Microsoft Dynamics 365

A digitális átalakulás platformja

Mi a Dynamics 365?

A Dynamics 365 a Microsoft üzleti alkalmazás platformja a felhőben. A felület, ami megváltoztatja, hogyan kommunikálsz az ügyfeleiddel és a munkatársaiddal. Modernizáld az értékesítést, az ügyfélszolgálatot, a terep- és projektszolgáltatásokat, a marketinget és a HR-t.

A Dynamics 365 összekapcsolja a CRM és ERP rendszerek kapacitásait intelligens alkalmazásokba, amelyek akadálymentesen működnek együtt felhőben.

Microsoft Dynamics 365

 Különböző modulokból épül fel, amelyek remekül működnek önmagukban, de együtt még jobbak.

Értékesítés – Változtasd a kapcsolatokat értékké

Dynamics 365 for Sales – Vértezd fel az eladókat minél több adattal, hogy igazán személyre szabhassák kapcsolataikat, előre jelezhessék az ügyfelek igényeit és növeljék az eladások számát.

Dynamics 365 for Retail – Alakíts ki olyan személyre szabott vásárlási élményeket, amelyek egységesítik a digitális, a bolti és a háttérbeli folyamatokat is.

Szolgáltatások – Nyerd meg az ügyfelet egy életre

Dynamics 365 for Customer Service – A motivált és támogatott ügyfélmenedzserek csodákra képesek. Teljesítsd ügyfeleid személyre szabott elvárásait!

Dynamics 365 for Field Service – Szolgáld ki az ügyfeleket jobban egy proaktív, előre jelző és fix időzítés segítségével.

Dynamics 365 for Project Service Automation – Teljesítsd a feladatokat, projekteket időben, költségkereten belül és válj az ügyfeleid bizalmas tanácsadójává.

Pénzügy és működés – Gyorsítsd fel az üzleti növekedést

Dynamics 365 for Finance and Operations – Modernizáld a vállalkozásod a pénzügyi rendszereden és az ellátási láncon keresztül, hogy új lendületet hozz vállalkozásod növekedésébe.

Tehetség – Hozd ki a legjobbat az embereidből

Dynamics 365 for Talent – Vonzd be a megfelelő embereket zökkenőmentesen a fedélzetre és bontakoztasd ki, fejleszd tehetségüket.

Marketing – Kapcsold össze a Salest és a Marketinget

Dynamics 365 for Marketing – egyesítsd a Sales és Marketing tartalmakat, adatokat és folyamatokat az Adobe Marketing Clouddal segítségével

Milyen alkalmazások vannak a Dynamics 365-ben?

Értékesítés

Vértezd fel az eladókat minél több adattal, hogy igazán személyre szabhassák kapcsolataikat, előre jelezhessék az ügyfelek igényeit és növeljék az eladások számát.

Több a  Dynamics 365 for Sales-ről

Ügyfél- szolgálat

Az elvárások folyamatosan nőnek. Az ügyfelek gyors és egyértelmű válaszokat akarnak minden kommunikációs csatornán, akár irodán kívül is. Légy más, mint a többiek a Microsoft Dynamics 365 for Customer Service használatával. A beépített mesterséges intelligencia segítségével gyorsabban és személyre szabottabban tudsz szolgáltatásokat nyújtani, ami minden interakció során értéket teremt.

Több a Customer Service-ről

Automatizált projektek

Gondoskodj róla, hogy sales és projektmenedzsereid gördülékenyen dolgozhassanak együtt közös feladataikon. A különböző sablonok használata segít ebben. Az értékesítéssel és projektekkel kapcsolatos teendők professzionális automatizálásához a Microsoft Project lesz a kulcs! Ütemezz, irányíts, javíts a projektek megvalósításán a becsléstől a befejezésig!

További információ a Microsoft Projectről

Szervezeti működés

Optimalizáld a munkafolyamatokat, ösztönözd a növekedést, és hozz valós idejű adatokon nyugvó, helyes döntéseket, bármiről is legyen szó – mindezt egy intelligens, modern üzleti alkalmazással.

Versenyelőnyöd nagyrészt azon múlik, hogy mennyire tudod gyorssá és egyszerűvé tenni a munkavégzést, támogatni az innovációt – úgy, hogy közben nem zavarod meg a műveleteket.

Több info a Dynamics 365 Operations-ről

Pénzügyek

Növeld kis- és közepes méretű vállalkozásodat azáltal, hogy összekapcsolod az embereket és a folyamatokat egyetlen olyan intelligens rendszerrel, amely egyszerűbbé teszi a pénzügyek irányítását, az értékesítést, a szolgáltatásokat és a műveleteket is.

Korszerűsítsd a pénzügyi teendőket, és elemezz valós idejű, pontos adatokat üzleti tevékenységedről. Az információkat könnyen és biztonságosan oszthatod meg könyvelőddel. Egyszerűbben és jobban irányíthatod a költségvetést és a pénzforgalmat, mint valaha!

Több info a Dynamics 365 Finance-ről

Marketing

Keress és szolgálj ki több (potenciális) ügyfelet azáltal, hogy túllépsz a megszokott e-mail marketingen. Ossz meg munkatársaiddal minden értékesítési és marketing információt egy intelligens, automatizált rendszer segítségével. Hozzatok olyan döntéseket, amelyekkel maximalizálhatjátok a marketingtevékenység sikerét!

Ha még több hatékony beépített marketingeszközre van szükségetek, kipróbálhatjátok az Adobe Marketing Cloud-ot közvetlenül a Dynamics platformból.

Több info a Dynamics Marketing-ről

Tehetség

Microsoft Flow egy remek eszköz arra, hogy több alkalmazáson átívelő munkafolyamatokat hozhassunk létre és automatizálhassunk fejlesztői segítség nélkül.

Több info a Microsoft Flow-ról

Fokozott biztonság

Céged felhőbe költöztetésekor biztosnak kell lenned benne, hogy rábízhatod legfontosabb, legérzékenyebb és legbizalmasabb adataidat felhőszolgáltatódra.

Több info a biztonsági megoldásokról

Intelligens üzlet

A Power BI egy intelligens üzletanalitikai eszközkészlet, mellyel betekintést nyerhetünk a legfontosabb mérések eredményeibe, és elemezhetjük azokat valós időben, minden eszközön.

Több info a Power BI-ról

Üzleti Piactér

A Microsoft Appsource egy új tér az üzleti felhasználók számára, ahol saját üzletágukhoz készített szoftvereket és applikációkat találhatnak, tesztelhetnek és használhatnak a Microsoft és partnerei kínálatából.

Több info a Microsoft AppSource-ról

Ajándék oktatóvideó

Nézd meg ajándék Dynamics 365 oktatóvideónkat!

Weboldal üzenet
  • +36 1 920 1780

  • hello@systemfarmer.hu

  • 1075 Budapest, Károly körút 5/A

Marketing hozzájárulás

Mi, vagyis a Systemfarmer Kft., a fenti űrlapban megadott információk alapján kapcsolatba fogunk lépni veled és a jövőben marketing anyagokat is küldhetünk. A “Küldés” gomb megnyomásával beleegyezel, hogy személyesen és e-mailben is megkeressünk.

Ha bármikor meggondolnád magad, akkor bármelyik tőlünk kapott hírlevél alján leiratkozhatsz vagy kérheted adataid törlését a hello@systemfarmer.hu címen. Az adataitad bizalmasan kezeljük. Az adatkezelésről további információt itt találsz. Az adatok elküdésével elfogadod, hogy az adataidat az itt leírt irányelvek alapján fogjuk kezelni.

Ha nem szeretnéd adataidat ilyen formában megadni, kérlek hívj minket, küldj e-mailt vagy használd a jobb alsó sarokban található chat alkalmazást.

A marketing automatizálási platformunk a MailChimp. A “Küldés” gombra kattintva elfogadod, hogy a megadatott adatok a Mailchimpbe kerülnek összhangban az Adatkezlési Szabályzatukkal és Feltételekkel.

Miért a Systemfarmer?