Microsoft Dynamics 365

A digitális átalakulás platformja

Mi a Dynamics 365?

A Dynamics 365 a Microsoft üzleti alkalmazás platformja a felhőben. A felület, ami megváltoztatja, hogyan kommunikálsz az ügyfeleiddel és a munkatársaiddal. Modernizáld az értékesítést, az ügyfélszolgálatot, a terep- és projektszolgáltatásokat, a marketinget és a HR-t.

A Dynamics 365 összekapcsolja a CRM és ERP rendszerek kapacitásait intelligens alkalmazásokba, amelyek akadálymentesen működnek együtt felhőben.

Microsoft Dynamics 365

 Különböző modulokból épül fel, amelyek remekül működnek önmagukban, de együtt még jobbak.

Értékesítés – Változtasd a kapcsolatokat értékké

Dynamics 365 for Sales – Vértezd fel az eladókat minél több adattal, hogy igazán személyre szabhassák kapcsolataikat, előre jelezhessék az ügyfelek igényeit és növeljék az eladások számát.

Dynamics 365 for Retail – Alakíts ki olyan személyre szabott vásárlási élményeket, amelyek egységesítik a digitális, a bolti és a háttérbeli folyamatokat is.

Szolgáltatások – Nyerd meg az ügyfelet egy életre

Dynamics 365 for Customer Service – A motivált és támogatott ügyfélmenedzserek csodákra képesek. Teljesítsd ügyfeleid személyre szabott elvárásait!

Dynamics 365 for Field Service – Szolgáld ki az ügyfeleket jobban egy proaktív, előre jelző és fix időzítés segítségével.

Dynamics 365 for Project Service Automation – Teljesítsd a feladatokat, projekteket időben, költségkereten belül és válj az ügyfeleid bizalmas tanácsadójává.

Pénzügy és működés – Gyorsítsd fel az üzleti növekedést

Dynamics 365 for Finance and Operations – Modernizáld a vállalkozásod a pénzügyi rendszereden és az ellátási láncon keresztül, hogy új lendületet hozz vállalkozásod növekedésébe.

Tehetség – Hozd ki a legjobbat az embereidből

Dynamics 365 for Talent – Vonzd be a megfelelő embereket zökkenőmentesen a fedélzetre és bontakoztasd ki, fejleszd tehetségüket.

Marketing – Kapcsold össze a Salest és a Marketinget

Dynamics 365 for Marketing – egyesítsd a Sales és Marketing tartalmakat, adatokat és folyamatokat az Adobe Marketing Clouddal segítségével

Milyen alkalmazások vannak a Dynamics 365-ben?

Értékesítés

Vértezd fel az eladókat minél több adattal, hogy igazán személyre szabhassák kapcsolataikat, előre jelezhessék az ügyfelek igényeit és növeljék az eladások számát.

Több a  Dynamics 365 for Sales-ről

Ügyfél- szolgálat

Az elvárások folyamatosan nőnek. Az ügyfelek gyors és egyértelmű válaszokat akarnak minden kommunikációs csatornán, akár irodán kívül is. Légy más, mint a többiek a Microsoft Dynamics 365 for Customer Service használatával. A beépített mesterséges intelligencia segítségével gyorsabban és személyre szabottabban tudsz szolgáltatásokat nyújtani, ami minden interakció során értéket teremt.

Több a Customer Service-ről

Automatizált projektek

Gondoskodj róla, hogy sales és projektmenedzsereid gördülékenyen dolgozhassanak együtt közös feladataikon. A különböző sablonok használata segít ebben. Az értékesítéssel és projektekkel kapcsolatos teendők professzionális automatizálásához a Microsoft Project lesz a kulcs! Ütemezz, irányíts, javíts a projektek megvalósításán a becsléstől a befejezésig!

További információ a Microsoft Projectről

Szervezeti működés

Optimalizáld a munkafolyamatokat, ösztönözd a növekedést, és hozz valós idejű adatokon nyugvó, helyes döntéseket, bármiről is legyen szó – mindezt egy intelligens, modern üzleti alkalmazással.

Versenyelőnyöd nagyrészt azon múlik, hogy mennyire tudod gyorssá és egyszerűvé tenni a munkavégzést, támogatni az innovációt – úgy, hogy közben nem zavarod meg a műveleteket.

Több info a Dynamics 365 Operations-ről

Pénzügyek

Növeld kis- és közepes méretű vállalkozásodat azáltal, hogy összekapcsolod az embereket és a folyamatokat egyetlen olyan intelligens rendszerrel, amely egyszerűbbé teszi a pénzügyek irányítását, az értékesítést, a szolgáltatásokat és a műveleteket is.

Korszerűsítsd a pénzügyi teendőket, és elemezz valós idejű, pontos adatokat üzleti tevékenységedről. Az információkat könnyen és biztonságosan oszthatod meg könyvelőddel. Egyszerűbben és jobban irányíthatod a költségvetést és a pénzforgalmat, mint valaha!

Több info a Dynamics 365 Finance-ről

Marketing

Keress és szolgálj ki több (potenciális) ügyfelet azáltal, hogy túllépsz a megszokott e-mail marketingen. Ossz meg munkatársaiddal minden értékesítési és marketing információt egy intelligens, automatizált rendszer segítségével. Hozzatok olyan döntéseket, amelyekkel maximalizálhatjátok a marketingtevékenység sikerét!

Ha még több hatékony beépített marketingeszközre van szükségetek, kipróbálhatjátok az Adobe Marketing Cloud-ot közvetlenül a Dynamics platformból.

Több info a Dynamics Marketing-ről

Tehetség

Microsoft Flow egy remek eszköz arra, hogy több alkalmazáson átívelő munkafolyamatokat hozhassunk létre és automatizálhassunk fejlesztői segítség nélkül.

Több info a Microsoft Flow-ról

Fokozott biztonság

Céged felhőbe költöztetésekor biztosnak kell lenned benne, hogy rábízhatod legfontosabb, legérzékenyebb és legbizalmasabb adataidat felhőszolgáltatódra.

Több info a biztonsági megoldásokról

Intelligens üzlet

A Power BI egy intelligens üzletanalitikai eszközkészlet, mellyel betekintést nyerhetünk a legfontosabb mérések eredményeibe, és elemezhetjük azokat valós időben, minden eszközön.

Több info a Power BI-ról

Üzleti Piactér

A Microsoft Appsource egy új tér az üzleti felhasználók számára, ahol saját üzletágukhoz készített szoftvereket és applikációkat találhatnak, tesztelhetnek és használhatnak a Microsoft és partnerei kínálatából.

Több info a Microsoft AppSource-ról

Ajándék oktatóvideó

Nézd meg ajándék Dynamics 365 oktatóvideónkat!

Hozzájárulok, hogy felvegyék velem a kapcsolatot. *
Hozzájárulok, hogy adataimat direkt marketing tevékenység során felhasználják.
Feliratkozok a hírlevélre.
 
  • +36 1 920 1780

  • hello@systemfarmer.hu

  • 1075 Budapest, Károly körút 5/A

Miért a Systemfarmer?