Microsoft 365 és Office 365 árak

Ismerd meg a Microsoft 365 szolgáltatások árait (korábban Office 365 árak néven). Microsoft 365 vállalati és nagyvállalati csomagok, konstrukciók cégeknek a Systemfarmer Zrt. Microsoft Gold Partner segítségével. Közösen megtaláljuk a vállalkozásod számára tökéletes Microsoft megoldást!

Microsoft 365 árak vállalatoknak

A Microsoft 365 megoldáscsomag tartalmaz minden olyan irodai szoftvert, amelyre a mindennapi munkavégzéskor szüksége lehet egy vállalatnak. A levelezéstől a dokumentumszerkesztésen át a kollaborációig minden adott a Microsoft népszerű konstrukcióiban, amelyek skálázható és testreszabható opciót kínálnak a te cégednek is. Lássuk, milyen csomagok közül választhatsz, ha Microsoft licencre lenne szükséged

Microsoft 365 Vállalati alapverzió (Business Basic)

5,10 felhasználó/hó
  • Tartalmazza: Word, Excel, Power Point, Teams, Outlook, Exchange, OneDrive, Sharepoint

Microsoft 365 Vállalati standard verzió (Business Standard)

10,50 felhasználó/hó
  • Tartalmazza: Word, Excel, Power Point, Teams, Outlook, Exchange, OneDrive, Sharepoint, Access (PC verzió), Publisher (PC verzió)

Üzleti Microsoft 365 Alkalmazások (Apps)

8,80felhasználó/hó
  • Tartalmazza: Word, Excel, Power Point, Outlook, OneDrive, Access (PC verzió), Publisher (PC verzió)

Microsoft 365 Vállalati prémium verzió (Business Premium)

18,59 felhasználó/hó
  • Tartalmazza: Word, Excel, Power Point, Teams, Outlook, Exchange, OneDrive, Sharepoint, Access (PC verzió), Publisher (PC verzió), Intune, Azure Information Protection

Office 365 árak nagyvállalatoknak

Office 365 E1 csomag

8,40 felhasználó/hó
  • Üzleti szolgáltatások nagyvállalati méretben, mint például levelezés, fájlmegosztás és tárolás, értekezletek. Az Office-appok webes formában használhatók.

Office 365 E3

22,60 felhasználó/hó
  • Tartalmazza az Office 365 E1 és a Nagyvállalati Microsoft-365 alkalmazások összes funkcióját. Ezen kívül haladó szintű biztonság van az E2 csomagban.

Office 365 E5

37,40 felhasználó/hó
  • Tartalmazza az Office 365 E3 és a Nagyvállalati Microsoft-365 alkalmazások összes funkcióját. Továbbá az Office 365 árak magas szintű biztonságot, elemzési és hangátviteli funkciókat is lehetővé tesznek az E5 csomag esetében.

Nagyvállati Microsoft 365-alkalmazások

12,80felhasználó/hó
  • Az Office-programok nagyvállalati kiadása és felhőtárhely a fájlok tárolásához, megosztásához. Nem tartalmazza az üzleti levelezés funkciót.

Az árak éves hűségidő és automatikus megújításra szólnak, valamint nem tartalmazzák az áfát

Miért érdemes legalább 1 évre szóló elköteleződést vállalnod?

A Microsoft 2022 márciusában megújította előfizetési rendszerét az üzleti ügyfelek számára. A New Commerce Experience, azaz az új kereskedelmi élmény célja egy közérthetőbb és átláthatóbb licencstruktúra kialakítása. A Microsoft Office 365 árak is átalakultak ennek megfelelően:

• Általánosságban minden üzleti termék ára emelkedett, hiszen a cég egyre innovatívabb megoldásokat szolgáltat vállalatok számára.
• Megváltozott az elköteleződési rendszer: a Microsoft 365 árak az elköteleződés mértékétől is függnek.
• A fizetési módokra is több lehetőség van ezentúl: havi vagy éves számla kiállítása.

Office 365 árak havi konstrukcióban

Továbbra is lehetőség van arra, hogy üzleti partnerként havi elköteleződést vállalj. Ebben az esetben a CSP licencek akár havi szinten is megváltoztathatók: hozzáadhatsz vagy épp csökkenthetsz az előfizetéseiden, ami rugalmas megoldást kínál. Azonban a legtöbb cég számára ez az előfizetési struktúra nem költséghatékony: az előfizetés ára bármikor megváltozhat, akár egyik hónapról a másikra.

office 365 árak cégeknek

Microsoft 365 árak 1 éves konstrukcióban

A Microsoft úgy fejezi ki lojalitását az ügyfelei irányába, hogy kedvezményes 1 éves elköteleződési opciót ajánlj a vállalkozásoknak. Ha te is szívesebben választod a biztonságot, akkor az 1 éves licenstruktúra neked való! Ebben az esetben az előre vállalt elköteleződés ideje alatt az árak változatlanok maradnak, cserébe azonban lemondani sem tudod az előfizetéseidet. Ne izgulj: ha új belépők érkeznek a céghez, nekik is biztosítani tudod a csomagba foglalt funkciókat, hiszen a darabszámok felfelé bármikor növelhetők. Ráadásul azt is kiválaszthatod, hogy havi vagy éves szinten szeretnéd-e megtéríteni a M365 szolgáltatások árát.

A Systemfarmer Zrt.-nél mi legalább 1 éves elköteleződést javaslunk, amellyel az évközbeni árváltozásokat is ki tudod küszöbölni. Ha egy évre előre szerződsz, akkor egy adott állományra 12 hónapra előre biztosíthatod a korszerű MS programokat vállalatodnak. Vedd fel velünk a kapcsolatot!

rendszerintegráció systemfarmer

Microsoft 365 árak Gy.I.K

Melyik opciót válasszam, ha a cégem még csak kis-közepes méretű?

A magyar KKV cégek elsősorban a vállalati alapverziót, valamint standard verziót választják leggyakrabban. Ezek nemcsak árban is a legkedvezőbb opciók 150-200 fős cégeknek, de tartalmuk is kielégíti az IT igényeket a legtöbb esetben. A prémium szolgáltatást akkor ajánljuk figyelmedbe, ha a tevékenységetek miatt az IT biztonságnak kiemelt szerepe van.

Nagyvállalatom van (200-250 fő+), melyik csomag éri meg nekem a legjobban?

Nagyvállalatoknak egyértelműen az Enterprise csomagok közül érdemes választani, ahol az Office 365 ára akár €8,40-nál meg is állhat legalább egy évre szóló elköteleződés választásával. Ha az alapfunkciókon kívül extra biztonságot is szeretnél, akkor az E1 helyett válaszd az E3 csomagot. De akkor se csüggedj, ha szakértői segítségre van szükséged a választásban. Licencelési tanácsadást is tartunk, ahol alaposan körbejárjuk az igényeket, és számodra is testreszabott megoldáscsomagot állítunk össze, ami árban és tudásban is a legjobban megéri.

Lehet változtatni a licencek számán, ha már elköteleződtem?

Ha például megvásároltál 100 darab licencet egy évre előre, akkor ezen a számon csak felfelé tudsz módosítani. Ezen kívül a Microsoft 365 árak kiegészülhetnek további programok költségeivel, hiszen bármikor szükség lehet CRM (Dynamics 365) vagy akár komolyabb felhő platform (Microsoft Azure) megoldásra is – ezeknek a megtervezésében is segítünk! Sajnos, ha legalább 1 éves elköteleződést vállaltál, akkor a 100 darab licencet nem csökkentheted lefelé, valamint az elköteleződés lemondására sincs opció.

Nem szeretnék elköteleződést vállalni, hanem flexibilis csomagot választanék: van erre megoldás?

2022 márciusa előtt a CSP licenceket havi szinten is kedvező áron lehetett megvásárolni – ez a rendszer viszont gyakran okozott az O365 árak tekintetében is bonyodalmakat. A New Commerce Experience keretében havi előfizetésre csak sokkal kedvezőtlenebb feltételek mellett van lehetőség, ezért IT szakértőként azt javasoljuk, hogy legalább 1 éves elköteleződéssel válassz az üzleti MS csomagok közül.
Skálázható Microsoft Office 365 árak vállalati és nagyvállalati szinten: kérd ajánlatunkat a Microsoft üzleti termékeire!

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

MICROSOFT CLOUD ÁRAK
Office 365, Microsoft 365, Dynamics 365.