Rendszerintegráció

Megtervezzük és kivitelezzük irodák teljes informatikai infrastruktúráját A-tól Zi-ig. Hivatalos Microsoft partnerként szoftverlicenceléssel is támogatjuk a munkát, cégre szabott árakon. Ha te is hatékonyabbá szeretnéd tenni az IT környezetet vállalatodban, akkor kérj tőlünk ajánlatot rendszerintegráció szolgáltatásunkra!

Miért fontos a rendszerintegráció?

A nem megfelelően megtervezett irodai IT környezet nemhogy nem szolgálja megfelelően a kollégákat a mindennapi munkában, de gyakran hátráltató tényező is. Az akadozó internetkapcsolat, a túlterhelt szerverek és az elavult operációs rendszerek mind csökkentik az eredményességet és szolgáltatás kieséssel fenyegetnek – arról nem is beszélve, hogy mennyire bosszantó, ha a megtelt e-mail tárhely miatt nem kapsz meg egy fontos levelet.

Rendszerintegráció szolgáltatásunkat pont ezért alkottuk meg: cégeknek segítünk felmérni, megtervezni majd megvalósítani a számukra tökéletes IT infrastruktúrát. A rendszerintegráció több, mintha hagyományos rendszergazda szolgáltatást vennél igénybe, mert a folyamat elejétől számíthatsz szakértő segítségünkre.

Ha a felsorolt problémák megszűnnek, akkor az informatika a te céged versenyképességét is növelni fogja, hiszen a munkaidőből és az energiából nem kell rendszeresen a mindennapi IT hibák megoldására áldozni. Mi ezt elvégezzük helyetted: kérd csapatunk cégre szabott egyedi ajánlatát!

Miért válaszd csapatunkat?

Teljeskörű rendszerintegrációs szolgáltatás: a vállalatod igényeinek felmérésétől, IT tanácsadástól kezdve a kivitelezésen át az üzemeltetésig minden részfeladatban rendelkezésedre állunk. Garantáljuk, hogy az eddig külön-külön működő szoftverek egy rendszert alkotva sokkal effektívebbek lesznek. Az átlátható folyamatok és az automatizáció megkönnyítik a munkavégzést, hosszú távon pedig a cég termelékenységéhez is hozzátesznek.

Cégre szabott IT megoldások: szerintünk csak azok a vállalati informatikai szolgáltatások működnek jól, amelyeket személyre szab a szolgáltató. Ezért mi a skálázhatóság hívei vagyunk, így lehet, hogy egyformán képesek vagyunk ellátni egy 50 fős közepes méretű cég, valamint egy több száz állomásos nagyvállalat igényeit is.

Microsoft szállító csapat: Microsoft Gold partnerként magunk is a Microsoft termékeiben hiszünk, és használjuk is az alkalmazásokat a munkában. Neked is a legfrissebb szoftvereket biztosítjuk, amelyekkel könnyen kezelhető lesz a céges levelezés, nem kell félned, hogy egy félrekattintás miatt elvesznek a közös fájlok, sőt, mi a home office munkavégzést is előmozdítjuk a Microsoft megoldásaival. Csapatunkban minden informatikai szakértő Microsoft vizsgákkal rendelkezik, amellyel naprakészen tartjuk tudásunkat, képességeinket.

Rendszerintegráció szolgáltatásunk részletei

• Informatikai hálózat megtervezése és kivitelezése
• Helyi vagy hibrid infrastruktúránál szerverigény felmérése, szerverüzemeltetés
• Felhő rendszereknél a Microsoft felhő bevezetése, bemutatása (OndeDrive és Sharepoint)
• Windows operációs rendszerek licencelése, telepítése, karbantartása
• Microsoft üzle