Office 365 – Iroda a felhőben

Az Office 365 az ismert Office alkalmazások mindig naprakész változatán kívül tartalmaz egy korszerű, mindig online levelező szervert, az együttműködést segítő fájlszervert, a Skype vállalati verzióját és egyre több, hatékonyságot növelő alkalmazást is. Mivel a szolgáltatás felhőalapú, leveleit, alkalmazásait és fájljait szinte bárhonnan eléri – PC-ről, Mac-ről és táblagépekről – azok mindig naprakészek.

Mi az Office 365?

Mi az Office 365?

Az üzleti szintű levelezéssel és naptárkezeléssel mindig szinkronban, az Online konferenciákkal mindenki naprakész lehet. Bővítse lehetőségeit egyszerű, biztonságosabb fájlmegosztással, építsen online jelenlétet üzemeltetési költségek nélkül. Hasznájon egy egységes, ismerős élményt, útközben is!

Az árak érdeklik?

Az árak érdeklik?

Induljon a vállalkozásának megfelelő szolgáltatási csomaggal. A termékekből többféle csomagot állítottak össze, hogy megfeleljen a különböző méretű vállalkozások igényeinek. Nézze át a kisvállalati, valamint a nagyvállalati előfizetések lehetőségekeit és válassza az optimális megoldást!

A bevezetésen gondolkozik?

A bevezetésen gondolkozik?

Már megtalálta a megfelelő csomagot és a következő lépés a bevezetés lenne? Kollégáink most ingyenes bevezetési tanácsadással segítik a megfelelő migrációs lépések tervezését, a Microsoft Cloud szolgáltatásainak testre szabott beállítását.

Válasszon hozzáértő partnert a bevezetéshez!

A Systemfarmer Microsoft Cloud Champions Club tag, Cloud Accelerate valamint Microsoft Gold Partneri státusszal is rendelkezünk. Megoldásainkat elsősorban vállalkozásoknak és Enterprise ügyfeleknek alakítottuk ki. Több ezer felhasználót migráltunk sikeresen a felhőbe! 2013 és 2014 legdinamikusabb Cloud KKV partneri címet is elnyertük.

Milyen szolgáltatásokat tartalmaz az Office 365?

Az Office 365 a Microsoft felhőalapú szolgáltatásait foglalja magában, kiegészítve a letelepíthető, jól megszokott Office alkalmazásokkal. (Mint például a Word, Excel, Powerpoint vagy akár az Outlook) A felhőben működő Office-nak köszönhetően alkalmazásai és fájljai mindenhová elkísérik Önt, dolgozzon bár az asztali gépén offline állapotban, az interneten vagy egyik mobileszközén. Fájljait PC-n és Mac gépen is szerkesztheti. Táblagépéről megoszthatja vagy e-mailben elküldheti a fájlokat. Telefonjáról online értekezletekbe kapcsolódhat be. Ehhez mindössze egy bárhonnan elérhető, mindig készen álló és mindig friss szoftverre van szüksége.

Exchange Online

Exchange Online

Vállalati színvonalú e-mail szolgáltatást, naptárat és névjegyalbumot használhat számítógépen, telefonon vagy webböngészőben. Az Exchange Online-nal növelheti a hatékonyságot, megőrizheti a szervezet biztonságát, egyúttal a szükséges mértékben kezében tarthatja az irányítást. Az e-mail szolgáltatást a Microsoft globálisan redundáns kiszolgálóin futtathatja, amelyeket kártékony szoftverek és levélszemét elleni szűrők védenek, és a hét minden napján 24 órás telefonos informatikai ügyfélszolgálat támogat.

SharePoint

SharePoint

Szeretné növelni a munkatársak közötti együttműködést vállalkozásán belül? Akkor bővítse lehetőségeit egyszerű, biztonságosabb fájlmegosztással! Az Office 365 egyszerűvé teszi a fájlok munkatársakkal, ügyfelekkel és partnerekkel való biztonságosabb megosztását. Dolgozzanak együtt a dokumentumokon, amelyek mindig naprakészek és szinte bárhonnan elérhetők.

Telepíthető Office csomag

Telepíthető Office csomag

Office, amikor és ahol éppen szüksége van rá! Telepítheti az Office-t PC vagy Mac rendszerű számítógépén, továbbá útközbeni használathoz táblagépeken és okostelefonokon, minden egyéb esetben pedig használhatja az Office Online-t a weben keresztül. Lenyűgöző megjelenésű dokumentumokat készíthet a már ismert és bevált, teljes értékű Office-alkalmazásokkal, mentheti azokat a felhőben, majd csapatával valós időben szerkeszthetik azokat, és közösen dolgozhatnak rajtuk az Office Online használatával.

Yammer

Yammer

A változás az új állandó. A Yammer zárt körű közösségi hálózat, amely segít Önnek és vállalatának, hogy ura maradjon a dolgoknak. A Yammer csoportmunkaszoftverei és üzleti alkalmazásai segítségével kapcsolatba léphet az illetékesekkel, több csoportra kiterjedően is megoszthatja az információkat, projektalapon szervezheti munkát, hogy még messzebbre jusson el – még gyorsabban.

 Skype for Business

Skype for Business

Online konferenciákkal mindenki naprakész lehet! Az online konferenciák korában a távolság már nem akadály. Össze kell hívnia mindenkit? Tartson online értekezletet valós idejű jegyzeteléssel és képernyő-megosztással. Az Office 365 tudja a megoldást: megkönnyíti az emberek találkozását és kapcsolatba lépését az interneten, bárhol legyenek, bármilyen eszközt használjanak is. A hatékony együttműködést nagy felbontású videokép, képernyőmegosztás és valós idejű jegyzetelés segíti.

Microsoft Dynamics CRM Online

Microsoft Dynamics CRM Online

A Microsoft Dynamics CRM Online a Microsoft innovatív Ügyfélkapcsolat-kezelő szoftverének felhős változata, mely közvetlenül nem eleme az Office 365 csomagoknak, de teljes mértékben integrálható ebbe a rendszerbe. EZ a szolgáltatás olyan forradalmi értékesítési, szolgáltatási, marketing és ügyfél intelligencia eszközöket tartalmaz, mellyel erősebb ügyfélkapcsolatokat, jobb ügyfél elégedettséget valamint lojalitást tud kiépíteni mind meglévő, mind új ügyfeleivel.

Szeretné, ha informatikai rendszerének köszönhetően egy lépéssel a versenytársai előtt járna, költséges beruházások nélkül?
Aktuális kedvezményeinkért kérje ajánlatunkat!

Név* Email cím*
Cégnév* Felhasználó szám
Telefonszám*

A legnépszerűbb Office 365 csomagok

 • Ár
 • Angol elnevezés
 • Felhasználók maximális száma
 • Office 2013 alkalmazások
 • iPad és okostelefon app-ok
 • Office Online
 • Korlátlan OneDrive tárhely
 • 50GB E-mail (Exchange Online)
 • Online értekezletek, chat (Lync)
 • Csoportwebhely (Sharepoint)
 • Elkötelezettség
 • Elkötelezettség nélküli havidíj
 • Office 365 Vállalati
  Ft2 780 havonta
  • € 8,8
  • Office 365 Business
  • 300
  • Word Excel PowerPoint Outlook OneNote Publisher
  • 12 hónap
  • 10,7 € (online bankkártyával fizetendő)
 • Exchange Online
  Ft1 074 havonta
  • € 3,4
  • Exchange Online
  • korlátlan
  • 12 hónap

Segíthetünk?

+36 (1) 920 1780