VIRTUÁLIS KÖRNYEZETEK.

A virtuális környezet egy vagy több szimulált számítógépet vagy szervert jelent. Igényektől függően bővíthető vagy kiváltható vele a fizikai, irodában elhelyezett szerver; vagy akár nagyteljesítményű számítógépek is hozzácsatolhatók az irodai hálózathoz, anélkül, hogy ténylegesen új számítógépet, laptopot kellene venni.

Virtuális környezetet igénybe lehet venni egyszer is, vagy folyamatosan, de lehetőség van skálázható megoldásokra is felmerülő kapacitás igény esetén.

TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLETI ELŐNYÖK.

Nézzünk pár konkrét előnyt, szituációt, hogy mikor érdemes virtuális környezetet kiépíttetni a felhőben.

Érdekel!

HOGYAN SEGÍTÜNK.

Több mint 500 elégedett ügyfélnek segítettünk a digitális átalakulásban, a felméréstől kezdve, a bevezetésen és oktatáson át, a folyamatos támogatásig. Microsoft Cloudban vagyunk erősek.  Legyen szó licenszelésről, Azure, Microsoft 365, Office 365 vagy Dynamics 365 megoldásokról, minősített és tapasztalt kollégákkal rendelkezünk ezeken a területeken.

  • A felhőben hiszünk – Megoldásainkat javarészt a Microsoft Cloud szolgáltatásaira építettük

  • Microsoft Gold partner – Ami Microsoft Cloud, ahhoz van kompetenciánk és minősített szakértő csapataink

  • A teljes folyamatban segítünk – Az igényfelméréstől a bevezetésen és oktatáson át, a folyamatos támogatásig számíthatsz ránk

  • Fejlesztői csapat – Nem csak az alapbeállításban tudunk segíteni. SharePoint és Dynamics 365 fejlesztői csapatunk az egyedi igények megvalósításában is segít

  • Oktatói csapat – Helyszíni vagy online tréningek levezetésében is segítünk. Tartottunk előadást 10 főtől a több ezer fős vállalatig. Minden felszereléssel rendelkezünk, így neked ezzel sem kell foglalkoznod.

microsoft partner

Pár ügyfelünk, akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK
DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ.

Kérj ajánlatot
INGYENES PRÓBA