MODERN

MUNKAHELY

Alkalmazotti elköteleződés és aktivitás a digitális térben

Újragondolva

A TÉNYEK magukért beszélnek!

71%

AZ ELÉGEDETLEN MUNKAVÁLLALÓK ARÁNYA

11B$

VESZTESÉG KELETKEZIK ÉVENTE A MUNKAHELYI FLUKTUÁCIÓ MIATT

80%-a

AZ INTERNETES ADATFORGALOMNAK MOBILON ZAJLIK

A MODERN ESZKÖZÖKKEL RUGALMASAN DOLGOZÓ MUNKATÁRS ELKÖTELEZETTEBB ÉS PRODUKTÍVABB

Ha a munkavállaló úgy érezi, hogy minden adott a színvonalas munka elvégzéséhez, elkötelezettebb és elégedettebb lesz. A zökkenőmentes kommunikáció és a különböző eszközök bevonása produktívabbá teszi a csapatmunkát, így segíti a cég digitális átalakulását.

A Systemfarmer célja egy olyan környezet megteremtése, amelyben a munkatársak biztonságos és megbízható platformokon cserélhetnek ötleteket, és hatékonyabban működhetnek együtt – a lehető legtöbbet hozva ki munkájukból.

A modern munkahely elemei

ALKOTÁS

Közös szerkesztés
Dokumentum megosztás
Jegyzetelés
Tartalomkezelés

SZERVEZÉS

Meetingek
Együttműködési központ
Üzleti folyamatok
Projektek és feladatok

KOMMUNIKÁCIÓ

Email
Naptár
Azonnali üzenet (IM)
Hang- és videóhívás

CSATLAKOZÁS

Közösségek
Céges meetingek
Intranet és portálok
Vitafórumok

Munkahely, ahol minden mindennel kapcsolódik? Lehetséges!

Fájlok és adatok megosztása

Modernizált üzleti folyamatok

Naprakész, elkötelezett dolgozók

Hasznos kollektív tudásbázis

Így segítünk mi

Vállalati szintű levelezés

50 GB online tárhely minden felhasználónak! Bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről elérhető, megbízható üzleti e-mail rendszer.

Fókuszálj a fontos üzenetekre! Hála a számítógépes tanulásnak, te döntheted el, hogy mi landoljon a beérkező levelek mappájában és mi nem!

Hasonlítsd össze az ütemezett értekezleteket, a (megosztott) naptárakat, a csoportokat, a teljes címlistát, a külső kapcsolatokat, a feladatokat, a konferenciatermeket és a küldési képességeket.

1TB+ céges tárhely

Olyan felhő- és webalapú technológiák gyűjteményét kínáljuk, amelyek megkönnyítik a digitális információ tárolását, megosztását és kezelését egy szervezeten belül. Céges adataidat biztonságos helyen tárolhatod, rendszerezheted, megoszthatod és bármilyen eszközről elérheted.

Mindössze egy webböngésző szükséges ehhez, mint például a Microsoft Edge, az Internet Explorer, a Chrome vagy a Firefox. Ha ez az 1 TB kevés lenne minden fájl, információ és adat tárolására, csupán néhány kattintással megnövelheted a tárhelyet.

1TB személyes tárhely

Ez a TE személyes, bármilyen eszközről elérhető felhőtárhelyed, ahol privát fájlokat tárolhatsz biztonságosan, és ha szeretnéd, megoszthatod másokkal is.

A módosítások automatikusan szinkronizálódnak a felhőben tárolt és a helyi eszközön lévő másolatban is! Tekintsd meg és szerkeszd fájljaidat bárhol, bármikor számítógépeden vagy Mac készülékeden, illetve akármilyen további eszközön.

Projekt támogatás

Vége a káosznak, induljon a produktív munka!

Ezentúl a munkatársaiddal könnyen készíthettek új terveket, rendszerezhettek feladatokat, oszthattok meg fájlokat, beszélgethettek, dolgozhattok együtt, és követhetitek közös munkátok alakulását – magyarul igazi, eredményesen dolgozó csapattá válhattok! Mindezt néhány egyszerű lépésben.

Minden tervet külön fülön lehet rögzíteni, ahol hozzárendelhetőek az alá tartozó feladatok. A feladatok státuszuk vagy kategóriájuk szerint csoportosíthatóak. Az állapotok frissítéséhez vagy a hozzárendelések módosításához egyszerűen húzd k át a feladatokat az oszlopok között.

Csapatok számára készült

Könnyű együttműködés és produktivitás, hála a felhőben történő dokumentummegosztásnak, és a real time közös szerkesztésnek!

Dolgozz együtt kollégáiddal bárhonnan, bármilyen eszközről. Használjatok Office appokat vagy egyszerűen egy böngészőt, mindenki folyamatosan látni fogja az adott fájl módosításait.

Szerkeszd a dokumentumokat a többiekkel egyidejűleg: a legfrissebb verzió lesz elérhető, a korábbiakra pedig könnyedén hivatkozhattok.

Tökéletes csapat lehettek akkor is, ha távol vagytok egymástól a képernyőmegosztás, a videokonferencia és az azonnali üzenetek segítségével.

CHATELJETEK A SIKERÉRT!

Hibátlan kommunikáció és naprakész kollégák! Maradjatok kapcsolatban csevegéssel, hívásokkal és találkozókkal a csapaton belül és magán- vagy kiscsoportos beszélgetésekben is.

Kezeld a beszélgetéseket, fájlokat és eszközöket egy csapat munkaterületén! Keress rá személyekre, fájlokra és beszélgetésekre a beépített AI-vel!

Testre szabhatod csapatod munkaterületét felhőszolgáltatásokkal és gyakran használt alkalmazásokkal. Létrehozhatók egyéni csatornák munkafolyamatok vagy témák alapján, ahová a fájlok és webhelyek is könnyedén beilleszthetők.

Használjatok botokat, amelyek a csapat nevében dolgoznak. Egyéni integrációk meglévő üzleti folyamatokhoz való hozzáépítése is lehetséges.

PLATFORMOK, AMELYEKET HASZNÁLUNK

Hozzájárulok, hogy felvegyék velem a kapcsolatot. *
Hozzájárulok, hogy adataimat direkt marketing tevékenység során felhasználják.
Feliratkozok a hírlevélre.
 

Az üzlet világa villámgyorsan változik. Segítünk, hogy versenyben tudj maradni, sőt, elhúzz a többiek mellett. Ne maradj le, keress meg minket!

MIÉRT A SYSTEMFARMER?