A hibrid munkavégzés sok problémát hoz magával, munkáltatói és munkavállalói oldalról is. Ebben tud segíteni nekünk a Surface termékcsalád, amelyek különleges megoldásaival hozzájárul vállalatunk zökkenőmentes működéséhez. A két legfontosabb kérdés a készülékek üzemeltetése és a kiberbiztonság kérdése. Az előbbire az Intune és a Surface Management Portal nyújt segítséget, így nem csak le egyszerűsíti az üzemeltetést, de teljes rálátást biztosít állományukra. Esetleges meghibásodás esetén egy felhasználó barát felületet biztosít hiba jegyeink leadására. A kiberreziliencia nem csak irodában de az otthonunkban is fontos kérdés. Amíg az irodában van lehetőségünk kontrollálni a végpontokat ez nem mondható el távoli munkavégzés esetén. Ezért a Surface készülékek Secured-Core kivitellel elősegítik, hogy bárhonnan és bárhogyan tudjuk munkánkat végezni. Az egyedülálló firmware megoldás által akár felhőből is letilthatunk funkciókat, mint például az USB-ről való telepítést. Valamint a Windows Update segítségével a firmware szintig végbe menő frissítést biztosítanak.  

A Surface portfolio tökéletesen bele illeszkedik a Microsoft által kialakított infrastruktúrába. De mi ennek az oka és hogyan tudjuk kihasználni a teljes képességét ezen eszközöknek? 

A készülékek faltól-falig Microsoft által fejlesztett. Ennek köszönhető, hogy a Microsoft 365 alkalmazások és a Windows 11 zökkenőmentesen teljesítenek és a funkcióikat egyszerűen és teljes mértékben ki tudják használni. 

Különlegességei közé tartozik a 3:2-es arányokkal rendelkező érintős képernyő PixelSense technológiával. A szemnek könnyebben követhető “magasabb” kijelzőnek köszönhetően több minden elfér egy helyen böngészéskor vagy dokumentumok olvasásakor. A képernyő üvegének és a beépített tollbeviteli funkció által az írás papírszerű élményt ad. A stúdió minőségi mikrofon és a kiváló előlapi kamerának köszönhetően, meetingjeink során biztosított, hogy halljanak és lássanak. 

A készülékeket három kategóriára tudjuk bontani: 

  • A kettő az egyben készülékek 
  • Laptopok 
  • Kollaborációs eszközök 

A Surface törekszik, hogy bármilyen területen, minden kollégát ki tudjon szolgálni a legmegfelelőbb eszközzel. Segítsük elő csapatunk munkáját a Surface Hub 3-al, amely bárhol és bármikor könnyen kollaborációs térré alakítja környezetünket. Fordítsuk el kijelzőjét, hogy megbeszélésünk során jobban lássanak. 

Látogassa meg ingyenes workshopunkat, ahol az eszközöket személyesen is megismerheti, megfoghatja és tesztelheti. Szakértőink segítségével pedig igényeinek megfelelően, személyre szabott megoldásokat kaphat.