OKTATÁS.

Hisszük, hogy egy rendszer sikere a megfelelő oktatáson nagymértékben múlik. Több száz sikeres bevezetés tapasztalatával a tarsolyunkban, üzleti kihívásokra fókuszálunk az IT technolgia segítségével. Online, helyszínen, akár saját eszközeinkkel segítünk konzultációban, oktatásban is.

Milyen oktatásokat tartunk? Legtöbb ügyfelünk az Office 365, Dynamics 365Microsoft 365 és Micrsofot Teams termékekre épített Digitalizációs oktatásainkat választja.

Érdekel!
oktatas

HOGYAN SEGÍTÜNK.

Felhasználói oktatás

Szeretnétek kihozni modern irodai környezetetekből a maximumot? Ismerjétek meg a Microsoft Office 365, Dynamics 365 megoldásokat igazán részletesen!

Felhasználói oktatás

Fontos, hogy tisztában legyünk vele, pontosan mire is képes a felhő és hogy hogyan tudjuk idő-, és energiahatékonyan kiaknázni a funkcióit. Felhasználói oktatásunk során az alapoktól, konkrét példákon keresztül, rugalmasan és jó hangulatban magyarázzuk el, mit, mikor, miért tudsz használni. Tanuld meg milyen eszközöket ad a kezedbe az Office 365, a Microsoft 365 vagy akár a Dynamics 365 a mindennapi munkavégzéshez.

Felhasználói oktatás

Rendszergazdai oktatás

Rendszergazdaként még csak most ismerkedsz a felhővel? Oktatásunk segítésével rövid idő alatt megtanulod kezelni, irányítani azt!

Irányítsd a rendszered!

A Microsoft 365, az Azure és a Dynamics 365 is elképesztő lehetőségeket ad a kezünkbe, érdemes tisztában lenni az üzemeltetési feladatokkal is. Rengeteg kihívás adódik, ha át akarjuk látni a működését és meg akarjuk zabolázni a folyamatait. Ebben segítünk rendszergazdai oktatásunk során. Szakértőktől szakértőknek.

Rendszergazdai oktatás

Workshop és konzultáció

Egy igazán mély, tartalmas beszélgetésre vágysz a céges IT-val és a digitalizációval kapcsolatban? Mi meghallgatunk!

Konzultáció

Ebben az esetben a beszélgetést ti irányítjátok, minden figyelem rátok irányul. Személyes konzultáció során a ti kérdéseiteket, munkafolyamataitokat nézzük át, azokra fogunk megoldásokkal szolgálni, hogy a mindennapi munka még hatékonyabban működjön.

Konzultáció és workshop
Microsoft Certified Trainer
for who

KINEK AJÁNLJUK.

Kétféle esetben tudunk hatékonyan segíteni. Elsősorban olyan vállalkozásoknak ajánljuk, ahol már megfoglamazódott, hogy szeretnének optimalizálni folyamatikon és ehhez keresnek egy tapasztalt partnert. Másik eset, ha már elindultatok az úton, akár már bizonyos részei bevezetésre kerültek az Office 365, Microsoft 365 vagy Dynamics rendszereknek.

Érdekel!

Pár ügyfelünk, akiknek már segítettünk a digitális átalakulásban

OKTATÁS,
DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ

WORKSHOP.

Kérj ajánlatot