MICROSOFT SURFACE KIEGÉSZÍTŐK.

Pörgesd a maxiumumra a Surface eszközök felhasználói élményét. Használd a hozzájuk fejlesztett kiegészítőket a teljesebb, gyorsabb és hatékonyabb munka eléréséhez vagy dobd fel eszközeid külsejét ízlésed szerint.

SURFACE PEN.

A lag és késleltetés nélküli felhasználás jóvoltából többé nincsenek határok a természetes toll érzésben. Írj, rajzolj akár virtuális tinta segítségével, árnyalj a dölés támogatással és használd ki a 4096 nyomási szint művészi érzékenységét. Precizitás mesterfokon, miközben kezedet akár a képernyőn is pihentetheted.

Engedd szabadjára a fantáziád és maxold ki a OneNote, Microsoft Office, Adobe Suite, Bluebeam Revu, Drawboard PDF, StaffPad, CorelDRAW és számos egyéb alkalmazással.

occasional service

MICROSOFT ARC MOUSE.

Innovatív technológiával fejlszetve a hordozhatóság és a használhatóság tökéletes engyensúlyáért. Szemetgyönyörködtető design, ami a praktikumot szolgálja. A Microsoft BlueTrack révén nem kell többé a felületek miatt aggódnod. Szőnyegen, asztallapon vagy szinte bárhol gond nélkül használható. Az érintőcsík mindenben követi ujjad mozgását, haptikus visszajelzésének segítségével pedig tökélyre fejlesztheted az egérhasználatod.

STEELCASE ROAM.

A Surface Hub-hoz fejlesztett Steelcase Roam állvány eltörli a mobilitási korlátokat az eszköz használatából. Teljes szabadságot ad a csapatod számára, miközben a tárgyalóterem dísze is lehet különleges designjának köszönhetően. Így a kedvenc Hub-od mindig tettre kész ott és akkor, ahol és amikor szükség van rá.

*A kiegészítőként beszerezhető APC Smart-UPS mobil akkumulátor számára kialakított konzolrésszel nincs több aggodalom az energiaellátás vagy a mobilitás korlátai miatt. Tökéletes megoldás, hogy drasztikusan növelhesd az üzemidőt, miközben nincsenek zavaró kábelek és a designélmény is olyan marad, ahogy azt megálmodták.

development
education

TYPE COVER.

A Surface Type Coverrel igazán egyedivé varázsolhatod Surface eszközöd. A Microsoft technológiáinak legjavát használja a gyors és gördülékeny gépelés eléréséhez, miközben alkantara borítása igazán exkluzív élménnyé teszi a használatát. A hatalmas trackpad pedig a precíz és élvezetes navigációt szolgálja.

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

SZOLGÁLTATÁSOK
FEJLŐDNI VÁGYÓ VÁLLALKOZÁSOKNAK.