WORKSHOP, KONZULTÁCIÓ.

Workshopjainkon olyan üzleti élethelyzetek dolgozunk fel együtt, olyan problémákra keresünk megoldást, amik a vállalkozások nagy részét érintik. Ezeket együtt elemezzük ki és keresünk rá megoldást. A workshopon bemutatunk már működő módszereket, amiket velünk együtt tudtok végigcsinálni. De lehetőség nyílik arra is, hogy új utakat keressünk.

TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLETI ELŐNYÖK.

Workshopjainkon valódi üzleti problémákra találsz megoldást. A résztvevők hozzád hasonló cipőben járnak, így mindenkinek ugyan az a célja. Sőt! A problémák nagy részét mi is megtapasztaltuk, így hitelesen tudunk neked segíteni a megoldásukban.

microsoft certified trainer
Érdekel!

HOGYAN SEGÍTÜNK.

Ami Microsoft, ahhoz van kompetenciánk. Nem csak ígérjük, bizonyítani is tudjuk. Legyen szó licenszelésről, Azure, Microsoft 365, Office 365 vagy Dynamics 365 megoldásokról, minősített és tapasztalt kollégákkal rendelkezünk ezeken a területeken. Több mint 500 elégedett ügyfélnek segítettünk, a felméréstől kezdve, a bevezetésen és oktatáson át, a folyamatos támogatásig.

  • A felhőben hiszünk – Megoldásainkat javarészt a Microsoft Cloud szolgáltatásaira építettük

  • Microsoft Gold partner – Ami Microsoft Cloud, ahhoz van kompetenciánk és minősített szakértő csapataink

  • A teljes folyamatban segítünk – Az igényfelméréstől a bevezetésen és oktatáson át, a folyamatos támogatásig számíthatsz ránk

  • Fejlesztői csapat – Nem csak az alapbeállításban tudunk segíteni. SharePoint és Dynamics 365 fejlesztői csapatunk az egyedi igények megvalósításában is segít

  • Oktatói csapat – Helyszíni vagy online tréningek levezetésében is segítünk. Tartottunk előadást 10 főtől a több ezer fős vállalatig. Minden felszereléssel rendelkezünk, így neked ezzel sem kell foglalkoznod.

microsoft partner

Pár ügyfelünk, akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK
DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ.

Kérj ajánlatot
INGYENES PRÓBA