FEJLESZTÉS.

Vannak olyan helyzetek, amikor a kész szoftverek nem tudják teljes mértékben lefedni a vállalkozásod létfontosságú igényeit. Ilyen esetben érdemes egyedi fejlesztést rendelni. a Microsoft olyan platformokat adott a felhasználók kezébe, melyekre modulárisan is lehet fejleszteni különböző alkalmazásokat. Ezek segítik a vállalkozásod hétköznapi adminisztratív működését (link SP), az ügyfélszerzés-és kezelés nehézségeinek áthidalását (link D365), ennek pedig a Microsoft felhője ad alapot!

develop

EZEKRE A RENDSZEREKRE FEJLESZTÜNK.

SharePoint fejlesztés

Információtárolás felsőfokon. Segítünk kialakítani a vállalati Sharepoint Online környezetet az egyszerű Microsoft Flow és PowerApps megoldásoktól, a teljesen egyedi megvalósításig, fejlesztői erőforrással.

Több, mint fájltárolás

Fájljaid tárolása, megosztása, közös tudásbázisod kialakítása ma már szinte gyerekjáték a Microsoft felhőkörnyezetében. Azonban minden területnek megvannak a maga kihívásai, így ehhez az adatközpontnak is minden esetben idomulnia kell. Egyedi Sharepoint fejlesztéseink lehetővé teszik, hogy minden speciális igényednek eleget tevő felhőinfrastruktúrát alakíts ki, mellyel emelni tudod a Microsofttól kapott erős alaprendszered szintjét.

Dynamics 365 fejlesztés

A Dynamics 365 a Microsoft CRM rendszere, egyszerűen. De már a Microsoft is felismerte a modularitásban rejlő előnyt és elkészített több gyári változatot különböző funkciókra. Viszont, előfordulhat, hogy ezek a modulok se adják pontosan azt, amit vársz egy ügyfélkezelő rendszertől.

Professzionális ügyfélkezelés

Az ügyfelekkel való kapcsolattartás kulcspontja céged működésének. Azonban ahogy minden ügyfél, úgy minden iparág is más követelményekkel rendelkezik. Személyre szabott fejlesztéseinkkel megnyitjuk az ügyfélkezelő rendszered határait, így mostantól már csak képzeleted szabhat határt. Tudjuk, hogy nem mindegy, hogy szállodába vagy ruhapróbára foglalnak időpontot. Mondd meg te, milyen alkalmazást képzelsz el és valósággá alakítjuk. Te ismered a vásárlóidat, mi ismerjük, hogyan elégítsd ki igényeiket a virtuális térben.

Azure megoldások

A Microsoft Azure a Microsoft felhőplatformja. A kihasználásának módjairól itt írunk részletesen (link Azure). Viszont ezek mellett alkalmas arra, hogy egy új generációs fejlesztői környezetet biztosítson, ahol az új alkalmazások fejlesztése gördülékenyebben zajlik, mint eddig valaha.

Új generációs fejlesztési platform

A Microsoft Azure a világon egyedülállóan erős felhőkörnyezetet ad a kezedbe, így remek alapot szolgáltat, hogy a mi fejlesztéseinkkel kiegészítve megtaláld a számodra tökéletes felhasználási módját. Gondolkodj a határokon kívül, gondolkodj nagyban. Aztán gyere, mondd el nekünk, és megvalósítjuk.

Akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

for who

KINEK AJÁNLJUK.

Egyedi fejlesztéseinket azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik egyedi igényeit a dobozos, teljes szoftvermegoldások nem tudják 100%-ban lefedni. A fejlesztés első lépése egy konkrét igényfelmérés, így fontos, hogy azok a vállalkozások, akik belevágnak, tisztában legyenek a saját igényeikkel és elvárásaikkal.

FEJLESZTŐI SZOLGÁLTATÁSOK
MICROSOFT CLOUD RENDSZEREKHEZ.