Microsoft SharePoint .

A Microsoft SharePoint lehetővé teszi a céges fájlok magas szintű menedzselését. Vállalati felhőtárhely platform, amely megkönnyíti a csoportmunkát és az együttműködést. Kérd testreszabott ajánlatunkat!

Mire való a Microsoft SharePoint?

A SharePoint a Microsoft felhőalapú adattárhely szolgáltatása vállalatok számára. Használatával nemcsak a fájlmegosztás lesz pofonegyszerű, de munkatársaiddal magasabb szintre fejleszthetitek a csoportmunkát és a kollaborációt. Az egyszerű megosztásnak köszönhetően a cég különböző területei között is gördülékennyé válik az együttműködés. Csapatwebhelyként nemcsak dokumentumokat, de híreket és alkalmazásokat is megoszthattok egymással a SharePoint platformon keresztül.

Ha minden munkatárs ugyanazokhoz a fájlokhoz tud hozzáférni bármikor, bármilyen eszközről és bárhonnan, ezzel elősegítheted a távmunka kialakítását a cégben. Maximalizáld ki a SharePointban rejlő lehetőségeket: felejtsd el a költséges on-premise szervereket, válts felhőtárhelyre és optimalizáld az IT költségeket a cégben.

Microsoft SharePoint szolgáltatásunk

• Microsoft Gold Partnerként ismerjük a Microsoft újításait, tudásunkkal 100 százalékban ügyfeleinket szolgáljuk.
• Több mint 15 éves IT tapasztalatunk van, amelyből legalább 10 évet felhőinfrastruktúrák bevezetésére és felhőszolgáltatások kiépítésére fordítottunk.
• A teljes folyamatban segítünk: felméréstől kezdve a bevezetésen át támogatásig mindenben számíthatsz ránk.
• Mi a felhőben hiszünk: szolgáltatásainkat a Microsoft Cloudra alapozzuk 2010 óta, hiszen a felhő nem az IT jövője, hanem a jelene.
• Többféle üzleti Microsoft alkalmazást is kínálunk neked, amelyeket a SharePointtal összehangolva tudsz használni, hogy vállalatod működése még eredményesebb legyen.

Ezért válaszd a Microsoft SharePoint alkalmazást

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

Miben tudunk neked segíteni?

Microsoft SharePoint tanácsadás: a SharePoint felhasználásának igen sokféle módja van, mi megmutatjuk egy konzultáción, hogyan tudod kihozni belőle te a legtöbbet. Akkor is számíthatsz ránk, ha van már licenced, de szeretnéd jobban megismerni a funkciókat. Bemutatjuk az alkalmazás működését, meglátod, a tanácsadás végére te is meglátod a SharePointban rejlő lehetőségeket.

Licenstruktúra kialakítása: megtervezzük a számodra legelőnyösebb Microsoft SharePoint licencelést. A leggyakrabban ügyfeleik az Office 365 üzleti csomagon keresztül használják az üzleti felhőtárhelyet, minimum 1 éves elköteleződéssel, de külön is tudsz SharePoint előfizetést vásárolni.

Microsoft SharePoint bevezetés: egy komoly vállalati adattárhelyet nem elég csak átadni az ügyfélnek, integrálni is kell a cég működésébe. Mi oktatással segítünk, hogy a munkatársak minél gyorsabban elsajátítsák a platform használatát.

Üzemeltetés: helyszíni kiszállással vagy távolról is segítünk, ha valamilyen probléma adódik a munkavégzésben. Rendszergazdáink ticketrendszeren vagy telefonon keresztül is rendelkezésedre állnak.

Fejlesztés SharePointban: egyedi igényekre egyedi megoldásokkal szolgálunk. Fejlesztőink óradíjban és projektalapon is megvalósítják az elképzeléseiteket, amellyel még jobban testreszabhatjátok a platformot.

Migráció: ha egy másik felhőtárhelyből szeretnél átköltözni a Microsoft SharePoint alkalmazásba, akkor bízd ránk a kemény munkát. Ha minket választasz, akkor minden adat a helyére kerül.

Költözz a felhőbe a segítségünkkel:

Kérd Microsoft SharePoint ajánlatunkat!.