt életre.

A kreativitása lecsúszik a képernyőről, amikor  megdöntöd, hogy rajzolj a Surface Pennel. A Surface Dial segítségével intuitív gyorshivatkozásokat érhetsz el a rajz- és szerkesztő eszközökhöz.

SURFACE PRO X.

Arra született, hogy feltűnést keltsen!

A legvékonyabb „kettő az egyben” Surface eszköz merész lépésekre inspirál. A gyakorlatilag keret nélküli, 13” méretű kijelzőn a felhasználó szabadon kísérletezhet ötleteivel.

A fejlett hordozhatóságról ideális páros gondoskodik – az új Surface Slim Pen biztonságosan tárolható és tölthető a Surface Pro X Signature billentyűzetben.

LAPTOP GO.

Stílusos és exkluzív laptop, melynél a fomraterv, a minőségérzet és az ergonómia mellett nagy hangsúlyt kapott a Microsoft szoftveres környezetének tökéletes alkalmazása. Az egyik legkisebb laptop a temrékpalettán, melyet a legigényesebb munkák elvégzésére szántak.

education

SURFACE BOOK 3.

Ezzel az eszközzel többre lehetsz képes: dolgozz akár egész nap professzionális szoftverekkel, és végezz el gyorsabban processzorintenzív feladatokat!

A Surface családon belül a legfejlettebb grafikus technológiára épülő, új NVIDIA® GeForce® dedikált GPU-k gyorsan elvégzik a grafikus renderelést.

A gondosan összeválogatott prémium anyagok az ilyen méretű laptopok között egyedülálló teljesítmény elérését teszik lehetővé.

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

SZOLGÁLTATÁSOK
FEJLŐDNI VÁGYÓ VÁLLALKOZÁSOKNAK.